Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Να ερωτευτείς είναι φοβερά απλό. Να ξε-ερωτευτείς είναι απλά φοβερό!
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

Πως να την φιλησω σε πάρτι

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138120 από kwstas71095 στις 20 Οκτωβρίου 2016, 10:44πμ

kwstas71095

Εικονίδιο
μέλος από: 20/10/2016
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
Σε λίγες ημέρες ένας φίλος κάνει πάρτακι στο σπίτι του με αρκετά άτομα από την σχολή και θα είναι και μια κοπέλα που μαρεσει τρελά. Την πρώτη εβδομάδα τις μιλούσα και ήταν αρκετά ανοιχτός άνθρωπος μαζί μου, γελουσαμε κλπ. Χθες την ρώτησα αν θα έρθει και είπε δεν ξέρει, επεμεινα και μου είπε εντάξει αφού το λες εσύ. Οπότε λεω να την προχωρήσω την φάση. Θα προσπαθήσω να μην πιω πάρα πολύ, για να μπορώ να έχω τον έλεγχο. ΘΈΛΩ TIPS.
Να φροντίσω αυτή να πιει αρκετά για να είναι πιο χαλαρή? Αλλά δεν θέλω και να νομίζει ότι εκμεταλλευτηκα την κατάσταση της.
Πείτε καλές ατάκες, κάτι για να ανοίξω κουβέντα και να την προσέγγισω. Βέβαια ο χώρος θα είναι γεμάτος με γνωστούς οπότε δεν ξέρω μπορεί να νιώσει αμηχανα.
Πώς να την πάρω να χορεψουμε? Να την πιάνω από κάπου? Να πάρω τα χέρια της? Δεν θέλω να φαίνεται τίποτα το φιλικό.
Τι έχω σκεφτεί εγώ : να πιούμε λιγάκι, θα την πάρω να χορεψουμε, εκεί ελπίζω να υπάρχει κάτι σαν συναισθήμα και μετά να την πάρω στο μπαλκόνι, να της πω 2-3 πραγματάκια και να την φιλησω? Επίσης δώστε παράδειγματα τι να της πριν την φιλησω.
ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΌΜΑΣΤΕ 😂😂
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138121 από Alior στις 20 Οκτωβρίου 2016, 12:24μμ

Alior

Εικονίδιο
μέλος από: 12/10/2016
μηνύματα: 9 αποδεκτές 0
Καντην να νιώσει οικεία, Όσο αμήχανα και αν αισθανθεί με τους γύρω. Δωστης αρκετή σημασία και απλά να είσαι ο εαυτός σου . Τσιλ δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το τι θα της πεις και τι θα κάνεις. Ολα θα έρθουν από μόνα τους :) Τώρα όσον αφορά για το τι να της πεις πριν την φιλήσεις δεν έχει και πολύ νόημα :D αρκεί να μην πεις μπαρούφα . Προσπαθησε να δρας φυσικά και αν θες όταν την πας έξω καντης ενα κομπλιμέντο και πες πως αισθάνεσαι . Ύστερα σμουτς σμουτς ;) ελπίζω να βοήθησα αν γίνει το σκηνικό γράψε :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138123 από kwstas71095 στις 20 Οκτωβρίου 2016, 5:50μμ

kwstas71095

Εικονίδιο
μέλος από: 20/10/2016
μηνύματα: 2 αποδεκτές 0
ξες τι, περισσότερο ανχωνομαι για το τι να της πω για να ανοίξω κουβέντα μετά από τα κλασικά είσαι πανέμορφη σήμερα μπλα μπλα και το πως να χορεψω μαζί της. δηλαδή αν καταφέρω αυτά τα δύο, μετά τα άλλα είναι εύκολα. Ευχαριστώ πολύ πάντως!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login