Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Ασπρόμαυρη τηλεόραση με λάμπες – Ανοίγεις την τηλεόραση, φτιάχνεις καφέ, πίνεις το μισό και ύυυυυυστερα δείχνει εικόνα.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Απορίες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137837 από Rafael65 στις 06 Σεπτεμβρίου 2016, 2:02μμ

Rafael65

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2016
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γειά σας παιδιά...λοιπόν είμαι 20 ετών και τα έχω με μία κοπέλα Ρωσίδα επίσης 20 ετών μελαχρινή,ψηλή,καστανά μάτια κουκλάρα με λίγα λόγια.Είμαστε πολύ αγπαπημένοι και λέμε να αραβωνιαστούμε σύντομα...Με αγπάει και το έχει δείξει έμπρακτα και εγώ τηην αγαπώ...Όμως έχει κάποιες ιδιοτροπίες στο σεξουαλικό κομμάτι...Όταν την χουφτώνω με χουφτώνει και εκείνη στον δικό μου κώλο(μία σου και μία μου πιστεύει),δεν θέλει το σεξ στα τέσσερα και μου είπε πως επειδή δεν της αρέσει να εξπερματώνω πάνω τηςαν εξπερματώσω στο στόμα της θα μου δώσει γλωσόφιλο για να τα καταπιώ τα πιο πολλά εγώ.τι κάνω;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137852 από Akis2000 στις 06 Σεπτεμβρίου 2016, 6:30μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Το εννοείς όταν λες τι να κάνεις; Να σεβαστείς τα θέλω της. Εντάξει σε πολλούς από εμάς μας αρέσει λίγο πολύ να μας κάνουν αυτά που ζητάς εσύ από το κορίτσι σου αλλά το θέμα είναι να μην έχει πρόβλημα να τα κανεί. Πάντως δεν το λες και ιδιοτροπία να μην θέλει να χύνουν μέσα στο στόμα της. Αν τώρα εσένα σου αρέσει τόσο το "βρώμικο" σεξ που δεν μπορείς διαφορετικά, αλλά αυτή δεν το αποδέχεται τότε σου προτείνω να βρεις άλλη που να της αρέσουν ή τουλάχιστον να τα ανέχεται. Σε αυτήν την περίπτωση όμως σορρυ αλλά δεν με πείθεις ότι την είχες για κάτι πέρα από το σεξ. Συμβουλή μου πάντως αν όπως λες σου έχει αποδείξει ότι σε αγαπάει με κάποιους τρόπους, τότε σεβάσου τις επιθυμίες της και μείνε μαζί της. Αν στο μέλλον απελευθερωθεί πάνω στο συγκεκριμένο θέμα τότε καλώς.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137860 από Rafael65 στις 06 Σεπτεμβρίου 2016, 10:38μμ

Rafael65

Εικονίδιο
μέλος από: 6/9/2016
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
όχι παρεξήγηση την αγαπώ πολύ όπως με γαπά κι εκείνη...Δεν θα της κάνω τίποτα που δε θέλει εκείνη με αγαπάει και με φροντίζει πάντα.Άλλωστε η σχ΄έεση μας είναι ερωτική και ουσιατική αγάπη και όχ σέξ.Της αρέσει να μου κάνει πιπιλιές και εγώ δεν έχωαντίρηση.ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ.Γι αυτό να είαι σίγουρος.Δε θα της κάνω τίποτα που δε θέλει με αγαπάει αφάνταστα και το έχει δείξει.Και εγώ εκτιμώ την αγάπη της προ εμένα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login