Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αναλαβάνουμε ανόρθωση πάσης φύσεως πισινών (Από διαφημιστικό εταιρείας για πισίνες)
Πέμπτη, 18 Απριλίου

βάθος κόλπου και σεξ

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135066 από Nikiluna στις 16 Σεπτεμβρίου 2015, 12:05πμ

Nikiluna

Εικονίδιο
μέλος από: 5/9/2015
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γειά σας! Είχα γράψει ένα παρόμοιο θεμα και βρήκα την απάντηση στο πρόβλημα μου. Το θέμα είναι ότι έχω σχετικά μικρή κολπικη κοιλοτητα περίπου (9,5-10-11)εκ. Αυτό μου με φοβίζει είναι μήπως οι σχέσεις μου θα ξενερωνουν μαζι μου στο κρεβάτι για αυτό το λόγο και μετά θα την κάνουν με ελαφρα πηδιματακια.... Κάποιος έμπειρος έμπειρη να με διαφωτίσει λιγακι:')

Ευχαριστώ πολύ εκ των υστέρων.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135067 από Mature στις 17 Σεπτεμβρίου 2015, 10:25πμ

Mature

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2015
μηνύματα: 27 αποδεκτές 0
Καλημέρα σου .

Καταρχήν γι αυτό που μας λες έχεις πάει σε γυναικολόγο ??Όστε όντος να έχεις κολπική στενότητα ή εβγαλες πόρισμα μόνη σου ??


Προς την ερώτηση σου ,ή αγάπη καταφέρνει πολλά και βοηθάει ο ένας τον άλλον ! Εάν έχεις πολλές σχέσεις στην ζωή σου ,σίγουρα ο κάθε άνδρας θα προσέγγιση το ζήτημα με διαφορετική άποψη .. Αλλά όταν θα βρεις την σταθερή σχέση και σε αγαπά δεν θα τον ενοχλεί τίποτα . Μην το σκέφτεσαι ότι βρέξει ας κατεβάσει καλημέρα !
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #135068 από lenaki19 στις 18 Σεπτεμβρίου 2015, 3:30μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
μηνύματα: 255 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Λοιπον... αυτο το εχω κι εγω, ειμαι πολυ στενη εκει κατω αλλα δεν ειναι καποιου ειδους προβλημα και δεν εισαι η μοναδικη που το χει. τρεις φιλες μου το εχουν αυτο οπως κι εγω. βγαλε απο το μυαλο σου οτι ενας αντρας λογο της στενοτητας θα φυγει με ελαφρα πηδηματακια. το ειχα συζητησει με το αγορι μου επειδη με απασχολουσε και μου ειπε οτι του αρεσει αυτο γιατι πολυ απλα αμα εισαι στενη νιωθει πιο πολλα εκεινη την ωρα του σεξ απο οτι αν ειναι πιο χαλαρος ο κολπος. εμας μας φαινεται σαν προβλημα αλλα δεν ειναι, μπορει στην αρχη οταν γινεται η διεισδυση να νιωθεις ενα μικρο τσουξιματακι αλλα ειναι επειδη εκεινη την ωρα ανοιγει ο κολπος και προσαρμοζεται με το πεος, μετα απο λιγο το συνιθιζεις και κατι επιπλεον, ειχα ρωτησει το γυναικολογο και μου επιβεβαιωσε κι εκεινος οτι δεν ειναι προβλημα αυτο, απλα ετσι ειναι η ανατομια μου εκει κατω. οποτε μην ανησυχεις... δεν θα ξενερωσει κανενας με αυτο το θεμα, βγαλτο απο το μυαλο σου και μη σε απασχολει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login