Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Πότε θα σταματήσουν ν' ακούγονται αυτοί οι ήχοι;
Σάββατο, 20 Απριλίου

Πρωτη φορα Πρωκτικο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #136254 από cronos10 στις 31 Ιανουαρίου 2016, 12:57μμ

cronos10

Εικονίδιο
μέλος από: 4/8/2013
μηνύματα: 8 αποδεκτές 0
Καλησπερα παιδια. Προσφατα αποφασισαμε με την κοπελα μου να κανουμε πρωκτικο και ειναι η πρωτη της φορα γιαυτο και θελω να την κανω πραγματικα οσο πιο ανωδυνη γινεται. Εχω αγορασει Buttplug και λιπαντικο με βαση το νερο. Τι αλλο θα μπορουσα να κανω για να πονεσει λιγοτερο; επισης χρειαζεται καποια ειδικη κατηγορια προφυλακτικου η τα κανονικα κανουν; Ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #136255 από Dieftharmenos στις 31 Ιανουαρίου 2016, 1:58μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Παρε γαντια για να της βαλεις κανα δαχτυλο πιο πριν.Δεν ανοιγει ευκολα η τρυπα εκει πισω και θελει προσοχη.Ειναι σιγουρο οτι θα πονεσει την πρωτη φορα.Το θεμα ειναι ποσο...

Βαλτεις ενα δαχτυλο και μετα και δευτερο.Αν δεν καταφερεις να κανεις ουτε αυτο μην προχωρησεις καν στο να βαλεις το πεος σου.Δεν θα τα καταφερεις.

Ο πρωκτος ειναι γεματος μικροβια οποτε δαχτυλο με γαντια και προφυλακτικο οπωσδηποτε!!!Το προφυλακτικο εννοειται μετα το πετας χωρις να μπεις αλλου.Αν παλι πρωτα την γαμησεις κανονικα μετα δεν χρειαζεται να αλλαξεις προφυλακτικο για να την γαμησεις και απο πισω.

Δεν υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις...απλα να ειναι οσο πιο αναμμενη γινεται.Καθως της βαζεις δαχτυλα για παραδειγμα χαιδευε με το αλλο χερι την κλειτοριδα της η πες της να το κανει μονη της.

Καλη τυχη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login