Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάθε μηχανισμός για να πάρει μπροστά χρειάζεται λάδι και μίζα. Η μίζα κινεί την παραοικονομία η οποία κινεί την οικονομία.
Πέμπτη, 25 Απριλίου

Σέξ.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138060 από elenaqi στις 12 Οκτωβρίου 2016, 9:22μμ

elenaqi

μέλος από: 12/10/2016
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Καλησπερα,ειμαι 16 χρονων κ παει καιρος που εχω να αυνανιστω.Πλεον δε βρισκω κανενα τροπο για να ευχαριστηθω κ το μονο που περναει απο το μυαλο ειναι το σεξ.σεξ.σεξ.Βλεπω βιντεακια με πορνογραφικο υλικο μεσα ή κ ακομη ολοκληρες ερωτικες ταινιες..Θα ηθελα να αναφερω πως οταν ερεθιζομαι, συνηθως κλεινω τα ποδια μου πολυ σφιχτα μεχρι να αναστεναξω κ να νιωσω το εσωρουχο μου μουσκεμα..ειναι ο μονος τροπος που με ευχαριστει.θελω να κανω σεξ αλλα πιστευω οτι ειναι νωρις.ξερετε καποιον τροπο αυνανισμου κ αν ναι ποιον;ειμαι κοπελα!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #138100 από Akis2000 στις 16 Οκτωβρίου 2016, 6:06μμ

Akis2000

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/5/2013
μηνύματα: 334 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Αγόρι είμαι αλλά από όσο έχω ακούσει εσείς τα κορίτσια αν θέλετε να έρθετε σε οργασμό χωρίς να βάλετε δάχτυλο, αντικείμενο ή να αγγιχτείτε γενικός, μπορείτε να το κάνετε και με το νερό από το τηλέφωνο του μπάνιου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138260 από ira.marinou στις 22 Νοεμβρίου 2016, 11:49μμ

ira.marinou

Εικονίδιο
μέλος από: 22/11/2016
μηνύματα: 13 αποδεκτές 0
Αυτο με το νερο ισχυει καθως πιστευω μπορεις να βαλεις δαχτυλο. Προσπαθησε να μην βρισκεται κανεις αλλος στο σπιτι, πηγενε στο μπανιο,βγαλε τα βασικα ρουχα, πληνε τα χερια σου καλα , κατσε στη μπανιερα η καλυτερα στρωσε μια πετσετα στο πατωμα και κατσε πανω, βρεξε στην αρχη λιγο το χερι σ, ανοιξε τα ποδια σου και σιγα σιγα ξεκινα να χαηδευεσαι. Προσπαθησε να γνωρισεις το σωμα σου (παρε ενα καθρεπτη και βλεπε τι κανεις). Σιγα σιγα προσπαθησε να βαλεις το ενα δαχτυλο. Μην βιαστεις και σιγουρα να εχεις κοψει τα νυχια σου. Προσπαθησε το μεσαιο δαχτυλο και αν δεν σε υκανοποιει βαλε και δευτερο. Τρ δεν ξερω μεχρι ποσα μπορεις να βαλεις. Συντομα θα νοιωσεις υγρα. Αν δεν νοιωθεις τπτ και πονας βρεξε λιγο ακομα το χερι σ με νερο και μην το σκουπισεις για να γλυστραει η βαλε λιγο babyoil. Αν δεν μπορεις να το βαλεις γτ πονας αλλα θες, κατσε στη μπανιερα η το ντουζ, ανοιξε τα ποδια, βαλε το νερο απο το τηλεφωνο να τρεχει στο σημειο και ξαναπροσπαθησε να βαλεις δαχτυλο . Ενας αλλος τροπος ειναι να παρεις καποιο αντικειμενο(το πισω μερος απο τη βουρτσα, καποιο παλιο λιπγκλος μασκαρα η καλλιντικο) απο τα πραγματα σ που πιστευεις σε ικανοποιει, πληνε το υπερβολικα πολυ και κανε τα ιδια βηματα απλα με αυτο αντι για δαχτυλο. Μπορεις επεισης να βαλει μια πετσετα (απαλη και καθαρη) αναμεσα απο τα ποδια σου και να την σφινωσεις στο σημειο. Αν θες κατι πιο απλο περνα μια πετσετα η ενα καθαρο υφασμα αναμεσα απο τα ποδια και κρατωντας το απο μπρος και απο πισω τραβα το προς τα πανω. Αυτο γινεται και με το εσορουχο. Για ευχαριστηση το βραδι, ξαπλωσε στο κρεβατι σου(εχε κοντα σου μαντιλακια η αντισιπτικο) κλεισε τσ ματια και ξεκινα να χαηδευεις τις θυλλες. Μετα κατεβασε το ενα χερξ σιγα σιγα προς τα κατω και βαλτο μεσα απο τκ εσορουχο σου. Χαηδεβε το μερος και αν θες βαλε και δαχτυλο. Αν δεν θες να ακουμπισεις το σημειο βαλε το χερι σου πανω απο τα ρουχα οσο πιο κοντα μπορεις στο μερος και σφιξε τα μπουτια οσο μπορεις. Αν σκοπευεις να βαλεις δαχτυλο (ειδικα το βραδυ που φαντασιωνεσαι κι ολας διαφορα ) καλο θα ηταν να φορεσεις σερβιετακι ωστε να μην λερωσεις τπτ σεντονια και εχεις παρεξιγησεις μετα με τους γονεις σ.Αν θες κατι πολυ πιο ρεαλιστικο μπορεις να αγορασεις ενα sex toy οπως ενα δονητη. (Μην φοβασαι οτι θα χασεις την παρθενια σου αφου παρθενα σημεινει αυτη που δεν την εχει αγγιξει ανδρας σεξουαλικα). Προσπαθησε να κρατιθεις λιγο ακομα και να μην κανεις σεξ απο τρ γτ εισαι μικρη ακομα. Μπορει να βλεπεις πιο μικρα που το κανουν ομως δεν ειναι ετημα ψυχολογικα. Η αποφαση δικη σ😉😉(κι εγω κοπελα ειμαι)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login