Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ενθυλάκωση είναι πιο επικίνδυνη και από τον αμίαντο.
Τρίτη, 23 Απριλίου

mikro eos

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #137881 από alx13 στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, 3:27πμ

alx13

μέλος από: 11/9/2016
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
καλησπέρα σας είμαι 17 χρόνων υπέρβαρος για πολλα. χρόνια αλλά όχι πολύ και το πέος μου σε πλήρη στύση αγγίζει τα 9 εκατοστά εχω κομπκεξ με το. εαυτό μου γτ ειναι πολύ μικρό και ετσι δεν μπορώ να προσεγγίζω εύκολα γυναίκες διότι το πέος δεν ειναι επαρκές μπορώ να κάνω κατι ώστε να το αύξησω για να ειναι σε 'φυσιολογικά πλαίσια για να ψεχω καλύτερη σεξουαλικ ζωή στο μέλλον , αυτά τα φάρμακα που διαφημίζουν στο Ίντερνετ κάνουν δουλειά παρακαλώ βοηθήστε με είμαι απελπισμένος
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #137882 από GiannakosBAcK στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, 11:15πμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Κοίταξε ίσως τα παραπανίσια κιλά κρύβουν το πέους ένα τρόπος λοιπόν για να να ανακτήσεις μερικούς πόντους η εκατοστά είναι το χάσεις βάρος.Τώρα από εκεί και πέρα στους περισσότερους ανθρώπους η μεγάλη τους ανάπτυξη γίνεται στις ηλικίες 10-14(γνώμη μου) μετά από αυτές τις ηλικίες φυσικά και δεν σταματάει η ανάπτυξη απλά είναι μικρότερη απ' τι πριν και μη ξεχνάς ότι μπορείς να αναπτυχθείς μέχρι τα 19-21 έτη της ζωής σου.Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να έχεις καθυστερημένη ανάπτυξη και πάρεις μερικούς πόντους αργότερα.
Να μην χάνεις ύπνο και μακριά από τσιγάρα και ποτά αυτές μερικές συμβουλές που έχω ακούσει.
Η γυμναστική επίσης ίσως να βοηθούσε γιατί το θα έχεις καλύτερο κυκλοφοριακό άρα καλύτερη αιμάτωση και ίσως δεν ξέρω ίσως κάποιες τροφές να μπορούσαν να παίξουν ρόλο δες εδώ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137883 από alx13 στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, 1:38μμ

alx13

μέλος από: 11/9/2016
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
έχω αρχίσει να γυμνάζομαι για να χάσω βάρος ειδικά στην περιοχή των πόδι ον όπου ειναι παρα πολύ χοντρά πέρα από το φυσιολογικό ετσι υποθέτω ότι αυτο ειναι η κυρία αιτία αλλά αν χάσω βάρος καιι δεν δω καμία διάφορα;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137887 από GiannakosBAcK στις 11 Σεπτεμβρίου 2016, 7:27μμ

GiannakosBAcK

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 22/7/2014
μηνύματα: 243 αποδεκτές 0
Δεν νομίζω αν υπάρχει αρκετό λίπος στην περιοχή σίγουρα θα δεις γιατί κρύβει το πραγματικό μέγεθος του πέους σου.
Και μη ξεχνάς 12-16 εκ. είναι φυσιολογικά μεγέθη σε μήκος για μέτρησε την περίμετρο(πάχος) του πέους σου και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο 12-14 εκ. είναι φυσιολογικά αν κυμαίνεσαι ή ξεπερνάς αυτά τα πλαίσια μπορείς να θεωρήσεις ότι καλύπτεις σε ένα βαθμό το μήκος.
Μη νομίζεις ότι τα μεγάλα πέη έχουν και την τρελή διαφορά αν δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς,η αλήθεια κατά την γνώμη μου πάντα αν και λένε το αντίθετο νομίζω ότι το μήκος του πέους παίζει ρόλο αλλά όχι και καθοριστικό ειδικά σε μία σχέση 2 ανθρώπων.
Όπως και εσύ βλέπεις μία κοπέλα αλλά κάτι πάνω της δεν είναι επαρκής δεν σημαίνει ότι δεν θα της δώσεις σημασία η δεν θα κάνεις κάτι μαζί της γι αυτό τον λόγο θα έχει κάτι άλλο που καλύπτει σ'αυτό που υστερεί.
Τέλος πάντων εγώ πιστεύω έχεις περιθώρια να ξεθάψεις το πέος σου και χρόνο για ανάπτυξης έστω και μικρής ανάλογα τον κάθε οργανισμό.
Σου εύχομαι καλή τύχη και μη πτοείσαι κανένας σχεδόν δεν είναι ευχαριστημένος με το πέος του αλλού πολύ μεγάλο μπορεί να μην απολαμβάνει το σεξ όσο θα ήθελε και ίσως να αντιμετωπίσει προβλήματα στύσης,ο άλλος το έχει στραβό ο άλλος το έχει προς τα πάνω προς τα κάτω,όλοι μας το θέλουμε λίγο μεγαλύτερο από τι τώρα άλλοι πιο χοντρό άλλοι πιο λεπτό...
*αα και κάτι άλλο ούτε αυτό ξέρω αν ισχύει σ'αυτό το άθρο λέει διάφορα και αναφέρει σ' ένα σημείο ότι υπερβολική μαλ@κια θα μπορούσε να προκαλέσει ατροφία όποτε μια μικρή σμίκρυνση (μάλλον παροδική δεν ξέρω) αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αφήσεις αγύμναστο για εμένα 4-5 φορές την βδομάδα με ικανοποιεί σίγουρα κάποιους περιόδου λιγότερο άλλους περισσότερο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #137894 από alx13 στις 12 Σεπτεμβρίου 2016, 3:34μμ

alx13

μέλος από: 11/9/2016
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
σε ευχαριστω φίλε με βοηθήσες πολύ στο να καταλάβω τι φτάει και ετσι να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω θα χάνοντας κιλά ώστε να δω αν θα υπάρξει διάφορα που το ελπίζω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login