Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το έγκλημα δεν αποδίδει, έχει όμως καλό ωράριο.
Πέμπτη, 25 Απριλίου

Εφηβεια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138051 από Nicknawtr στις 11 Οκτωβρίου 2016, 11:50μμ

Nicknawtr

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/8/2016
μηνύματα: 37 αποδεκτές 0
Καλησπέρα είμαι 14 χρονων και αυνανιχονται θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να το μάθουν οι γονείς μου και αν εσάς το ξερουν
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138053 από chronus στις 12 Οκτωβρίου 2016, 1:00πμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φίλε μου, δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά οι γονείς σου το ξέρουν ήδη! Είσαι 14 χρονών - θα ήταν αφύσικο να μην αυνανιζόσουν! Είναι απολύτως φυσιολογικό! Οι γονείς σου λοιπόν, υποθέτουν (ή καλύτερα είναι σίγουροι) ότι πίσω από την κλειστή πόρτα τού δωματίου σου ή του μπάνιου, εσύ αυνανίζεσαι! Δεν θέλουν να σου το πουν, για να μην σε φέρουν σε δύσκολη θέση! Όμως έχουν περάσει και αυτοί από την ηλικία σου και άρα ξέρουν (ειδικά ο μπαμπάς σου)! Άλλωστε κάκοια πράγματα δεν κρύβονται, όπως οι ξεραμένοι λεκέδες σπέρματος στα σεντόνια ή τα εσώρουχά σου που προορίζονται για πλύσιμο ή τα χαρτιά γεμάτα σπέρμα στον κάδο των σκουπιδιών! Δεν χρειάζεται να τα κρύψεις όλα αυτά φυσικά, γιατί δεν πρέπει να ντρέπεσαι για τίποτα!

Ο αυνανισμός είναι μια απολύτως προσωπική εμπειρία για κάθε άνθρωπο. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να βγεις και να το ανακοινώσεις έτσι απλά στους γονείς σου, ακόμα και αν η σχέση σας είναι άψογη! Περισσότερο για να προστατέψεις τη δική σου ψυχολογία! Δεν είναι κακό να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς μεγαλώνεις!

Αν ωστόσο έχεις απορίες, θέλεις να ρωτήσεις διάφορα πάνω στο θέμα "αυνανισμός, σώμα και σεξουαλικότητα" ή αν απλά αισθάνεσαι ότι θέλεις να το μοιραστείς με κάποιον, θα σου πρότεινα να μιλήσεις, σε προσωπικό επίπεδο, με έναν μεγαλύτερο άνδρα, που τον εμπιστεύεσαι πάρα πολύ (π.χ. μεγαλύτερο αδερφό, κοντινό ξάδερφο, πολύ καλό φίλο ή ακόμα και το μπαμπά σου, εφόσον έχετε πολύ απελευθερωμένη σχέση μεταξύ σας). Σε κάθε περίπτωση, να διαλέξεις να μιλήσεις με κάποιον που έισαι σίγουρος ότι θα σε ακούσει με προσοχή, δεν θα σε κρίνει αρνητικά ό,τι και αν του πεις, θα μιλήσει μαζί σου όμορφα και θα σε συμβουλέψει σωστά!

Αργότερα στη ζωή σου, ίσως και να αυνανιστείς μαζί με την κοπέλα σου, θεωρώντας το ερωτικό παιχνίδι μεταξύ σας. Ή ακόμα και μαζί με έναν πολύ καλό σου φίλο, στα πλάισια του πειραματισμού που κάνουν οι άνθρωποι, χωρίς αυτό να είναι κακό ή να έχει σχέση με τις σεξουλικές σου προτιμήσεις! Σε κάθε περίπτωση, θα έιναι δική σου επιλογή να μοιραστείς με κάποιον αυτή την προσωπική σου εμπειρία και όχι υποχρέωση, που επιβάλλεται από την οικογένεια ή την ερωτική σου σχέση!

Υ/Γ: Οι άνθρωποι, ειδικά οι άνδρες, δεν σταματούν ποτέ να αυνανίζονται, μέχρι τα γεράματά τους! Ακόμα και οι άνδρες στην ηλικία τού μπαμπά σου, παντρεμένοι με παιδιά, ακόμα και οι άνδρες που έχουν κοπέλα και κάνουν καλό και σχεδόν καθημερινό σεξ, θέλουν να αυνανίζονται που και που! Απλώς γιατί είναι τόσο ωραίο και τόσο υγιές, που θα λέγαμε το επιβάλλει η φύση! Ίσως δεν το κάνουν με τη συχνότητα που το κάνεις εσύ στα 14, αλλά πάντως το κάνουν! Και οι γυναίκες, επίσης, αυνανίζονται! Τόσο τα κορίτσια στην ηλικία σου όσο και οι μεγάλες γυναίκες! Μην δεχτείς, συνεπώς, αρνητική κριτική από κανέναν! Όποιος σου πει ότι δεν αυνανίζεται (ή ακόμα χειρότερα, ότι δεν το έχει κάνει ποτέ), άνδρας ή γυναίκα, (εκτός αν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας) λέει ψέματα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login