Στείλε λεφτά στο ftou.gr
ΜΗ ΦΤΥΝΕΤΕ!!! Μπορεί να σας χρειαστεί.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Κοπέλες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135373 από fafanikos στις 28 Οκτωβρίου 2015, 3:28μμ

fafanikos

Εικονίδιο
μέλος από: 15/4/2015
μηνύματα: 25 αποδεκτές 0
Γεια σας,
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω κάνει κάποια σχέση με φάσωμα και τα λοιπά. Δεν έχω φιλήσει ποτέ κοπέλα. Είμαι 16 χρονών και ήδη έχω αρχίσει να αναζητώ μία σχέση και όλο και πεισσότερο πηγαίνω σε χωρούς και πάρτι του σχολείου και βλέπω κοπέλες.
Θα ήθελα να μου πείτε πως να πλησιάσω μία κοπέλα και τι περίπου να της πω ώστε να δω αν ενδιαφέρεται και να κάνουμε κάτι μαζί.
Ευχαριστώ

ΥΓ θα δώσω αποδεκτή
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135427 από Blacklister στις 05 Νοεμβρίου 2015, 3:24μμ

Blacklister

banned
μέλος από: 5/11/2015
μηνύματα: 7 αποδεκτές 0
Σωπα ρε φιλε. Εγω 17 ειμαι και ακομα δεν εχω φασωθει. Δεν εισαι ο μονος μην φοβασε. Εγω απλα ημουν παντα ατυχος. Με ηθελαν οι κοπελες που δεν ηθελα, και δεν ηττα διαθεσιμες οι κοπελες που ηθελα. Μην φοβασε. Δεν εισαι ο μοναδικος λοιπον. Αλλα εγω ξερω τι φταιει. Δες κι εσυ τι φταιει. Μηπως δεν κοινωνικοποιησε σωστα ?? Μηπως δεν εχεις κανει καλη προσεγγιση ? Δυστηχως οι κοπελες(οι περισσοτερες) δεν ειναι κυνηγοι. Αρα πρεπει εμεις να κανουμε συνηθως το βημα. Δες τι φταιει λοιπον και προσπαθησε να το αλλαξεις :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135440 από InvalidPerson στις 06 Νοεμβρίου 2015, 8:50μμ

InvalidPerson

Εικονίδιο
μέλος από: 16/3/2014
μηνύματα: 69 αποδεκτές 0
Φίλε επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα, ποστάρω για να ανέβει
Βοηθήστε λίγο ρε παιδιά ...
Ποιος είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης, η κίνηση, το φιλί ;
Πώς κάνεις κάποια να μη σου αντισταθεί ;
Πώς καταλαβαίνεις αν σε θέλει ή όχι (ειδκά αν είναι ντροπαλή);
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #135442 από kapoios* στις 07 Νοεμβρίου 2015, 2:38πμ

kapoios*

Εικονίδιο
μέλος από: 17/2/2013
μηνύματα: 134 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα!Αν σου αρέσει κάποια μπορείς να ξεκινήσεις να της στέλνεις chat και όταν την βλέπεις να την χαιρετάς.Επίσης πρέπει να τολμάς να κάνεις πράγματα και άμα ντρέπεσαι να προσπαθείς να μην το δείχνεις.Άμα κάθεσαι απλά και δεν την μιλάς ούτε την χαιρετάς μην περιμένεις σε ουδεμία περίπτωση έτσι ξαφνικά να προσεγγίσεις κάποια κοπέλα.Τα κορίτσια συνήθως προτιμούν αυτούς που είναι θαραλέοι και τις δείνουν σημασία.Επίσης μπορείς να την πειράζεις λίγο και να της λες γλυκόλογα.Έπειτα να τις μιλάς ωραία και ευγενικά.Να κάνεις έξυπνο χιούμορ και να λες προσεγμένα πράγματα και όχι πολλές βλακείες για μην σε περάσει για χαζό και χάσεις κάθε πιθανότητα να κάνεις κάτι μαζί της και τα γλυκόλογα να τα λες σε περιορισμένο επίπεδο,μην το παρακάνεις.Μην ξεχάσεις να περιποιήσε λίγο τον εαυτό σου και να ντύνεσαι σχετικά ωραία και να έχεις ένα στυλάκι για να είσαι και λίγο εμφανίσημος,βάζε κάνα άρωμα και κάνε και κάνα ωραίο κούρεμα.Θα τις μιλάς για λίγο καιρό αυτής που σου αρέσει(2-3 εβδομάδες το πολύ) και ύστερα θα της προτίνεις να πάτε βόλτα για να της πεις αυτά που νιώθεις και να κάνετε κάτι.Όταν έρθει ο καιρός που πρέπει να της ανοιχτείς και ντρέπεσαι σκέψου ότι πολύ απλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις διότι αν δεν το κάνεις θα μήνεις στο ίδιο σημείο χωρίς κανένα κέρδος και ίσως το μετανιώσεις αργότερα που δεν πήγες ενώ αν το κάνεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα και όσον αναφορά τις χυλόπιτες όλοι έχουμε φάει και πολλοί αρκετές οπότε μην σε ανυσηχεί τόσο αυτό.Ελπίζω να σε βοήθησα και σου εύχομαι να συνεχήσεις ωραία την ζωή σου και με πολλές επιτυχίες!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135752 από 🚺dimitr στις 01 Δεκεμβρίου 2015, 5:23μμ

🚺dimitr

Εικονίδιο
μέλος από: 1/12/2015
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Παιδια εγω λεω άμα σου αρέσει κάποια να της το πεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login