Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι γάτες είναι πιο έξυπνες από τα σκυλιά. Είδατε ποτέ οχτώ γάτες να τραβάνε ένα έλκυθρο στο χιόνι;
Τετάρτη, 24 Απριλίου

Μπερδεμενη Σχεση !

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137511 από Sundy.S στις 24 Ιουλίου 2016, 8:09μμ

Sundy.S

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2016
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Γεια σας !! Θα ηθελα να πω οτι ειμαι καινουργιο μελος στο φτου και θα ηθελα την συμβουλη σας . Να πω οτι παω 2 Γυμνασιου και πριν λιγους μηνες γνωριστηκα με ενα αγορι ο οποιος πηγαινει 2 Λυκειου...μιλαμε αρκετα απο μηνυματα και τετοια και πιστευω οτι ταιριαζουμε ..αυτος εχει κοπελα και μαλωνουν πολυ συχνα απο οτι μου λεει ..οταν γνωριστηκαμε με φλερταρε πολυ εντονα..μου εδωσε τον αριθμο του με αγκαλιασε και τετοια ..Εγω τι να κανω ?? Να του πω πως νιωθω?? Να πρμν να χωρισει ?? Ααα και να πω επισης οτι καπως νμζ εχω καταφερει και του εχω πει κατι απο τα μνμτ αλλα ειπε να μην εχω ελπιδες επειδη εχει κοπελα...αλλα οταν τ λεω γνκ οτι βρισκομαι με αγορια και ετσι ζηλευει ..εγω τι να κανω τωρα ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137512 από Sundy.S στις 24 Ιουλίου 2016, 11:33μμ

Sundy.S

Εικονίδιο
μέλος από: 24/7/2016
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Απαντηστε παρακαλω!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #137516 από Levathian στις 25 Ιουλίου 2016, 10:35πμ

Levathian

Εικονίδιο
μέλος από: 1/7/2016
μηνύματα: 53 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Να περιμενεις να τα χαλάσει.. γνωριζεις ηδη οτι εχει κοπέλα γιατι να πάς μαζι του? κοιταξε να βρεις καποιον διαθεσιμο και αστο σε αναμμενα καρβουνα αν δεν θελει να χωρισει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137617 από Akis2000 στις 07 Αυγούστου 2016, 3:16μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Κλασική περίπτωση αγοριού που απλά δεν ξέρει τι θέλει. Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά αν ήταν εντάξει το άτομο ή δεν θα ξεκινούσε κάτι μαζί σου εφόσον ένιωθε πραγματικά αισθήματα για την κοπέλα του, ή που θα χώριζε εάν αυτό το οποίο ένιωθε μαζί σου ήταν κάτι ξεχωριστό. Δεν λέω ότι είναι σωστό ένας άνθρωπος μόλις γνωρίζει κάτι που του αρέσει να πηγαίνει αμέσως σε αυτό παρατώντας την προηγούμενη σχέση, ωστόσο όμως θα ήταν το πιο έντιμο. Ο τύπος όμως θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο (if you know what I mean). Είναι καλό από την μία που δείχνει να σου ξεκαθαρίζει να μην έχεις ελπίδες, το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν το κάνει γιατί έτσι είναι το σωστό εφόσον θέλει την άλλη περισσότερο ή αν το κάνει γιατί νιώθει ότι έχει δέσει το γάιδαρο του μαζί σου άρα τον παίρνει να παίζει μαζί σου χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύεται με λόγια και όποτε θελήσει να σε χωρίσει να σου πει, «εγώ δεν σου έλεγα ότι δεν πρέπει να έχεις ελπίδες»; Στο μεταξύ όμως δείχνει να ζηλεύει και τους άλλους που είναι δίπλα σου. Δεν ξέρω και σίγουρα δεν θα σου πει κάποιος τι θα πρέπει να κάνεις μαζί του, σίγουρα όμως δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που αξίζει να στηριχτείς πάνω του για σχέση. Σκέψου μόνο πως αυτό που κάνει τώρα, να παίζει μαζί σου ενώ έχει άλλη σχέση, θα το κάνει σίγουρα και στο μέλλον αν κάνει σχέση μαζί σου και θα έχει δει κάτι καινούριο που του αρέσει. Όπως ξέρουμε, το καινούριο είναι πάντα πιο γλυκό. Ελπίζω να σε διαφώτισα κάπως.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login