Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ακορντεόν: Μια γκάιντα με πλήκτρα.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Γλωσσοφιλο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134331 από Spy888 στις 15 Ιουλίου 2015, 2:38μμ

Spy888

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2015
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
ρε παιδιά θέλω να μου πείτε πως μπορώ να φιλήσω γλωσσοφιλο! Πρέπει να αρχίσω απο κανονικό φιλί, πόση ώρα πρέπει να διαρκέσει, μήπως την πρώτη φορα να ειναι κανονικό, και το βασικό τι κανω πριν το φιλί και τι κανω την γλώσσα μου;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134333 από gina_trella στις 15 Ιουλίου 2015, 3:05μμ

gina_trella

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/3/2015
μηνύματα: 34 αποδεκτές 0
ακου, δεν ειναι τιποτα που πρεπει να αγχωνεσαι. Πρωτα πρωτα πρεπει να προσεξεις 4 πραγματα:
1) Μην αφησεις πολλα σαλια
2) Μην κανεις περιεργους ηχους
3) Μην κανεις εντονες και πολυ περιεργες κινησεις με την γλωσσα
4) Μην ανοιγεις παρα πολυ το στομα σου (δηλαδη προσεχε να μην την καταβροχθισεις)
Γενικα το γλωσσοφιλο γινεται με παθος και το βασικο ειναι να εξερευνεις το στομα του αλλου με την γλωσσα με εναν απαλο και απολαυστικο τροπο. Λογικο ειναι να σε αγχωνει η 1η φορα , εγω οταν ηταν να φασωθω για 1η μου φορα εψαχνα διαφορα βιντεο και εβλεπα πως γινοταν, μπορεις να το κανεις κι εσυ. Απλα αρχιζεις με απλο φιλι ανοιγοντας το στομα σου και κλεινοντας το ωστε να φιλας εσυ το κατω χειλος της και αυτη το πανω χειλος σου. Μετα βαλε ευγενικα και αργα την γλωσσα σου (δεν ειναι απαραιτητο να βαλετε γλωσσα ταυτοχρονα αν και σε τετοιες περιπτωσεις το συναισθημα ειναι μοναδικο) προσπαθησε αρχικα να βαλεις λιγη γλωσσα ωστε να ακουμπησεις την δικια της και μετα κανε αργες κινησεις και βαζε ολο και πιο πολυ γλωσσα. Τα χερια σου θα ηταν προτιμοτερο να ειναι στην μεση της η εκει που τελειωνει η σπονδυληκη στηλη (λιγο πιο πανω απο τον κωλο της) Δεν θα ηταν κακο αμα τα εβαζες στο πρωσοπο της αλλα οι περισσοτερες κοπελες προτιμουν να το κανουν αυτο οι ιδιες για να εχουν υπο ελεγχο τις κινησεις των αγοριων.
Μια μικρη παρενθεση, προσεχε να μην εχεις ξερα χειλη και προτιμοτερο να ειναι υγρα (ας πουμε μπορεις να γλυψεις λιγο τα χειλη σου πριν πας να την φιλησεις χωρις να σε βλεπει) επισης προσεχε την αναπνοη σου, δηλαδη μην εχεις φαει κανενα τζατζικι και κοψιδια και εχει μεινει κανενα κομματακι κρεας στα δοντια σου γιατι ετσι η κοπελα θα εξαφανιστει απο προσωπου γης. Κατα τη γνωμη μου αυτο που αρεσει στις περισσοτερες ειναι να εχεις μασησει καποια τσιχλα με ωραια γευση πιο πριν η να εχεις μολις πιει κανενα αναψυκτικο (κατα προτιμηση παγωμενο για να δωσετε ενα δροσερο φιλι).
Αυταααα, ελπιζω να βοηθησα! ^_^
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login