Στείλε λεφτά στο ftou.gr
ΕΜΕΙΣ είμαστε ΕΚΕΙΝΟΙ
Παρασκευή, 19 Απριλίου

προφυλακτικα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134383 από provlimatakiass στις 18 Ιουλίου 2015, 4:29μμ

provlimatakiass

Εικονίδιο
μέλος από: 18/7/2015
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
παιδια πως μπαινουνε σωστα τα προφυλακτικα? πες αναλυτικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134388 από Dieftharmenos στις 18 Ιουλίου 2015, 11:56μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
1)Βγάζεις το προφυλακτικό από την συσκευασία

2)Το ανοίγεις

3)Έτσι όπως είναι τυλιγμένο από μπροστά έχει κάτι σαν τσουτσουνακι.Πιάνεις το τσουτσουνακι με το ένα σου χέρι και βάζεις το προφυλακτικο πάνω στο κεφαλακι σου.Μετα με το άλλο χέρι ξετυλιγεις το προφυλακτικό μέχρι να φτάσει κάτω.

Είναι βασικό να πιάνεις εκείνο το τσουτσουνακι για να μην κρατήσει αέρα και σκιστεί το προφυλακτικό.Οι πρώτες φορές είναι δύσκολες...μετα το κανεις σε 2 δευτερόλεπτα με κλειστά μάτια.
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #134486 από Mature στις 28 Ιουλίου 2015, 10:10πμ

Mature

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2015
μηνύματα: 27 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Με την ερώτησή που εκανες Φαίνεται ότι θα γίνεις ένας άνθρωπος με γερές βάσεις στο θέμα ασφάλεια του σεξ, και αυτό είναι πολύ καλό !!

Καταρχήν πειραματισου ,πάρε 2 προφυλακτικά που πιστεύεις εσύ ότι είναι καλά για εσένα , ανοίγοντας το σακουλάκι που περιέχει μέσα το προφυλακτικό πάντα μα πάντα με τα χέρια ,ποτέ με το στόμα !! Βάζουμε σ ην ακτή δαχτυλίδια κλπ να μην τραυματισουμε το προφυλακτικό και έχουμε σπάσιμο κατά την επαφή . όταν το ανοιξεις θα δεις ότι είναι τυλιγμένο προς μια κατεύθυνση , θα δεις ένα εξόγκωμα ακριβώς επάνω στο προφυλακτικό ,είναι ο σπερματοδεχτης ,όταν θα εξπερματωνεις κάποια σπέρματα θα μαζευτούν εκεί Όστε να μηνν υπάρχει πιέσει Όστε να σπάσει.

Εννοείται πως είσαι στύση :

Πιεζεις ελαφρά τον σπερματοδεχτη και το φέρνεις επάνω στο βάλανο σου δεν αφήνεις το χέρι συνεχιζεις να πιεζεις ελαφρά και με το άλλο χέρι ξετυλιγεις το υπόλοιπο προς τα κάτω μέχρι να φτάσει στον κορμό του πέους , εάν δεν ξετυλιχθεί όλο μην ανυσηχεις ,αστο έτσι όπως είναι . βουαλα είσαι έτοιμος!!!

Το δεύτερο προφυλακτικό το ανεφερα για να το δοκιμασίες από την ανάποδα φορά να δεις ότι όσο και να προσπαθείς είναι παρά πολύ δύσκολο να ξετυλιχθεί !!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login