Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Θάνατος στους φανατικούς!
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Απορίες για το πέος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137879 από sakosss στις 08 Σεπτεμβρίου 2016, 7:34μμ

sakosss

μέλος από: 6/9/2016
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γεια σας. Έχω τις εξής απορίες για το πέος.
Πρώτα από όλα, αναφορικά με τη στύση, είμαι ακόμα έφηβος, όμως τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι δεν έχω στύση τόσο συχνά όσο μικρότερος. Μάλιστα, δεν μου έρχεται τόσο εύκολα στύση, συγκριτικά με άλλους συνομήλικούς μου, βλέποντας κάτι. Είναι φυσιολογικό;
Αν το πέος είναι 13-15 εκ, είναι ικανό για σεξουαλική επαφή και για ικανοποίηση της κοπέλας;
Παρατηρώ διάφορες μεταβολές στο μέγεθος του πέους μου ανάλογα τα κέφια. Σε καταστάσεις ηρεμίας είναι 5-6 εκ. Σε λίγο καλύτερες καταστάσεις φτάνει τα 8-9 εκ. Σε φυσιολογική στύση είναι 13-15 εκ. Υπάρχουν περιπτώσεις που φτάνει τα 16 εκ. Είναι φυσιολογικές αυτές οι αποκλίσεις; Νιώθω ότι το πέος μου είναι μικρό όταν δεν βρίσκεται σε στύση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137880 από Akis2000 στις 08 Σεπτεμβρίου 2016, 9:36μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0
Καταρχάς η στύση έχει να κάνει καθαρά με εγκεφαλική διάθεση και διέγερση. Κάτι που είδαμε, και που σκεφτήκαμε, ακόμα και με κάποιο όνειρο που ξυπνήσαμε. Είναι μάλιστα πολύ φυσιολογικό πολλές φορές να ξυπνάμε με "ανεβασμένη διάθεση". Μάλιστα ένα πολύ πετυχημένο που διάβασα πρόσφατα, δύο πράγματα ανεβαίνουν κάθε πρωί, το ένα είναι ο ήλιος :D
Όσον αφορά τα μεγέθη που μας περιγράφεις είναι όχι μόνο φυσιολογικά αλλά και υπέρ αρκετά στα μάτια μιας γυναίκας και λέγοντας πως είσαι και έφηβος λογικά θα δώσεις και άλλους πόντους καθώς είσαι ακόμα στην ανάπτυξη του σώματος σου άρα και του πέους σου. Πολύ μεγαλύτεροί σου θα έδιναν τα πάντα να είχαν το δικό σου μέγεθος. Μην σε απασχολεί πόσο μικρό είναι όταν είναι χαλαρό. Στη στύση μετράει το πραγματικό μέγεθος καθώς τότε είναι σε δράση.
Τέλος όσον αφορά το ότι παλαιότερα είχες περισσότερες στύσεις τι να πω, νομίζω ότι και αυτό έχει να κάνει όπως είπα στην αρχή Με την εγκεφαλική διάθεση της στιγμής. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν Ναι πάτα αποδεκτή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login