Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Από τότε που κουράστηκα να γυρεύω έμαθα να βρίσκω. Από τότε που κάποιος άνεμος μου εναντιώθηκε ταξιδεύω με όλους τους ανέμους.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Ερωτηση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138016 από Q&A~Ε&Α στις 03 Οκτωβρίου 2016, 2:42μμ

Q&A~Ε&Α

μέλος από: 3/9/2016
μηνύματα: 11 αποδεκτές 0
ΑΝ ξεκινησω την επαφη χωρις προφυλακτικο σε κανονικο ρυθμο,υπαρχει περιπτωση να βγουν προσπερματικα στα πρωτα λεπτα (1 με 3,4 λεπτα)??? το θεωρειτε πολυ επικινδυνο να γινεται σeχ χωρις προφυλαξη για 2-3 λεπτα?

Και κατι αλλο:υπαρχει περιπτωση κατα τη διαρκεια της επαφης χωρις προφυλαξη να ξεφυγει καθολου σπερμα ΠΡΙΝ την εκσπερματηση?
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #138017 από Akis2000 στις 03 Οκτωβρίου 2016, 7:57μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Καλησπέρα.
Οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή χωρίς την χρήση προφυλακτικών φέρουν κινδύνους τόσο τυγχόν μετάδωσης ασθαινιών (σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο φέρει κάποια ασθένια), όσο και κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Αυτά ως γενική άποψη.
Τώρα όσον αφορά τις ερωτήσεις σου πιο ειδικά:
Τα προσπερματικά υγρά (τόσο του άντρα όσο κυρίως της γυναίκας) βοηθούν στην όσο το δυνατόν πιο εύκολη εισχώρηση του πέους στο αιδίο της γυναίκας. Αν και σε πολύ μικρό αριθμό, υπάρχει περίπτωση να περιέχουν ωάρια σπέρματος που επαναλαμβάνω, πολύ δύσκολα, ωστόσο όχι όμως αδύνατο, σταθούν αφορμή να προκληθεί γονοιμοποίηση (δηλαδή εγκυμωσύνη). Ναι, τα προσπερματικά υγρά μπορούν να βγούν ακόμα και από το πρώτο λεπτό που θα εισχωρήσεις. Μην σου πω ότι μπορούν να υπάρχουν ακόμα και πριν την εισχώρηση καθώς έχουν να κάνουν από την κατάσταση ερεθισμού που μπορεί να βρίσκετε ο καθένας. Μία γυναίκα μπορεί να υγραθεί πριν καν την αγγίξει ο σύντροφός της εφόσον ο πόθος της για σεξ μαζί του είναι μεγάλος).
Στο τελευταίο σου ερώτημα, όχι, εκτός από τα προσπερματικά υγρά, κατά την διάρκεια της επαφής και όσο αυτή διαρκεί δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει σπέρμα παρά μόνο στην στιγμή της εκσπερμάτισης. Όπως όμως προανέφερα, αυτό δεν σε εξασφαλίζει στο να μην υπάρξει κάποιο «ατύχημα» που θα οδηγήσει την κοπέλα σε εγκυμοσύνη καθώς επαναλαμβάνω, ακόμα και τα προσπερματικά υγρά φέρουν πολλές φορές μικρές ποσότητες σπέρματος.
Προσωπικά θα σου πω ότι έχω εισέλθει αρκετές φορές χωρίς προφυλακτικό (έχει άλλη γλύκα όπως και να το κάνουμε το άτιμο χωρίς) και πάντα πρόσεχα να τραβηχτώ πριν την εκσεπράμάτωση. Ωστόσο όμως θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό μέχρι στιγμής που δεν συνέβει κάτι και δεν θα το συμβούλευα. Το καλύτερο και για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας είναι να υπάρχει εξαρχής προφυλακτικό. Εγώ ξέρω τι τραβάω μέχρι να έρθει περίοδος στην κοπέλα μου με τις ερωτήσεις της κάθε φορά που θα τύχει να το κάνουμε χωρίς προφύλαξη.
Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε. Αν ναι, πάτα αποδοχή. :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login