Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η επιτυχία του ενός φέρνει την αποτυχία των πολλών.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

ΣΟΣ για αντρες!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #136756 από John23 στις 10 Απριλίου 2016, 4:33μμ

John23

μέλος από: 24/10/2015
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Καλησπέρα!! Το θεμα μου νομίζω ειναι ενα απο τα συχνότερα που αντιμετωπίζουμε εμεις οι αντρες: πρόωρη εξπερματωση. Βεβαια δεν εχω κανει σεξ ακομα αλλα το παρατηρώ απ'οταν αυνανίζομαι μόνος μου οτι ωρες ωρες μου ειναι δυσκολο να κρατηθώ. Ολο αυτο βεβαια μου εχει δημιουργήσει και άγχος επειδη φαντάζομαι τι θα γινεται την ωρα του σεξ!
Ειχατε και εσεις το ιδιο προβλημα; Τι κανατε ή ξέρετε καμια ασκηση για να βελτιωθώ;
Να σημειωθεί οτι ειμαι 17 χρονων (φετος δίνω πανελληνιες) και οπως καταλαβαίνετε έρχεται δυνατοο καλοκαιρι αρα σας χρειαζομαι!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136757 από Dieftharmenos στις 10 Απριλίου 2016, 4:53μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Την προωρη εξπερματωση δεν την βλεπεις στις τσοντες.Εγω αν θελησω μπορω να τελειωσω και σε 5 δευτερολεπτα που λεει ο λογος οταν βλεπω τσοντες.Στο σεξ δεν ειναι ετσι τα πραγματα.

Προφανως τις πρωτες φορες μην περιμενεις να εχεις καμια τρελη διαρκεια.Εχω ακουσει και για περιπτωσεις που την πρωτη φορα δεν τελειωναν με τιποτα αλλα εκει ειναι το αλλο ακρο που ειναι επισης "κακο".Σιγα,σιγα ομως θα φτιαξει η διακρεια σου οποτε μην αγχωνεσαι.Λογικο ειναι να τελειωνεις σχετικα γρηγορα στην αρχη.Κατσε να ερθει εκεινη η στιγμη και μετα ουτε θα το σκεφτεσαι!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login