Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Έξω οι βάσεις από τα μαθήματα!
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Δύσκολη στύση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #135738 από swagger στις 29 Νοεμβρίου 2015, 6:48μμ

swagger

Εικονίδιο
μέλος από: 14/11/2015
μηνύματα: 25 αποδεκτές 0
Καλησπέρα. Είμαι 20 χρονών. Πριν 4 μήνες χώρισα με την κοπέλα μου που είχαμε σχέση 2 χρόνια. Με την κοπέλα μου μου σηκωνόταν τέρμα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τώρα που χώρισα πήγα με 2 κοπέλες. Και στις 2 δυσκολεύτηκε να μου σηκωθεί. Με την μια το κάναμε ουσιαστικά με μισοσηκωμένο πέος, εν τέλη τελείωσα. Με την δεύτερη το κάναμε και σε ένα σημείο μου έπεσε τέρμα και σταματήσαμε. Έχω βγει με φίλους σε οίκους ανοχής, στριπτιτζάδικα και πραγματικά δεν μου σηκώνεται τέρμα και δυσκολεύομαι.
Αυτούς τους μήνες έκανα χρήση αρκετού αλκοόλ και κάνναβης και ήμουν χάλια ψυχολογικά και ακόμα δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά (στην ψυχολογία μου ρίχνω την ευθύνη του προβλήματός μου εγώ) αν και έχω σταματήσει να πίνω το οτιδήποτε. Μου αρέσουν οι γυναίκες αποκλειστικά και αποκλείω το γεγονός να είμαι γκέι.
Εσείς τι πιστεύεται ότι γίνετε? Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την στύση μου ξανά από τα 15 που άρχισα την σεξουαλική μου ζωή.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον, αν ναι πως το αντιμετώπισε?
Ευχαριστώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135739 από Ana-menos στις 29 Νοεμβρίου 2015, 8:40μμ

Ana-menos

Εικονίδιο
μέλος από: 31/10/2015
μηνύματα: 86 αποδεκτές 0
Φιλαρακι πριν σου απαντησω να σου κανω 2 ερωτησεις για να καταλαβω ακριβως.

1: Εχεις ξεπερασει ΕΝΤΕΛΩΣ την πρωην σου? Μπορει να σκεφτοσουν εκεινη οταν εκανες σεξ και να ηταν ο λογος που σου επεφτε (Γινεται σε μερικους αυτο)

2: Αυτες οι κοπελες σου αρεσαν πραγματικα? Δηλαδη να στο πω πιο απλα ηταν του γουστου σου και ετσι οπως σε φτιαχνουν η απλα βρηκες καποιες ακυρες μονο για το σεξ...?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #135742 από swagger στις 30 Νοεμβρίου 2015, 12:28πμ

swagger

Εικονίδιο
μέλος από: 14/11/2015
μηνύματα: 25 αποδεκτές 0
1. Όχι, δεν την έχω ξεπεράσει εντελώς. Και από ότι φαίνεται θα αργήσει να την ξεπεράσω εντελώς.
2. Η μια δεν ήταν πολύ του γούστου μου, η δεύτερη ήταν.
Όπως και να έχει απλά είχα πισμώσει στο μυαλό μου ότι θέλω απλά να πάω και με άλλες για να συμπληρώσω κοπέλες στην "λίστα" μου.

Εκτός από όλα αυτά έχω βρει αυτόν τον καιρό μια τύπισσα που πηγαίνω σπίτι της και το κάνουμε. Την πρώτη φορά το έπαθα πάλι, μου έπεσε κατά την διάρκεια. Της επόμενες φορές μου σηκώθηκε κανονικά αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου ήταν κάγκελο Τελειώνω κανονικά.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login