Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δημόσιος υπάλληλος: Άνθρωπος με χιούμορ.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Πρωτη (σας) φορα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135582 από George12345 στις 17 Νοεμβρίου 2015, 12:20μμ

George12345

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2015
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
Αρχικα θα ηθελα να πειτε πως ηταν η πρωτη σας φορα.Αν θελετε δλδ πειτε που εγινε, πως ξεκίνησε, τι κανετε, ποσο κράτησε και ποιος ολοκληρωσε πρωτος, αν εκεινη τελείωσε και τι σας ειπε μετα, τι θα θελατε να ειχατε κανει αλλιως αλλα δν το ξερατε και τετοια (γενικα πειτε τα ολα). Επισης με απασχολεί αρκετά το οτι ειναι πιθανο να ολοκληρωσεις εσυ (γενικα ο αντρας) και η κοπελας σου να μην εχει τελειώσει ή να ηταν κοντα σε οργασμο και να μην πρόλαβε. Σε τετοιες περιπτώσεις εσεις τι κάνετε; Ενταξει αν ημασταν σε τσοντα θα εκανε ο αντρας στοματικο ή δαχτυλο αλλα σε πραγματικες καταστασεις πως λειτουργει (εδω ρωταω γενικα οχι μονο τον πρωτη φορα).
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #135592 από Dieftharmenos στις 17 Νοεμβρίου 2015, 2:29μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Η πρωτη φορα...χαχαχα.Τελειωσα σε κατι δευτερολεπτα και μετα πεθανα απο ντροπη.Βεβαια οταν εισαι 16 χρονων αυνανας δεν περιμενεις και τιποτα παρπανανω,ειδικα αν εχει προηγηθει ενα καλο στοματικο.

Δεν νομιζω να αλλαζα κατι...δεν μου εφτανε και ο χρονος αλλοστε .Γενικως επειδη ηθελα να της βγαλω απο το μυαλο την πρωτη φορα μετα καναμε σεξ σαν τα κουνελια για να ανεβει η αντοχη μου και να μην νομιζει οτι εχω προβλημα.

Οι γυναικες πολλες φορες δεν τελειωνουν...η κοπελα που τα εχω τωρα αρχισε να τελειωνει μετα απο 1 μηνα συνεχους σεξ.Πρεπει να βρεις το κουμπι της και τι της αρεσει.Τα πολλα και καλα προκαταρκτικα ειναι must,οπως επισης και οι στασεις τις αρεσκιας της.Τα βρωμολογα επισης(αναλογα την κοπελα).

Αν δεν τελειωσει δεν κανω τιποτα...θα της το ξεπληρωσω σε λιγα λεπτα και παλι ετσι και αλλιως.Το θεμα ειναι τι γινεται οταν εγω δεν τελειωνω με τιποτα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135593 από George12345 στις 17 Νοεμβρίου 2015, 3:32μμ

George12345

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2015
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
Αρχικα ευχαριστώ για την απάντηση.
Επισης να σε ρωτήσω κατα ποσο βελτιωθηκες με τον καιρο στην διάρκεια; Δλδ τωρα ποση ωρα κρατας.
Επισης ειπες πως θα της το ξεπληρωσεις της επόμενη φορα...δλδ παντα συνεχίζεται και αλλες φορες και αν ναι μετα απο δεύτερη ή τρίτη φορα εκεινη τελειώνει ή μπορει να μην ολοκληρωσει καν;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135598 από Dieftharmenos στις 17 Νοεμβρίου 2015, 6:07μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Το ποση ωρα κραταω ειναι αναλογα την διαθεση μου.Μπορει να τελειωσω στα 3 λεπτα μπορει και να κανουμε μιση ωρα σεξ και να μην μπορω να τελειωσω με τιποτα και να πιεζομαι.

Εεε ναι...παντα κανουμε πανω απο μια φορα σεξ.Ακομα και αν δεν ειμαστε στην πολη που σπουδαζουμε και στα φοιτητικα μας σπιτια,αλλα στα πατρικα μας,θα παμε βολτα με το αμαξι και θα καθησουμε καπου,ωστε να κανουμε 2-3 φορες.

Να σου πω την αληθεια δεν ξερω και επακριβως ποτε τελειωνει και ποτε οχι.Πολλες φορες το καταλαβαινω,αλλες οχι αλλα χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν τελειωσε.Καποιες φορες αν εχει αναψει πολυ απο τα προκαταρκτικα τελειωνει με το που μπω μεσα της,αλλες οχι.Τωρα αν με ρωτας πια ειναι η αναλογια του τελειωνει-δεν τελειωνει δεν ξερω.Απο οτι λεει τελειωνει σχεδον παντα(ετσι λεει ομως...δεν ξερω).
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login