Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γιατί παρά την ελευθερία του λόγου υπάρχουν λογαριασμοί τηλεφώνου;
Πέμπτη, 25 Απριλίου

Προβλημα...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134499 από iliasant στις 29 Ιουλίου 2015, 11:17μμ

iliasant

Εικονίδιο
μέλος από: 29/7/2015
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Eιμαι εδω και 7 μηνες με μια κοπελα και περναμε τελεια,ολα πανε υπεροχα και οπως τα θελουμε..

Ειμαστε και οι δυο 18 χρονων και πριν λιγο καιρο ηρθε η ωρα για την πρωτη μας σεξουαλικη επαφη..ειμασταν και οι δυο παρθενοι αλλα η πρωτη φορα ηταν αρκετα ικανοποιητικη και για τους δυο και καλυτερα απ'οτι περιμεναμε να ειναι!

Μετα απο καποιες μερες λοιπον υπηρχε πολυ ορεξη απο τους δυο και ξαναπροχωρησαμε στο να γινει..ολα καλα μεχρι που μετα απο δυο λεπτα ενιωθα οτι θελω να τελειωσω γιαυτο λοιπον και μειωσα λιγο τον ρυθμο μηπως το ελεγξω ομως η κοπελα μου φαινοταν να το θελει πολυ και μου το εδειχνε και αποφασισα να συνεχισω με τους ιδιους γρηγορους ρυθμους ετσι λοιπον δυστυχως τελειωσα μεσα σε 2 λεπτα...η αληθεια ειναι πως ενιωσα απογοητευση και το σκεφτομουν αρκετα και με ειχε πιασει ενα φοβερο αγχος για το οτι μπορει αυτο να συμβει και την επομενη φορα..αφου λοιπον ξαναβρεθηκαμε με την κοπελα μου.. μετα απο καποια προκαταρκτικα συμφωνησαμε να προχωρησουμε στο επομενο σταδιο..κατα την διαρκεια τον προκαταρκτικων υπηρχε συνεχως στυση αλλα λιγη ωρα αφου φορεσα το προφυλακτικο για να προχωρησουμε θυμηθηκα το αγχος μου και σκεφτηκα οτι θα ξανασυμβει αυτο που εγινε την τελευταια φορα και ο χρονος που θα κρατηθω μεχρι την εκσπερματωση θα ειναι παλι λιγος..με αποτελεσμα η στυση μου να εξαφανιστει...δεν δωσαμε σημασια και το προσπερασαμε αλλα απο εκεινη την στιγμη πραγματικα το αγχος μου ειναι απιστευτο και η σκεψη αυτη με βασανιζει..νιωθω οτι καθε φορα θα συμβαινει αυτο και αγχωνομαι για οταν ερθει η ωρα που θα ερθουμε παλι σε επαφη!

Η κοπελα μου μου εχει πει πως ειναι τοσο ομορφο αυτο που εχουμε και οτι μπροστα στο ποσο ωραια περναει μαζι μου αυτο ειναι το λιγοτερο..αλλα πραγματικα δεν ξερω τι να κανω!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #134501 από Mature στις 30 Ιουλίου 2015, 12:09πμ

Mature

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2015
μηνύματα: 27 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Το ότι τελειωσες γρήγορα δεν σημαίνει κάτι ,είτε το πάθος είτε ο ερεθισμός του πρώτου καιρού συμβαίνει και μάλιστα παρά μα παρά πολλές φορές , απλά μετά από καιρό και εμπειρίας αρχίζεις και το ελεγχεις . Από την ώρα που ή κοπέλα σου δεν είπε κάτι για να σε αγχοσει μην στεναχωριεσαι. Να σκέφτεσαι ότι κάθε φορά που θα πέφτεις στο κρεββάτι με την κοπέλα που γουσταρεις θα γίνεσαι όλο και πιο έμπειρος ,καθαρό σκέψεις , εσύ και ή κοπέλα σου γινεστε ένα, FOCUS σε αυτό που κανείς και όλα θα πάνε καλά ,και θα με θυμηθείς .

Την επόμενη φορά που θα σου έρθει να τελειωσεις γρήγορα σταματά και ζητά την να αλλάξετε στάσει μην πεις για πιο λόγο ,αμα ρωτησει απλά πες ότι πιαστικες ... Θα πάρεις τον χρόνο σου και τον αέρα σου και Βουρ ξανά !

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134502 από Dieftharmenos στις 30 Ιουλίου 2015, 12:54πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Εγω την πρώτη φόρα μπήκα και τελείωσα...τι μου λες τωρα.Θελει λίγο χρόνο και μετά θα είσαι κομπλέ.Αλλαζε στάσεις συχνά όπως είπε ο Μπαμπης και για ψυχολογικούς λόγους πάρε τα προφυλακτικά extended pleasure της durex.Εγω αυτά έπαιρνα στην αρχή.Δεν ξέρω αν όντως δουλεύουν η ηταν ψυχολογικό μου άλλα έπιανε και με το παραπάνω μέχρι που πήγα στο άλλο άκρο και παρακαλούσα να τελειώσω και δεν μπορούσα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login