Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Το ότι κανείς δε σε καταλαβαίνει δε σημαίνει ότι είσαι και καλλιτέχνης!
Τετάρτη, 24 Απριλίου

οργασμός

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137650 από booklover στις 12 Αυγούστου 2016, 3:26πμ

booklover

Εικονίδιο
μέλος από: 22/10/2015
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Γεια σας παιδιά είμαι κοπέλα 19 χρονών και διατηρώ σχέση με ένα παιδί εδώ και δύο χρόνια με το οποίο ολοκλήρωσα πρώτη φορά ... Το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ μου αρέσει η σεξουαλική πράξη δεν μπορώ να έρθω με τίποτα σε οργασμό. Εδώ να σημιώσω ότι όταν αυνανίζομαι κλειτοριδικά πάντα έχω οργασμό χωρίς να έχω κανένα θέμα. Εαν κάποια/κάποιος που θα μπορούσε να μου δώσει μια συμβουλή περί του θέματος θα το εκτιμούσα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
προφίλάλλα...˵quote˶
9
Μήνυμα #137652 από ScandalousAngel στις 12 Αυγούστου 2016, 6:56μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
μηνύματα: 268 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου! Ισως ηρθε η ωρα να δοκιμασετε κατι διαφορετικο με το αγορι σου. Συζητησε το μαζι του, πες του τι θα σου αρεσε να σου κανει πχ στοματικο ή αν κανει κατι λαθος πως θα βελτιωθει. Επισης μπορει να φταινε τα προκαταρκτικα και θα πρεπε να διαρκουν περισσοτερο ετσι ωστε να εισαι ακομα πιο ετοιμη για τη διεισδυση. Ακομα, δοκιμασε κατα τη διαρκεια της πραξης να αυνανιζεσαι ετσι ωστε να επιτυγχανεις τον οργασμο. Κολπικος οργασμος αυτουσιος δεν υπαρχει οποτε πρεπει γενικα να βοηθησεις το σωμα σου. Ελπιζω να σε βοηθησα! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137653 από Akis2000 στις 13 Αυγούστου 2016, 1:05πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Σε ένα βαθμό θα συμφωνήσω με την ScandalousAngel και αναφέρομαι στο στοματικό. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι το αγόρι σου θα ξέρει σε πιο σημείο θα πρέπει να επικεντρωθεί με την γλώσσα του για να σε φέρει σε οργασμό. Ωστόσο όμως θα πω ότι μπορεί να είναι και εγκεφαλικό το όλο θέμα. Μπορεί με το αγόρι σου να περίμενες πως και πως τι στιγμή που θα ολοκληρώνατε, ωστόσο όμως ας μην αποκλείουμε και το σενάριο να μην είναι αυτός ο ένας που θα σε έκανε να φτάσεις στην κορύφωση. Γιατί από όσο ξέρω, μία γυναίκα είναι σε θέση να φτάσει σε μία πρώτη υγρή κατάσταση πριν καν την αγγίξει αυτός ο ένας, και μόνο με την προσμονή δηλαδή. Κρατάω βέβαια μία επιφύλαξη σε αυτό που λέω γιατί όπως είπες ήταν και η πρώτη σου φορά. Βασικά σε αυτό το σημείο να ρωτήσω, όταν λες πρώτη φορά, εννοείς πρώτη φορά με το συγκεκριμένο αγόρι ή και γενικά πρώτη φορά; Αν και για να λες 2 χρόνια, νομίζω ότι εννοείς πρώτη φορά γενικά, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είχες ήδη ολοκληρωμένη σχέση πριν από αυτόν και ότι τον συγκεκριμένο θα τον είχες 2 χρόνια στο περίμενε. Πάντως όπως και αν το δει κανείς, 2 χρόνια δεν το λες και λίγο διάστημα. Βέβαια βγάζω το καπέλο στο παιδί που έκανε 2 χρόνια υπομονή. Θα πρέπει να σε αγαπάει και να σε ποθεί πάρα πολύ ταυτόχρονα. Για σένα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, μετά από 2 χρόνια να μην έρχεσαι σε οργασμό. Ας ελπίσουμε ότι έχει να κάνει και σένα με την αναμονή της πρώτης φοράς και τα συναισθήματα που ήσουν φορτισμένη και ότι την επόμενη φορά θα καταφέρεις να έρθεις σε οργασμό χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτά που έχεις ήδη στο μυαλό σου. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137654 από booklover στις 13 Αυγούστου 2016, 2:09πμ

booklover

Εικονίδιο
μέλος από: 22/10/2015
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
μονο με αυτον εχω παει και δεν το καναμε τωρα αλλα εδω και 1,5 χρονο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137674 από Akis2000 στις 19 Αυγούστου 2016, 12:30πμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Οκ, γράψε λάθος σε μερικά τότε. Αυτό που σε ρώτησε παραπάνω, στοματικό σου έχει κάνει; Γιατί από προσωπική εμπειρία και εγώ δεν μπορώ να φτάσω εύκολα την κοπέλα μου σε οργασμό με την διείσδυση αλλά όταν της κάνω στοματικό είμαι ικανός να την ταξιδέψω στους εφτά ουρανούς. Όχι ότι αυτό θα έλυνε απολύτως….. ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! το πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον θα έφτανες και εσύ έστω και με αυτόν τον τρόπο κάποιες φορές μαζί του στην κορύφωση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login