Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μια γκόμενα με κάλεσε προχθές... Έλα, μου είπε, δεν είναι κανείς σπίτι. Πήγα και όντως δεν ήταν κανείς.
Σάββατο, 20 Απριλίου

Σεξουαλικο πρόβλημα, Βοήθεια!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137618 από Lususu στις 07 Αυγούστου 2016, 3:18μμ

Lususu

Εικονίδιο
μέλος από: 22/7/2016
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Γεια σας και παλι! Τον τελευταίο καιρό δλδ 1,5 χρόνο τωρα αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα που με εχει φρικάρει! Ειμαι 17 χρόνων( με κανενα πρόβλημα υγείας μόνο εχω πολυκυστικες ωοθήκες εκ γενετής και 1 μήνα τωρα άρχισα τα αντισιλιπτικα).Εχω χάσει κάθε ορεξη για σεξ καο για οτιδήποτε αλλο σεξουαλικο. Για παράδειγμα όταν θα παω με ενα αγόρι θα υγράνθω και θα έρθω πάντα σε οργασμο αλλα η αίσθηση που νιώθω δεν με ευχαριστεί στο 100% να πω ουαου! Τον προηγούμενο χρόνο αυνανιζομουν πολύ συχνά και κάθε μερα 2-3 φορές μπορεί βλέποντας πορνό συχνά αλλα δεν ξερω αν αυτη ειναι η αιτία του προβλήματος. Τον τελευταίο καιρό εχω ελλατωσει τον αυνανισμό μπορεί να το κανω μια φορά στις 3 μέρες μερικές φορές και χωρις να εχω ορεξη πραγματικά( πχ μπορεί να βαριέμαι) αλλα δεν εχω δει βελτιώση. Δεν ξερω τι να κανω και πως να αντιμετώπισω. Πολύ πιο παλιά μόλις με φίλαγε ενα αγόρι έφτανα στον 7 ουρανό τωρα πολύ δύσκολα και αν... Διαφωτιστε με όσοι ξέρετε ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137619 από Akis2000 στις 07 Αυγούστου 2016, 3:37μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
1,5 χρόνος δεν λέω, είναι αρκετός χρόνος για να έχεις χάσει κάθε όρεξη και επιθυμία για σεξουαλική δραστηριότητα (με άλλο άτομο ή ακόμα και μόνη). Σίγουρα το σώμα μας και οι επιθυμίες μας αλλάζουν με τον καιρό και ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούσε το κορμί σου σε κάθε τι σεξουαλικό όταν ανακάλυπτες το σώμα σου θα έχει αλλάξει και αυτό. με μπερδεύει μόνο εκείνο το «έρχομαι σε οργασμό αλλά δεν φτάνω στο ουάου». Σίγουρα σαν αγόρι δεν μπορώ να βιώσω έναν γυναικείο οργασμό που από ότι έχω ακούσει εσείς οι γυναίκες μπορείτε να βιώσετε αρκετούς σε μία πράξη, αλλά ο οργασμός δεν είναι αυτό το «ουάου» που λέμε; Εκτός αν εννοείς το «τελείωσα». Θα έλεγα αν δεν είναι σωματικό το πρόβλημα μήπως έχει να κάνει περισσότερο με ψυχολογικούς λόγους. Ή μήπως δεν έχεις βρει ακόμα το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πρώτα εγκεφαλικά ουάου για να φτάσεις και στο οργασμικό ουάου. Σχετικά με τον αυνανισμό τι να πω, σηκώνω τα χέρια. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137620 από Lususu στις 07 Αυγούστου 2016, 3:52μμ

Lususu

Εικονίδιο
μέλος από: 22/7/2016
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
Έρχομαι σε οργασμο αλλα δεν ειναι τόσο έντονο όσο παλιά ας πούμε. Δεν ξερω ειμαι απεγνωσμένη τελείως ειλικρινά... Δεν εχω δεχθεί ποτέ σεξουαλικη κακοποίηση ούτε κανένας δεν με εχει αναγκάσει να κανω κατι που δεν θελω και με το σώμα μου κτλπ ειμαι πολύ συμφιλιωμένη. Αρχίζω και εχω υποψίες οτι μπορεί να ειμαι λεσβία αν και μαρεσουν οι γυναίκες ποτέ δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου να πάει με γυναίκα.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #137621 από Akis2000 στις 07 Αυγούστου 2016, 4:16μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Hahahaha…. Σόρρυ για το γέλιο αλλά η εκδοχή του να είσαι καταβάθος λεσβία αλλά να μην το ξέρεις ακόμα είναι κάτι που όσο λογικό και αν ακούγεται, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ως απάντηση στα ερωτήματά σου. Ας το εντάξουμε στο τελευταίο που έγραψα, δηλαδή στο να μην έχεις βρει ακόμα το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις εγκεφαλικά ουάου συμπεριλαμβάνοντας this time και το γυναικείο φύλο μέσα σε αυτά τα πρόσωπα. Εύχομαι πολύ σύντομα να καταφέρεις να βρεις την λύση. Όσο για το ότι δεν φαντάζεσαι τον εαυτό σου να πηγαίνει με γυναίκα, ας ξεκινήσουμε με το ο΄τι σου αρέσουν όπως λες οι γυναίκες και όλα τα άλλα αν είναι να έρθουν, θα έρθουν. 17 είσαι ακόμα :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login