Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το σεξ δεν είναι η απάντηση. Το σεξ είναι η ερώτηση. Το ναι είναι η απάντηση.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Περιεργος τροπος αυνανισμου/οργασμος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135071 από DenKserwPwsMeLe στις 19 Σεπτεμβρίου 2015, 5:33μμ

DenKserwPwsMeLe

Εικονίδιο
μέλος από: 30/6/2015
μηνύματα: 7 αποδεκτές 0
Καλησπερα παιδια.Λοιπον απο πολυ μικρη (γυρω στα 7) αρχισα να σφιγγω τα ποδια μου και να κραταω την ανασα μου και αυτο μου εδινε μια ευχαριστιση.Το θεμα ειναι οτι το κανω ακομα και σημερα και πλεον εχω καταλαβει οτι αυτη ειναι η μεθοδος που χρησημοποιω για να αυνανιζομαι και το θεωρω περιεργο και ανθυγιεινο.Εχω δοκιμασει και με δαχτυλα αλλα δεν μου δινει την ιδια ευχαριστιση..σημερα μαλιστα δοκιμασα και με ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα αλλα δεν ενοιωσα κατι το ιδιαιτερο,ασχετα που εβγαλα καποια υγρα.Τελοσπαντων το θεμα μου ειναι οτι θελω να το ξεκοψω αυτο και νομιζω πως μονο με αυτο εχω καταφερει να φτασω σε οργασμο.Αυτο με προβληματιζει ιδιαιτερα για το αν εχω καποιο προβλημα αργοτερα στις σεξουαλικες μου επαφες..δηλαδη να μην φτανω σε οργασμο.Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα?Το κανει καμια αλλη αυτο?
Να σημειωσω οτι ορισμενες φορες παιδευομαι πολυ να υγρανθω αν δεν το κανω αυτο και ειμαι με τα δαχτυλα..
Και κατι τελευταιο.Καμια φορα μπορει να παω μια βολτα ή γενικα ακομα και μεσα στο σπιτι και χωρις να ερεθιστω να χυσω παρα πολυ..γιατι γινεται αυτο?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #135087 από Azatoth στις 23 Σεπτεμβρίου 2015, 8:40μμ

Azatoth

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2014
μηνύματα: 62 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Κι εγώ θυμάμαι πιο παλιά, οταν ηθελα να αυνανιστώ, έπιανα το περίσσιο πετσάκι του πέους, και το πίεζα με τον αντίχειρα κόντρα στα υπόλοιπα δάχτυλα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πέος μου να ζουλιέται προς τα μέσα. Λίγο "παιχνίδι" με την αναπνοή, και μετά απο λίγο τελείωνα.
Μετά απο καιρό, άρχισε να μην γίνεται τόσο εύκολα και με πονούσε ο αντίχειρας όταν το έκανα για πολύ ώρα. Τότε ήταν που άρχισα να αυνανίζομαι κανονικά.
Λογικά δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα, απλά είναι ενας διαφορετικός τρόπος. Τώρα όσον αφορά την σεξουαλική σου ζωή, είμαι 99.9% σίγουρος οτι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Δυσκολεύεσε να υγρανθείς γιατί πολύ απλά δεν έχεις συνηθίσει. Δώστου λίγο καιρό και θα χρειάζεσε ταμπέλα "Caution: Wet Floor", χαχα.
Τώρα όσο για αυτό που ανέφερες στο τέλος, δεν είμαι και ειδικός, αλλα φαντάζομαι μπορεί να είναι απο συσώρευση ορμόνων. Ειδικά στην εφηβική ηλικία οι ορμόνες βαράνε κόκκινο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135272 από μακαρονια με κι στις 15 Οκτωβρίου 2015, 11:12μμ

μακαρονια με κι

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2015
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
κανω ακριβως το ιδιο μην ανησυχεις δν μ εχει δημιουργησει καποιο προβλημα ως τωρα και φτανω κανονικα σε οργασμο μ το αγορι μ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login