Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
ΜΗ ΦΤΥΝΕΤΕ!!! Μπορεί να σας χρειαστεί.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

πρόβλημα υγείας?!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #134986 από Nikiluna στις 05 Σεπτεμβρίου 2015, 3:06πμ

Nikiluna

Εικονίδιο
μέλος από: 5/9/2015
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γειά σας!Έχω ένα πρόβλημα που το έχω ανακαλύψει τώρα τελευταία και με ανησυχεί υπερβολικά πολύ. είμαι 16 χρόνων και παρθένα(έχω κάνει προκαταρτικα). το θέμα μου είναι ότι όταν ο άλλος πάει να μ βάλει δαχτυλο δεν μπαίνει όλο βασικά μπαίνει αλλα αισθάνομαι ότι κάπου χτυπάει και με ενοχλεί. Μπαίνουν ας πούμε τα 6 εκ από τα 8.Επεισξς έχω το έχω παρατηρήσει ότι το ίδιο συμβαίνει και όταν αυνανιζομαι. Πάω να βάλω έναν μαρκαδορο και μπαίνει λίγο παραπάνω από το μισο. Φοβάμαι πολύ.. Φοβάμαι μήπως έχω σοβαρό θέμα και δεν θα μπορέσω να έρθω σε σεξουαλικη επαφή αργότερα.

*Να σημειώσω πως τα προκαταρτικα τα έχω κάνει με άτομα τα οποία δεν αισθανόμουν κάτι απλα πιεσα τον εαυτό για να δω πως είναι . Έχω ανακαλύψει πως είμαι 'εγκεφαλικος' τύπος ας πούμε.Αν φτάει αυτό τότε γιατί το παθαίνω και στον αυνανισμο που δεν με πιέζει κανένας και θέλω και το κανω?..

Αν μπορείτε να με διαφωτισετε θα το εκτιμούσα πολύ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)


προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #134987 από nonreligius στις 05 Σεπτεμβρίου 2015, 8:57πμ

nonreligius

Εικονίδιο
μέλος από: 21/6/2015
μηνύματα: 298 αποδεκτές 0
Από τη στιγμή που είσαι παρθένα ακόμη είναι μάλλον ο παρθενικός υμένας (δεν γνωρίζω καλά την ανατομία του γυναικείου σώματος, οπότε μην το δέσεις κόμπο). Αν σε αγχώνει όμως τόσο πολύ, μπορείς να μιλήσεις με γυναικολόγο να ηρεμίσεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login