Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Ποσά αντιστρόφως ανάλογα: Όσο περισσότερο προσπαθείς να κάνεις παιδί, τόσο λιγότερο θα απολαμβάνεις το σεξ.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

στοματικο σεξ απορια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #136154 από Μελινα Γ στις 18 Ιανουαρίου 2016, 4:50μμ

Μελινα Γ

μέλος από: 17/1/2016
μηνύματα: 14 αποδεκτές 0
Οταν προσπαθω να κανω στοματικο σεξ στο αγορι μ δεν μπορω να κατεβασωτο πεος του στον λαιμο μου ..τι μπορω να κανω για να το καταφερω? Υπαρχει κατι βσκα που μπορω να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #136155 από aswtos στις 18 Ιανουαρίου 2016, 11:15μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
μηνύματα: 428 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Πρωτα απο ολα δεν χρειαζεται να το παρεις ολο στο στομα σου. Μην επηρεαζεσαι απο αυτο που βλεπεις στα πορνο. Το πιο ευαισθητο σημειο του πεους ειναι η βαλανος που βρισκεται στην κορυφη του. Εκει χρειαζεται και να επικεντρωθεις ερεθιζοντας της με τη γλωσσα και τα χειλη σου. Δεν θα του προσφερεις περισσοτερη ικανοποιηση εξαφανιζοντας το μεσα στο στομα σου. Περισσοτερο η εικονα ειναι που μπορει να τον ερεθισει παρα η ουσια του πραγματος. Τωρα απο εκει και περα αν θες να το δοκιμασεις δεν εχεις να χασεις κατι. Απλα μην πιεσεις τον εαυτο σου γιατι μπορει να νιωσεις δυσαρεστα. Κανε αυτο που μπορεις και αν θες προσπαθησε κατα διαστηματα να το παρεις πιο βαθια στο στομα σου για οσο διαστημα μπορεις και οσο βαθια αντεχεις. Σκεψου πως για να το πετυχεις αυτο πρεπει να εχεις μια ανετη σταση σωματος ετσι ωστε ο λαιμος σου να σχηματιζει μια ευθεια με το στομα σου. Μονη σου μεσα απο δοκιμες θα βρεις την τεχνικη που σε βολευει. Δεν χρειαζεται να εισαι τελεια. Και μονο η προσπαθεια που θα δει οτι κανεις θα τον ικανοποιησει. Προσπαθησε να βρεις στην ολη διαδικασια στοιχεια που θα προσφερουν κ σε εσενα απολαυση. Μην το βλεπεις σαν υποχρεωση και αναγκαιο κακο. Αυτά απο μενα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136184 από treloslalemenos στις 23 Ιανουαρίου 2016, 3:13μμ

treloslalemenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2016
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Επειδή είσαι πρωτάρα θα δυσκολεύεσαι να τον κατεβάσεις μέχρι τον λαιμό , με τον καιρό θα συνηθίσεις , δεν είναι κάτι το κακό που δεν μπορείς να το πάρεις όλο μέχρι το λαιμό , εγώ τουλάχιστον δεν θα είχα πρόβλημα.Όσον αφορά την εξάσκηση , δεν έχω κάτι να σου προτείνω , εάν ντε και καλά θες να τον κατεβάζεις όλο μέχρι το λαιμό , πάρε μια μπανάνα φόρα της προφυλακτικό και εξασκήσου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login