Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κρυπτογραφημένη φλασιά. Δώσε password: _
Πέμπτη, 18 Απριλίου

Εκανα κατι με τον κολλητο μου(ανδρας)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137330 από ivan19 στις 02 Ιουλίου 2016, 5:56πμ

ivan19

μέλος από: 1/7/2016
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Γεια σας...Μπαινω αμεσως στο θεμα.Εδω και καιρο μ αρεσε ετσι οπως φεροταν ο κολλητος μου αλλα επειδη ειμαι bi δεν ειχα δωσει σημασια.οταν καποια στιγμη αγου ειχαμε πιει πολυ πηγαμε σπιτι μου (φοιτητες) και οπως ξαπλωσαμε αρχισαμε να αγκαλιαζομαστε κτλ.δεν εγινε τπτ το σημαντικο και το κοψαμε λεγοντας οτι ολο αυτο ηταν μια βλακεια..οταν κατεβηκαμε στην πολη μας μου εδωσε το σημαδι οτι ξαναηθελε να γινει και αυτη την φορα παρα πολυ.ετσι και εγινε..για 2 μηνες φτασαμε πολυ κοντα στο σεξ αλλα δεν εγινε κατι..μεχρι που μια στιγμη τα ξαναβρηκε με την πρωην του (την οποια ηθελε μονο για ενα πηδ@@@ και εκεινη το ειχε καταλαβει)και την ημερα που βρεθηκαμε μετα απο 2 βδομαδες χωρια( διαφορετικες πολεις) τον βρισκω και μου λεει καλυτερα να το κοψουμε δεν ειναι σωστο και τετοια ενω εγω ηθελα πολυ.

ΥΓ Συγγνωμη για το τεραστιο μνμ ηθελα να γραψω οσο αναλυτικοτερα μπορουσα τα γεγονοτα.
ΥΓ2 Οταν ανεβουμε στην πολη που σπουδαζουμε και δεν θα εχει την γκομενα(η οποια δινει παννεληνιες) λετε να ξαναπλησιασει ή οχι;
ΥΓ3Τελος ο.τι γινοταν μεταξυ μας απο υην μερια του εδειχνε οτι του αρεσε!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #137394 από Gray στις 07 Ιουλίου 2016, 12:30πμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
μηνύματα: 464 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου φιλε μου .

Πολλες φορες οπως φανταζομαι θα ξερεις , καποια αγορια βρισκονται σε αρνηση και δεν μπορουν να δεχτουν μια τετοια κατασταση (για προφανης λογους , κοινωνια, στιγμα,διακρισεις κλπ). Μπορει το παιδι αυτο να καταπιεζει μια επιθυμια να εξερευνησει την σεξουαλικη πραξη με το ιδιο φυλο , αυτος ειναι και ο λογος που το αλκοολ τον οδηγει προς τα εκει ( ηρεμει τις αμυνες) . Δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ για αυτο , πρεπει ο ιδιος να βρει τον εαυτο του και να καταλαβει αν γουσταρει κατι τετοιο . Ισως καποια στιγμη στο μελλον ξαναγινει κατι παρομοιο και σου πει παλι οτι δεν ειναι σωστο κλπ , ισως μετα απο πολλες φορες συζητησετε και καταλαβει οτι χεστηκατε αν η κοινωνια δεν το θεωρει σωστο . Αν εσεις νοιωθετε κομπλε τοτε η φαση ειναι κομπλε . Εφοσον ομως "τωρα" δεν νοιωθει κομπλε η φαση δεν ειναι κομπλε ;) if u know what i mean . Σιγουρα υπαρχουν πιθανοτητες να ξαναγινει κατι , αλλα ειναι απλα πιθανοτητες , ποτε δεν ξερεις . Δεν μπορεις να ελεγξεις το τι θα συμβει και την εκβαση του αποτελεσματος αν κατι συμβει . Ζησε το και μαθε απο αυτο ;)


Πρεπει να νοιωθετε και οι δυο ανετα με αυτο που κανετε , ισως νοιωσει στο μελλον πιο ανετα με το ολο θεμα , ισως ποτε . Time will tell , my friend . Αν γουσταρε καποια στιγμη θα ξαναβρεθει στην ιδια φαση και ισως το ξαναπροσπαθησει , απλα να εχεις στο μυαλο σου οτι για καποιους ειναι πιο δυσκολο να το συνειδητοποιησουν , και ισως βρεθει σε πολλους εσωτερικους φραγμους και τοιχους . Ειναι δυσκολη η αποδοχη μιας τετοιας καταστασης για πολλους που το καταλαβαινουν αργα .

Αν χρειαστεις κατι ειμαι στην διαθεση σου , Αποδεκτη αν σε καλυψα , ειναι ακριβες οι απαντησεις μας χαχα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login