Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο κάθε ηλίθιος μπορεί να ζωγραφίσει ένα έργο αλλά μόνο ένας σοφός μπορεί να το πουλήσει.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Δεν με εξιτάρει το γυναικείο σώμα αλλά...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134231 από giorgosmagg7 στις 04 Ιουλίου 2015, 8:34μμ

giorgosmagg7

Εικονίδιο
μέλος από: 4/7/2015
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Αρχικά να σας πω ότι είμαι νέο μέλος και έκανα εγγραφή αποκλειστικά για να ρωτήσω για το θέμα που έχω επειδή δεν ήξερα που αλλού να απευθηνθώ. Ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός για τον λόγο αυτό, όποιος θέλει να γράψει την γνώμη του θα τον παρακαλούσα να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο.
Νομίζω ότι δεν εξιτάρομαι αποκλειστικά από ένα γυμνό γυναικείο σώμα, ούτε από την επαφή μ' αυτό...
Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Περίπου στα 17 προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή για πρώτη μου φορά με ιερόδουλες. Και οι 3 φορές που δοκίμασα ήταν αποτυχημένες. Με λίγα λόγια δεν ήρθα σε στύση. Οι φίλοι μου τότε μου έλεγαν ότι δεν είναι φυσιολογικό και ότι υπάρχει πρόβλημα με την στύση μου κάτι το όποιο δεν ίσχυε ποτέ αφού όταν αυνανιζόμουν όλα ήταν κανονικά. Τότε δεν ήξερα τι να κάνω, είπα ότι ήταν λόγου άγχους και δεν ασχολήθηκα. Μετά από σχεδόν 1 χρόνο γνώρισα την κοπέλα μου με την οποία ήμασταν μαζί για 2 χρόνια. Όλα ήταν κανονικά, κάναμε έρωτα 5-6 φορές την εβδομάδα. Πολλές φορές ερχόμουν σε στύση ακόμα και με ένα απλό φιλί. Πριν από 5 μήνες χωρίσαμε, αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπήρξε τίποτα στην σεξουαλική μου ζωή και έτσι πήρα την απόφαση να δοκιμάσω πάλι σε ιερόδουλη πριν λίγες ημέρες θεωρώντας ότι τότε που είχα πρωτοδοκιμάσει ήμουν πιο μικρός, ήταν η πρώτη μου φορά με γυναίκα και υπήρχε άγχος. Πλέον με κανένα απολύτως άγχος έγινε πάλι το ίδιο. Ενώ ήταν κουκλάρα ότι και αν μου έκανε δεν ένοιωθα τίποτα. Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν με εξιτάρει το γυμνό γυναικείο σώμα αλλά με εξιτάρει μια γυναίκα όταν νοιώθω πράγματα για αυτήν. Το συζήτησα πάλι με τους φίλους μου και μου λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο για έναν άντρα.
Έχει κάποιος άποψη για το θέμα ή παρόμοια εμπειρία?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #134232 από aglina στις 04 Ιουλίου 2015, 9:14μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
μηνύματα: 667 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου!
Εγωωαπο αφτιά που διαβάζω δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα αφού με την τότε κοπέλα σου είχες μια χαρά σεξουαλική δω ζωή. Το θεμα βλέπω πως είναι μόνο με τις ιερόδουλες. Απλά μπορεί να σκέφτεσαι πως η κοπέλα αυτή έρχεται μαζί σου επειδή την πληρώνεις κ όχι επειδή σε θέλει. Για να κάνεις κάτι πιστεύω πως θέλεις να νοιώθει η άλλη κάτι για εσένα. Αυτά στα λένε οι φίλοι σου επειδή συνήθως τα αγόρια λειτουργούν πιο πολύ με το σώμα κ λιγότερο με τα αισθήματα (όχι βέβαια ότι λειτουργούν μόνο έτσι, για να μην παρεξηγηθώ). Γιατί δεν προσπαθείς να βρεις μια κοπέλα? Αυτά από εμένα αλλά.καλύτερα περίμενε κ καμία γνώμη από κανέναν πιο έμπειρο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134233 από lenaki19 στις 04 Ιουλίου 2015, 11:34μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
μηνύματα: 255 αποδεκτές 0
μπορει να ειμαι γυναικα αλλα στην παρεα μου ειναι ενα παιδι το οποιο πριν απο λιγα χρονια ειπε για την εμπειρια και μονο, να παει σε ιεροδουλη. τα καταφερε οπως οπως και μας ειπε αλλα οταν εγινε οτι εγινε, εφυγε απο κει και μετα καθισε και το σκεφτηκε μας ειπε οτι ξενερωσε με τον ιδιο του τον εαυτο επειδη οτι και να εκανε το εκανε μηχανικα και δεν ενιωθε τιποτα. με λιγα λογια ειναι συναισθηματικο το παιδι και αν δεν νιωθει δε το ευχαριστιεται. παντως απο τη στιγμη που λες οτι με την κοπελα σου ηταν ολα μια χαρα ενω με την ιεροδουλη οχι, παιζει να λειτουργεις με το συναισθημα οπως και το παιδι που σου ειπα. τωρα στο οτι λενε οι φιλοι σου οτι δεν ειναι φυσιολογικο αυτο, μην τους ακους... δεν λειτουργουν ολοι οι αντρες το ιδιο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login