Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, δοκίμασε τη Βανδή.
Τετάρτη, 17 Απριλίου

μέγεθος πέους βοήθεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137277 από kwstastakegawa στις 27 Ιουνίου 2016, 1:24πμ

kwstastakegawa

Εικονίδιο
μέλος από: 27/6/2016
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Καλησπέρα μέλη του ftou.gr με λένε Κώστα και σε λίγες μέρες κλείνω τα 18.Το πρόβλημα μου είναι ότι το πέος μου είναι αστεία μικρό 10-11cm σε μήκος και 14-15 σε περίμετρο αυτά σε στύση και σε χαλάρωση 6cm μήκος και 9-10 περιμετρος και έχω και φίμωση (δεν βλέπω ολόκληρο το κεφαλάκι ισα ισα μονο από πάνω).Όπως καταλαβαίνετε και απ τα νούμερα η κατάσταση είναι απελπιστική δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα ούτε καν να βγω απ το σπίτι μου έχω χαθεί με όλους τους φίλους που είχα και γενικά η ψυχολογία μου τώρα που δεν μπορώ να ολοκληρώσω με κοπέλα είναι αθλια.Τέσπα μην σας κουράζω άλλο με αυτά θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ κάποια λύση (αν υπάρχει) να γίνει το πέος μου φυσιολογικό και να μπορώ να έχω μια ερωτική ζωή όπως οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας.

Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο λόγος που δεν αναπτύχτηκε το πέος μου??Μήπως φταίει που μέχρι τα 17 μου ήμουν παχύσαρκος ή δεν έχει σημασία αυτό??(140kg 1.78 ύψος)(τώρα είμαι 83kg στο ίδιο ύψος)
Επίσης από αρκετά μικρός φορούσα πολυ στενά εσώρουχα μέχρι τα 17 μου λόγο βάρους(προσπαθούσα να κάνω το εσώρουχo κορσε) παίζει να επηρέασε αυτό στην ανάπτυξη του πέους μου??και κάτι τελευταίο όταν την παίζω και καμια φορα τύχει να βρει το boxerακι ή να ακουμπήσω καταλάθος το "ματάκι" απ το πέος μου με πονάει πολύ αυτό είναι φυσιολογικό??

Ευχαριστώ εκ τον προτερων οποιον μπει στο κόπο να απαντήσει και πάλι συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός με την περιγραφή μου.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #137280 από Gray στις 27 Ιουνίου 2016, 4:26πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
μηνύματα: 464 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φιλε μου , δεν εχει καμια σχεση ουτε το παχος ουτε τα στενα ρουχα , ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος , δεν πρεπει να σε ριχνει αυτο. Το πεος σου ειναι κατι που απλα ετσι ειναι και θα ειναι (εκτος αν εχεις λεφτα να κανεις επεμβαση +1-2 εκ) που και λεφτα να ειχες εγω θα σουλεγα να μην το κανεις . Ενταξει δεν εισαι ο μαυρος ο ταμ ταμ , δεν ικανοποιουνται ομως οι ανθρωποι μονο με το μεγεθος , μπορεις να εξασκησεις και αλλα πραγματα που μπορεις να κανεις στο σεξ και δεν θα νοιαζεται η συντροφος σου για το μεγεθος . Αυτα ειναι θεματα αισθητικα , δεν μετραει τοσο αυτο . Κουλαρε και αγαπησε τον εαυτο σου . 11 εκατοστα τον εχεις οχι 5 . Την φιμωση να την δεις σε καποιον γιατρο αν δεν ανοιγει καθολου η βαλανος θα σου ελεγα . Κατα τ'αλλα βγαλε απο το μυαλο σου οτι εχεις καποιο θεμα με το μεγεθος . Στο κατω κατω αν οι γυναικες θελουν μονο αυτο δεν αξιζουν να ειναι στη ζωη σου .


Αποδεκτη αν σε καλυψα .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login