Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Τα οστά μας έχουν ανάγκη από ασβέστιο. Επίσης από κάλλιον και κοκκάλιον.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

επειγον

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138188 από mitsos39 στις 07 Νοεμβρίου 2016, 11:23μμ

mitsos39

μέλος από: 7/11/2016
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
γεια σας παιδια!!!!θελω βοηθεια για κατι που εγινε πριν απο λιγο...λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης...ενω εκανα σεξ με την κοπελα με προφυλαξη οπως παντα και προς το τελος ενω μ ερχοταν να τελειωσω δεν προλαβα να βγω και πιθανοτατα να περασαν λιγες σταγονες εντος του προφυλακτικου αμεσως το καταλαβαμε και τραβηχτηκα!και ολοκληρωσα τελειως εξω...υπαρχει περιπτωση οπως εβγαινα να κατεβηκε το προφυλακτικο και να περασε σπερμα στον κολπο της???η γενικα να περασε??? ευχαριστω πολυ ειναι επειγον για το χαπι της επομενης μερας
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138191 από chronus στις 09 Νοεμβρίου 2016, 4:44πμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Γενικά, ψυχραιμία! Αφού χρησιμοποιήσατε προφυλακτικό, είναι μάλλον απίθανο να έσταξε σπέρμα μέσα στον κόλπο! Ακομά και να έσταξε μια σταγόνα καθώς έβγαινες, είναι πολύ δύσκολο να προκαλέσει εγκυμοσύνη, ειδικά αν η κοπέλα σου δεν βρίσκεται στις γόνιμες μέρες (12η - 15η ημέρα του κύκλου)! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δράσετε γρήγορα!

Όταν στάζει έστω και μια σταγόνα σπέρματος μέσα στον κόλπο:
1. Η κοπέλα σηκώνεται αμέσως, πηγαίνει στο μπάνιο και πλένεται πάρα πολύ καλά, με άφθονο ζεστό νερό και σαπούνι για ευαίσθητες περιοχές.
2. Δεν ξαναφοράει τα ίδια εσώρουχα ή ρούχα, αν υπάρχει υποψία ότι έχει στάξει σπέρμα και πάνω σε αυτά.
3. Εντός των πρώτων 24 ωρών ιδανικά, μετά το φαγητό, παίρνει το χάπι της επόμενης μέρας. Τα χάπια αυτά, όμως, μπορούν να δουλέψουν ικανοποιητικά ακόμα και μετά από 120 ώρες. Επομένως, αν πιστεύετε ότι έχει στάξει σπέρμα στον κόλπο και η κοπέλα σου δεν το έχει πάρει ακόμα, να το πάρει! Υπάρχει ακόμα χρόνος!
4. Η κοπέλα μετά περιμένει να της έρθει η περίοδός της. Αν έρθει η περίοδος, το θέμα τελειώνει. Αν καθυστερεί η περίοδος, πρέπει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης και να πάει στο γυναικολόγο.

Γενικά, θέλει προσοχή από τον άνδρα! Όταν βγάζουμε το προφυλακτικό, φροντίζουμε το πέος να είναι μακριά από τον κόλπο, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα στάξει τίποτα. Αν όπως βγάζουμε το προφυλακτικό, τα χέρια μας λερωθούν με σπέρμα, πάμε και τα πλένουμε, πριν αγγίξουμε με αυτά τα γεννητικά όργανα της γυναίκας. Προσοχή θέλει και μετά το σεξ! Ακόμα και αν το πέος δεν είναι σε στύση πλέον, μπορεί να στάζουν ακόμα μερικές σταγόνες σπέρματος από την ουρήθρα. Προσέχουμε, λοιπόν, τα πρώτα λεπτά μετά το σεξ, αφού έχουμε βγάλει το προφυλακτικό, το πέος να μην πλησιάζει πολύ τα γεννητικά όργανα της γυναίκας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login