Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ελάτε στην Εθνική Τράπεζα. Το κλειδί είναι κάτω από το χαλάκι.
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Καθυστερηση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137154 από Blank στις 11 Ιουνίου 2016, 7:21μμ

Blank

μέλος από: 11/6/2016
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπερα μέλη. Ναι εγινε και να δεν ειμαι χαρουμενος με αυτο.Η κοπελα μου εχει 2 μερες καθυστερηση. Η επαφη εγινε χωρις προφυλακτικο και δεν τελειωσα μεσα της. Η κοπελα μου γενικα ειχε περασει δυσκολες βδομαδες με δικα της προβληματα σχολης - υγειας και πιστευω οτι αυτο ειναι που της εχει φερει την καθυστερηση. Μου κινησε την περιεργια βεβαια το γεγονος οτι στο "παιχνιδι" μας ειδα την κοπελα μου να ειναι πολυ υγρη. Που σε γενικες γραμμες ειναι υγρη, ειδα μια σταγονα. Σκεφτηκα οτι αποκλειεται να ειναι δικα μου υγρα γιατι δν τελειωσα μεσα της και ειμαι σιγουρος γιαυτο ! Και ποτε δεν ειχα θεμα με προωρη εκσπερματωση. Καλος η κακος ξερω την "μυρωδια" των υγρων μου και δεν μυρισα κατι αντιστοιχο. Θα ηθελα της γνωμες σας και συγγνωμη εαν σας κουρασα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137160 από Dieftharmenos στις 12 Ιουνίου 2016, 2:08μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
μηνύματα: 936 αποδεκτές 0
Αρχικα,παντα χρησιμοποιουμε προφυλακτικο.Απο εκει και περα,δεν ειναι περιεργο για τις γυναικες να βγαζουν τοσα υγρα ωστε να σταζουν.Βασικα,ειναι απολυτως φυσικο.Μαλιστα,τα υγρα του αντρα βγαινουν απο τα σεντονια,καναπεδες κλπ ενω των γυναικων οχι.Οποτε προσοχη με τα υγρα της.

Τωρα οταν δεν χρησιμοποιεις προφυλακτικο παντα υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης λογω προσπερματικων υγρων.Η πιθανοτητα αυτη ειναι μικρη αλλα γινεται.Παντως λογικα δεν ειναι εγκυος εκτος και αν ειστε εντελως γκαντεμηδες.Μαλλον θα φταιει η κακη ψυχολογικη της κατασταση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137263 από Erosa13 στις 25 Ιουνίου 2016, 6:36πμ

Erosa13

μέλος από: 25/6/2016
μηνύματα: 5 αποδεκτές 0
Συμφωνώ απολύτως με τον από πάνω. Πάντα προφυλακτικό παιδιά γιατί εκτός από το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης είναι και τόσες αρρώστιες που μπορείς να κολλήσεις. Τώρα οι πιθανότητες είναι μικρές για εγκυμοσύνη. Η καθυστέρηση λογικά θα είναι από τα προβλήματα τα οποία μας λες ότι έχει αλλά μερικές φορές καθυστέρηση 2 μερών μπορεί απλά να τύχει αν δεν έχει σταθερό κύκλο. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login