Στείλε λεφτά στο ftou.gr
H ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: Επανάσταση, περισυλλογή, τηλεόραση. Ξεκινάς ν' αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Ειμαι gay ή οχι?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135041 από Nikolis19 στις 11 Σεπτεμβρίου 2015, 3:45μμ

Nikolis19

μέλος από: 11/9/2015
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Καλησπέρα
Λοιπον. Είμαι 17 χρονων 3η λυκείου και δεν ξέρω τι είμαι.Να επισημάνω οτι σχεδόν τώρα μπήκα στην εφηβία (άργησε αρκετά). Έχω να κάνω σχέση πανω απο 2 χρόνια,αμα θέλω βρίσκω απλός δεν το έχω κυνηγισει. Μαρεσουν τα κορίτσια, είμαι φουλ ερωτευμένος με κάποια αλλά επείσης είμαι και φουλ friendzoned. Επείσης μαρεσε κάποια αλλη πέρσι αλλά επειδή παιχτικαν πολλά δεν μπόρεσε να γίνει κάτι. Απο την αλλη με ελκύουν κάποια αγόρια. Βασικά πιστεύω με ελκύει το γυνασμενο ανδρικό σωμα(κάτι που εγώ δεν έχω,αλλά προσπαθώ). Έχω δει καποιες gay τζοντες και έχω καταλάβει οτι μαρεσει περισσότερο. Ώρες ώρες βλέπω αγόρια και σκέφτομαι ποσο ωραίοι είναι και ποσο να την έχουν. Σκέφτομαι οτι αν μου την έπεφτε ένας ωραίος και μου ελεγε να κάνουμε sex δεν θα του έλεγα όχι. Αυτό σημβενει καποιες ώρες,τις αλλες είμαι παλι νορμαλ. Όλα αυτά τα φιλια μεταξύ αγοριών και gay σχέσης δεν με ελκύουν σχεδον καθόλου. Μονο στο θέμα του sex ερεθιζομαι. Και δεν είναι οτι με ερεθίζουν μονο τα αγόρια,ενδιαφερομαι και για τα κορίτσια. Φυσικά και αν ήξερα οτι κάποια με γουσταρει και είναι καλη θα εκανα κάτι 100%. Ενω αμα ήξερα οτι ενα αγόρι με γουσταρει θα το σκεφτόμουν παρα πολύ. Παντα ήθελα να κάνω οικογένεια κτλπ και στην ιδέα οτι μπορεί να είμαι γκέι κάπως σαν να αιδιαζω.
P.S. το οτι μαρεσει το καινούργιο τραγουδι του Justin bieber με τον Skrillex πρεπει να με ανησυχεί? Και γενικός αρχισε να μαρεσει σαν άτομο και την ζωή που κανει (λεφτά, γκομενες κτλπ)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135042 από Nikolis19 στις 11 Σεπτεμβρίου 2015, 3:54μμ

Nikolis19

μέλος από: 11/9/2015
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Γενικός με τραβάει το γυναικείο φύλο. Αλλά ώρες ώρες με τραβάει και το αντρικό! Αν είχα να επιλεξω αναμεσα σε μια ωραία γκομενα ή ενα ωραίο αγόρι στανταρακι θα επελεγα την γκομενα.
Επείσης θυμάμαι στο δημοτικό-γυμνάσιο ηταν στην μόδα να φώναζαν τους πάντες gay,και επί 1-2χρονια μερικά αγόρια με έλεγαν gay,τις περισσότερες φορες για πλάκα, αλλά υπήρχαν φορες που τα πραγματα ηταν σοβαρά. Λέτε να με είχαν κόψει απο τόσο μικρο? :p
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135090 από Gray στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, 5:10πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
μηνύματα: 464 αποδεκτές 0
Γεια σου Νικο ,

Ειτε εισαι στην εφηβεια και οι ορμονες σου καλπαζουν και εχεις μια ταση προς την περιεργια να δοκιμασεις πραγματα με το ιδιο φυλο και να πειραματστεις , ειτε ισως να σου αρεσουν και τα αγορια , κατι το οποιο δεν ειναι κακο η "μη νορμαλ" .

Δεν ειναι κακο να σου αρεσουν τα αγορια , ισως εισαι bisexual δηλαδη σου αρεσουν και τα 2 φυλα . Το οτι υπαρχουν καποιοι που σε λεγανε η θα σε πουν η δν ξερω κ γω "γκει" δν εχει να κανει με το ποιος η τι εισαι , εχει να κανει με την χαζομαρα τους . Εσυ εισαι αυτους που εισαι κ γουσταρεις καποια πραγματα π δν αφορουν τους αλλους . Γενικα μην αφηνεις τα στερεοτυπα να σου κλεινουν τα ματια και το μυαλο . Δοκιμασε πραγματα κ ισως σου αρεσουν , Θα δεις με τον χρονο οτι δν χρειαζεται να σε νοιαζει τοσο τι λενε οι αλλοι εσυ πρεπει να κανεις αυτο που γουσταρεις κ αυτο π σου αρεσει , οχι αυτο που αρεσει στους αλλους .

Εγω αυτο που θελω να πω μονο ειναι , οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο να σου αρεσουν ατομα του ιδιου φυλου , οποτε εισαι δεν εισαι δεν πρεπει να ταραζεσαι . Ολα ειναι κομπλε .

Και βγαλε τις προκαταληψεις απο το μυαλο σου . Γκει δν σημαινει αυτο π βλεπεις στις TV . οι περισσοτεροι μ φιλοι ειναι Bi και ειναι πιο ανδρες απο αλλους (Να γραψω και γω με στερεοτυπο)


Αν εχεις καποια ερωτηση ειμαι στη διαθεση σου . Αποδεκτη αν μπορεις κ σε καλυψα ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #135105 από Θωμας14 στις 29 Σεπτεμβρίου 2015, 8:26μμ

Θωμας14

μέλος από: 11/5/2015
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φιλε στο γυμνασιο και στο δημοτικο ολοι τους φωναζαν ολους γκει.Εγω απλα ειχα λεπτη φωνη και λεπτο σωμα και δεν μπορεις να φανταστεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135109 από Mikrikiti στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, 12:52μμ

Mikrikiti

Εικονίδιο
μέλος από: 29/9/2015
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Δεν νομιζω πως είσαι γκευ ή μπαισεξουαλ αλλά πως ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και θες να επεξεργαστείςκαι τα δυο. Και εγώ είχα περάσει κάτι παρόμοιο πριν λίγο καιρό μόνο που είμαι λίγο μικρότερη απο εσένα. Όπως λες περνάς τώρα την εφηβεία οπότε είναι λογικό να έχεις τέτοιες σκέψεις. Κάι όσο φοβάσαι την πιθανότητα να είσαι γκέι τόσο περισσότερο το σκέφτεσαι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135116 από Desdemona στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, 11:27μμ

Desdemona

μέλος από: 30/9/2015
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
συμφωνώ με την ΜΙΚΡΙΚΙΤΙ.
Επισης σε κάποιους αρέσουν οι πειραματισμοί δοκιμάζεις κ βλέπεις.. μπορεί να σου αρέσει μπορεί κ όχι ... να είσαι ο εαυτός σου κ να μην καταπιέζεσαι..είσαι μικρός και θα δεις στην πορεία οτι τα πραγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και τπτ δεν θα είναι τρομακτικό ίσα ίσα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login