Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σκοτεινό παράδειγμα μαύρου χιούμορ: Η θρησκεία της υπακοής στο ιερατείο, με ήρωα τον ανυπάκουο στο ιερατείο γιο του Θεού.
Τετάρτη, 24 Απριλίου

Γουσταρω μια φίλη!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137240 από Alexisst στις 23 Ιουνίου 2016, 3:49πμ

Alexisst

Εικονίδιο
μέλος από: 12/2/2016
μηνύματα: 32 αποδεκτές 0

Καλησπέρα αγαπητά μέλη του φτου. Συγγνώμη για το μεγαλο κείμενο. Είμαι 15, θα πάω λύκειο και γουσταρω μια κοπελα στην ηλικία μου! Η κοπελα αυτή με γουσταρε απο την έκτη δημοτικού ως και τα τέλη της πρώτης γυμνασίου! Εμένα όμως τοτε δεν μου άρεσε και ήμουν πολύ απόμακρος! Την είδα πρόσφατα σε μια καφετέρια και λέω απο μέσα μου... Κοιτά να δεις, έγινε ωραία η Σ. Την επόμενη μέρα πήγα με τους φιλους μου για μπάνιο και πανω στη κουβέντα μου ειπαν οτι ταιριαζω πολύ με την Σ ( δεν ηταν πλάκα ουτε τους είχα πει κάτι!) Ξαφνικα ξεκίνησα να την βλέπω εντελώς διαφορετικά από μια απλα ωραία κοπελα και με τον καιρό ξεκίνησα να την γουσταρω κανονικά. Πλεον πάμε συνέχεια για μπάνιο (όχι οι δυο μας). Το πρόβλημα μου είναι όμως οτι δε μπορω να της μιλήσω γιατί οι πιο πολλές φίλες της είναι σνομπαρες και κουτσομπολες... Αυτή πάντως είναι πολύ καλό παιδί! Πως να την προσεγγισω ρε παιδιά?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137241 από psixogios στις 23 Ιουνίου 2016, 11:27πμ

psixogios

Εικονίδιο
μέλος από: 22/6/2016
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Καταρχην, το τελευταιο που σε νοιαζει ειναι οι φιλες της.

ΕΑΝ πιστευεις οτι και αυτη ειναι τετοια φαση (σνομπαρια,diva κλπ) αυτο που εχεις να κανεις -και πιανει σε αυτες τις περιπτωσεις- ειναι το λεγομενο 'κρυο/ζεστη'..

Εαν απο την αλλη πλευρα θεωρεις οτι ειναι νορμαλ, δεν ειναι δα πυρηνικη...οταν της μιλας να χαμογελας, κανε eye contact και αν δινετε/δωσετε ποτε τα χερια για χειραψια, να το κανεις βαρβατα. Ειναι ενα λαθος που το βλεπω πολυ σε μικροτερους της ηλικιας σου, ειτε με κοπελες ειτε με φιλους..δινουν το χερι λες και ειναι η βασιλισσα Ελισαβετ η 3η...

Ξεκινα στο ασχετο μια μερα εφοσον πατε για μπανιο ολοι μαζι, με πατημα κατι που εγινε το οποιο θα αφορουσε ολη την παρεα..ξεκινα μιλα της..μην διστασεις να μιλησεις και απο φβ ΑΛΛΑ οτι ειναι να δειξεις (οταν θα πηγαινεις στο 'επομενο επιπεδο') καλο θα ηταν να το κανεις απο κοντα...Γενικα, το κλειδι ειναι να διαφοροποιηθεις απο τους συνομηλικους σου..γενικα, οτι θα εκαναν...ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!

Για οτι αλλο χρειαστεις, εδω ειμαι ;)

[Γενικα παρατηρω οτι για καποιον λογο τα κοριτσια αυτης της ηλικιας εχουν πολυ μεγαλη σνομπαρια μεσα τους. Σε αυτο βεβαια φταιει ο τροπος με τον οποιο τις προσεγγιζουν τα κοριτσια..Γενικα, οσο πιο πολυ σνομπ ειναι, τοσο πιο κρυο ζεστη θελει *νομος*]
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137254 από Alexisst στις 24 Ιουνίου 2016, 3:15πμ

Alexisst

Εικονίδιο
μέλος από: 12/2/2016
μηνύματα: 32 αποδεκτές 0
Η αλήθεια είναι αδερφέ οτι οι περισσότερες σαυτη την ηλικία είναι σνομπαρες! Αυτή είναι νορμαλ!Η κολλητή της όμως είναι εντελως σνομπαρα! Αυτή που μου αρέσει είναι πολύ δυσκολη και νομιζω πως δεν έχει κανει ποτε σχέση παρόλο που είναι πολύ ωραία κοπελα.... Επίσης είμαι και παρα πολύ ντροπαλός. Κάποια βοήθεια εδώ? Ευχαριστώ πολύ πάντως
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137258 από psixogios στις 24 Ιουνίου 2016, 2:51μμ

psixogios

Εικονίδιο
μέλος από: 22/6/2016
μηνύματα: 10 αποδεκτές 0
Φιλε το ειπες μονος σου.

' δεν έχει κανει ποτε σχέση παρόλο που είναι πολύ ωραία κοπελα'

Μονο με αυτο θα επρεπε να καταλαβεις οτι ολοι κωλωνουν να της την πεσουν, και η κοπελα αν και ομορφη ειναι μονη της (και στα 22 ισχυει καποιες φορες). Το οπλο σου εσενα ειναι το να δειξεις αυτοπεποιθηση. Πραγματικα, εστω και αφησεις λιγο την ντροπη απεξω, you are in.

Να σου πω, λες εισαι ντροπαλος. Τι κερδιζεις; Εννοω, πρεπει να σκεφτεις οτι αν δεν το 'αντιμετωπισεις' ολο αυτο, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ να σε γουσταρει, στο τελος δεν θα γινεται τιποτα εξαιτιας αυτου. Πρεπει να το αποβαλλεις οσο εισαι μικρος.

Θα βοηθουσε παρα πολυ αν εχεις καποια φιλη η οποια να κανει παρεα/ειανι γνωστη με την κοπελα...να ηταν ο wingman σου...

Επισης, οσον αφορα τις φιλες που ειναι σνομπ..δεν εχει καμια σχεση. Τι σχεση εχει το τι ειναι -και τι θελει να δειχνει- η φιλη; Να ξερεις ΟΣΟ περισσοτερο σνομπ ειναι μια κοπελα, ΤΟΣΟ περισσοτερο ΣΩΣΤΟ γραψιμο θελουν.

πχ. Σε πεσιμο σε σνομπ κοπελα, κοιτα (αυτο ειναι γενικο τιπ) να μην γερνεις μπροστα, το αντιθετο μαλιστα, το σωμα σου να ειναι καπως κατα πισω, με λιγα λογια να αφηνεις την αλλη να 'ερθει' προς τα εσενα για να σου μιλησει, και ειδικα με τις σνομπ (μην το κανεις σε νορμαλ κοπελα) μην φοβηθεις εκει που σου μιλαει (καποια φορα) να γυρισεις την προσοχη σου αλλου σε φαση 'ναι ναι λεγε εσυ'
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login