Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Σήμερα θα έχεις μια έκπληξη.
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Αγορά προφυλακτικου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135044 από Nikolis19 στις 11 Σεπτεμβρίου 2015, 4:10μμ

Nikolis19

μέλος από: 11/9/2015
μηνύματα: 4 αποδεκτές 0
Δεν έχω αγοράσει ποτε,οποίος μπορεί ας μου απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις
-τι μέγεθος να πάρω για 15εκατοστα με 12εκατοστα περίμετρο?
-πως τα αγοράζω? Είμαι ντροπαλός τύπος και δεν μπορώ.. που λέτε να πάω? Είμαι 17+ αλλά φενομαι μικρός,170 υψος αλλά δεν με κανεις για πανω απο 16.
-ξέρετε σε ποιες τουαλετες μαγαζιων έχει αυτόματους πωλητές? Σκευτεικα οτι εκεί δεν θα με δει κανεις..εκτός και αν μπει κανεις να κατουρισει.
-οι συσκευασίες πόσα έχουν μέσα? Γιατί ζω με τους γονεις μου και την μεγαλύτερη αδερφή μου και δεν έχω που να τα κρυψω. Πουλάνε πουθενά μονο ενα προφυλακτικό?
Ευχαριστωω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135045 από Dieftharmenos στις 12 Σεπτεμβρίου 2015, 1:28πμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Καλησπερα...θα πας στο φαρμακειο ωραια-ωραια(ειναι πιο φθηνα απο το περιπτερο και επισης δεν τα βλεπει ο ηλιος και δεν χαλανε).Θα πεις οτι θελεις προφυλακτικα και θα σου δειξει ο φαρμακοπειος που ειναι και θα διαλεξεις.Δεν θα σου πει κανενας τιποτα.Το μεγεθος ειναι στανταρ οποτε οτι και να παρεις μια χαρα θα σου καθισει.Η πιο κλασικη συσκευασια εχει μεσα 3 αλλα μετα υπαρχουν και με 6 και 12 και οσα θες.Εσυ προφανως θα παρεις αυτη που εχει 3 η 6.Εγω θα σου προτινα των 6 για να κανεις 1-2 δοκιμες πρωτα για να δεις πως φοριουνται.

Για μαγαζια τωρα με αυτοματα δεν ξερω.Απο τιμες να ξερεις στα Today εχει 2 ευρω,σε φαρμακειο 2 η 2,5 ευρω και σε περιπτερο 3 η 3,5.Αυτα για την συσκευασια των 3ων...των εξι λιγο πιο ακριβα.Καλυτερα να παρεις τα Durex τα κλασικα για αρχη εκτος και αν πιστευεις οτι εχεις θεμα με την διαρκεια οποτε τα Durex extended pleasure θα σε βολεψουν.Τουλαχιστον εγω αυτα τα 2 χρησιμοποιω+ενα με ραβδωσεις που δεν αξιζει τον κοπο να το παρεις.

Αυτα :)

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login