Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Όπου κι αν είσαι θά 'χεις γεράσει, μικρέ μου ήρωα, Γιώργο Θαλάσση.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Θελω Συμβουλες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134929 από PaNoS77 στις 01 Σεπτεμβρίου 2015, 12:43πμ

PaNoS77

Εικονίδιο
μέλος από: 1/9/2015
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Καλησπερα μελοι του ftou.gr Θα ηθελα να μου απαντησει οποιος ξερει
Εχω ενα φιλαρακι που ειναι Παρθενος και εχει σχεση εδω και 5 Μηνες με μια κοπελα που και αυτη ειναι Παρθενα και επηδη εχουν σκοπο και οι δυο να συνεχεισουν στην σεξουαλικη επαφη δεν ξερει το αν γινεται και το αν θα υπαρξει καποιο προβλημα κατα την σεξουαλικη επαφη και επηδη δεν εχω ιδεα τι να του πω ειπα μπας και μπορειτε να με βοηθησεται εσεις να του δωσουμε καμια συμβουλη του παιδιου ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134932 από Pika στις 01 Σεπτεμβρίου 2015, 1:20πμ

Pika

Εικονίδιο
μέλος από: 28/8/2015
μηνύματα: 14 αποδεκτές 0
Λοιπον... ειχα ακριβως τ ιδιο θεματακι με τν φιλο σου κ ανησυχουσα για την πρωτη μου φορα διοτι κ εγω κ τ αγορι μ δεν ειχαμε ολοκληρωσει σε προηγουμενες σχεσεις μας... (κυριως λογω ηλικιας.. αλλα δε παιζει ρολο τρ αυτο). Κοιτα, ειναι λογικο ο φιλος σου ν αγχωνεται κ να το βλεπει βουνο ολο αυτο.. αλλα ειλικρινα δεν ειναι κ καμια επιστημη. Πρεπει απλα ν χαλαρωσει, να το θελουν κ οι δυο κ τα υπολοιπα ερχονται.. το σωμα ξερει! ;) α! Επισης.. οταν λες "προβλημα" τι ακριβως εννοεις? Αν εχει παρει προφυλαξεις ειναι ολα οκ.. μπορει ν ζοριστει λιγο στην αρχη αλλα μετα θα το βρει! Σιγουρακι! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #134933 από ScandalousAngel στις 01 Σεπτεμβρίου 2015, 1:23πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Κοιτα η πρωτη φορα ειναι παντα περιεργη ειδικα αν και οι δυο ειναι απειροι. Σημασια εχει να θελουν ο ενας τον αλλο και να μην ειναι επιπολαια η αποφαση να πρωχωρησουν. Σημαντικο επισης ειναι να γινουν σωστα τα προκαταρκτικα ετσι ωστε και οι δυο να εχουν εντονη σεξουαλικη διαθεση (δηλ να υγρανθει ο κολπος το πιο σημαντικο). Δεν θα πρεπει ακομα να υπαρχουν εγωισμοι πρεπει να ο ενας να δινει στον αλλον με σκοπο να τον ικανοποιησει. Να μην ξεχασουν το προφυλακτικο εννοειται και να πεις του φιλου σου στην αρχη να ειναι απαλος κατα την πρωτη διεισδυση και να εχει προηγηθει στοματικο δαχτυλο και τα λοιπα για να ανοιξει ο κολπος της κοπελας. Επισης να ειναι χαλαροι γιατι το αγχος μονο την καταστροφη φερνει. Ελπιζω να σε βοηθησα! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134935 από Dieftharmenos στις 01 Σεπτεμβρίου 2015, 3:04πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Ο καλυτερος τροπος για να γινει σωστα η πρωτη φορα ειναι να μιλησουν.Να μιλησουν για τους φοβους τους και αυτα που τους προβληματιζουν.Τα παντα.Η πραξη ειναι ευκολη...γελεια θα ελεγα...το ψυχολογικο κομματι ειναι το προβλημα την πρωτη φορα.Θα σου πω αυτα που περασα εγω τοτε και νομιζω οτι ολοι λιγο πολυ τα ιδια περασαν/θα περασουν.

Γις 2 πρωτες φορες που προσπαθησα να κανω σεξ δεν λειτουργουσε το εργαλειο.Απο το αγχος του προφυλακτικου ητανε(ψαξτο...υπαρχει και λυνεται με δοκιμες)?Δεν ξερω...παντως δεν ημουν ψυχολογικα ετοιμος.Ενιωθα οτι πεφτει ενα μεγαλο βαρος πανω μου.Μετα απο αυτο προφανως ενιωθα σκουπιδι και η κοπελα μου χαλια(αυτα τα "δεν πειραζει" τα εκαναν ακομα χειροτερα).

Οταν εγινε ενιωθα ακομα χειροτερα...ενιωθα οτι δεν την ικανοποιησα.Γενικως το βαρος που σηκωνει το αγορι ειναι πιο μεγαλο απο του κοριτσιου την πρωτη φορα.Αυτος πρεπει να παρει τις πρωτοβουλιες και ειδικα την πρωτη φορα δεν γινεται να αποδοσει οπως περιμενει η παρτενερ.Η διαρκεια ειναι γαμησετα συνηθως αν και μπορει να φτασει και στο αλλο ακρο και να μην τελειωνει με την καμια.Και τα δυο αποτελουν προβλημα.

Μετα απο αυτη την περιοδο οι πρωτες 5-10 φορες δεν θα ειναι και οι καλυτερες.Παλι η διαρκεια του αγοριου θα ειναι γαμησετα.Σιγα σιγα θα αυξανεται.Εγω τωρα πια καμια φορα φτανω σε σημειο να θελω να τελειωσω και να μην μπορω...να πιεζομαι.Οσο θυμαμαι τις πρωτες φορες βεβαια γελαω λιγο με τα αγχη και με αυτα αλλα ειναι απολυτα λογικο.Ο φιλος σου πιθανοτατα να περασει λιγο δυσκολα αλλα μπορει και οχι.

Η λυση ειναι ο διαλογος.Αν ο φιλος σου νιωθει οποιαδηποτε ψυχολογικη πιεση πρεπει να το συζητησει με την κοπελα του.Βεβαια πανω απο αυτο ειναι η εμπιστοσυνη.Να νοιαζεται και να εμπιστευεται ο ενας τον αλλον.

Καλο πηδημα...

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134943 από PaNoS77 στις 01 Σεπτεμβρίου 2015, 10:22μμ

PaNoS77

Εικονίδιο
μέλος από: 1/9/2015
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Σας Ευχαριστω Ολους Για Τις Συμβουλες Σας
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login