Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που τα κανάλια έβαζαν μία (και καλή) Ελληνική ταινία την εβδομάδα. Σπάνιο και χαρμόσυνο γεγονός
Τετάρτη, 24 Απριλίου

16 χρονών, τσιμπημένος με κολλητό+gay...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134827 από Mixalhs Krhtiko στις 24 Αυγούστου 2015, 5:29μμ

Mixalhs Krhtiko

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/8/2015
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα μέλη του φτου, ονομάζομαι Μιχάλης και πολύ πολύ καιρό παρακολουθώ το forum. Είμαι καινούργιος λοιπον και χαίρομαι που σας βρήκα.

Λοιπόν, όπως είπα ονομάζομαι Μιχάλης, είμαι 16 χρονών και ζω στα Χανιά της Κρήτης. Να διευκρινίσω ότι μάλλον είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά και μπερδεμένος οπότε δεν ξέρω. Σεξουαλική σχέση δεν είχα ποτέ με κανέναν/καμία και μάλλον ούτε επιθυμώ τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Η προτίμιση μου στα αγόρια λοιπόν, ίσως είναι από τα ελάχιστα πράγματα επάνω μου που μισώ, και μάλιστα υπερβολικά πολύ. Επί του θέματος λοιπόν, είχα πάντα φίλους και μάλιστα πολλούς, καθώς είμαι πολύ κοινωνικός και κάνω εύκολα παρέα ακόμα και με άτομα που πρώτη φορά βλέπω. Ποτέ ομως δεν είχα έναν κολλητό καλό, σωστό, να είναι δίπλα μου, να με καταλαβαίνει, να με στηρίζει και να του φέρομαι το ίδιο. Είχα πάντα σχέσεις φιλίας πως να το πω... επιφανειακές. Μέσω γνωστού λοιπόν (του λχ Μάνου), γνώρισα ένα παιδί της ηλικίας μου. Ας τον πούμε Δημήτρη. Με τον Μάνο, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια είμαστε μαζί, παρέα από το γυμνάσιο σχεδόν δηλαδή 2-3 χρόνια τώρα. Ταιριάζουμε σε πολλά, αλλά δεν είμαστε όσο δεμένοι θα ήθελα.. Και ξαφνικά, εξαιτίας του μου συνέβη το καλύτερο, ομορφότερο αλλά και πιο περίεργο συναίσθημα του κόσμου. Με τον Δημήτρη. Τον Δημήτρη λοιπόν, από την πρώτη φορά που τον είδα τον συμπάθησα πολύ, και αυτός με συμπάθησε το ίδιο. Από την πρώτη στιγμή μιλούσαμε ανοιχτά, γελούσαμε, περνούσαμε όμορφα. Πλέον, τον γνωρίζω ούτε 2 μήνες και δεν έχω ξανανοιώσει τόση αγάπη για άνθρωπο. Είναι ένα συναίσθημα μοναδικό, πρωτόγνωρο, τέλειο. Εκείνος, είχε πάντα σχέσεις με κοπέλες, αλλά ίσως είναι και μπάι δεν ξέρω. Τις φορές που με αγκαλιάζει φιλικά, με πειράζει, μου δίνει το χέρι νοιώθω απίστευτα. Μια δύο φορές μου έχει πετάξει και κάποια ερωτικά - σεξουαλικά υπονοούμενα, όπως αν θέλω μία φορά που πήγα σπίτι του να δούμε ταινία αγκαλίτσα, μια άλλη κοιμήθηκε επάνω στο στήθος - κοιλιά μου, μου έχει πει μεταξύ αστείου-σοβαρού ότι με αγαπάει και έχει σχολιάσει 2-3 φορές τον πο*τσο μου μια φορά που άλλαξα ρούχα μπροστά του (πράγμα που κάνει πολλές φορές όταν πάω σπίτι του, το κάνει ειδικά μπροστά μου και μάλλον σκόπιμα-δεν ξέρω).

Εχω τσιμπήσει τρελά μαζί του, τον έχω ψυχολογήσει μεν αλλά όχι πλήρως, είναι ακόμα λίγο αδιευκρίνιστο. Είμαι σε δύσκολη φάση, τον λατρεύω και αυτός εκδηλώνει μια αγάπη αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω αν είναι απλά φιλική (είναι σα να γνωριζόμαστε μία ζωή) ή με θέλει και αυτός..

Δεν έχω απαίτηση ούτε να με βοηθήσετε (άλλωστε πως; ), ούτε να διαβάσετε όλο το "σεντόνι" που αράδιασα. Απλά ήθελα να τα βγάλω από μέσα μου, πράγμα που έκανα.

Σας ευχαριστώ και χίλια συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο. Να 'στε καλά!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #134829 από nonreligius στις 24 Αυγούστου 2015, 6:31μμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να μισείς την σεξουαλικότητά σου, όποια και να είναι. Από τη στιγμή που δεν περιορίζει (η σεξουαλικότητά σου) την ελευθερία των υπόλοιπων, δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άσχημα για αυτήν.
Για το παιδί τώρα που λες, δοκίμασε να του μιλήσεις ανοικτά, να ξεκαθαρίσεις τι αισθάνεσαι για αυτόν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134833 από cool_guy15 στις 25 Αυγούστου 2015, 1:08πμ

cool_guy15

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2015
μηνύματα: 65 αποδεκτές 0
Χαιρετε Μιχαλη και σε ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας τον προβληματισμο σου. Τι ηλικια εχεις; Αυτο το μαλλον στην αρχη με προβληματισε. Δηλαδη δεν ξερεις αν εισαι ομοφυλοφιλος η οχι; Σου αρεσουν καθολου τα κοριτσια η μονο τα αγορια; Η δεν εισαι σιγουρος; Πολλοι ανθρωποι στην εφηβικη ηλικια πειραματιζονται σε διαφορα γι'αυτο το λεω. Τελος παντων, ο,τι κι αν συμβαινει στη ζωη σου πρεπει να το αποδεχτεις και να ζησεις με αυτο, πανω απο ολα για να εισαι εσυ ευτυχισμενος και να μην καταπιεζεσαι. Δεν χρειαζεται και δεν ΠΡΕΠΕΙ να μισεις τον εαυτο σου γι'αυτο. Οσον αφορα το παιδι, καλυτερα θα ηταν του μιλησεις ανοιχτα και να μαθεις τις προθεσεις του. Σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι παντα ευτυχισμενος. Ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135486 από everfree στις 12 Νοεμβρίου 2015, 6:47μμ

everfree

banned
μέλος από: 12/11/2015
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
φιλε μου καλησπερα...εχω κι εγω ενα παρομοιο θεμα και θα ηθελα να μιλισω μαζι σου ιδιαιτερος.

Σημείωση moderator: Δεν επιτρέπεται κατ' ιδίαν συνομιλία μεταξύ των μελών.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135490 από Athinatta στις 12 Νοεμβρίου 2015, 9:34μμ

Athinatta

μέλος από: 3/4/2013
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Μιχαλη αυτο ειναι υπεροχο:)
δεν πρεπει να νιωθεις καπως για την σεξουαλικη σ ταυτοτητα,μπραβο σ που εισαι γκει
εχω 2 φιλους γκει κ μαλιστα ο ενας ημουν το 1ο ατομο που του το πε
τεσπαα βλεπω πολλα θετικα στοιχεια απο τον Δημητρη προτεινω να μην τ πεις τι νιωθεις να το συνεχεις ετσι μεχρι να εισαι 100% σιγουρος :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login