Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Οι γυναίκες έχουν δύο στήθη γιατί οι άντρες έχουν δυο χέρια.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Θέμα αντισύλληψης!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138220 από NikosNik στις 15 Νοεμβρίου 2016, 10:43πμ

NikosNik

μέλος από: 15/11/2016
μηνύματα: 1 αποδεκτές 0
Λοιπόν πριν λίγες μέρες είχα επαφή με την κοπέλα μου!Ουσιαστικά είχαμε μείνει στα προκαταρκτικά όπου και με ρώτησε αν ήθελα να προχωρήσουμε και σε κάτι περισσότερο! η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν διστακτικός γιατί δεν είχα προφύλαξη μαζί μου παρόλα αυτά πάνω στην στιγμή και ανώριμα προχώρησα μαζί της δύο φορές χωρίς να εκσπερματώσω μέσα της(την δεύτερη φορά σκουπίστηκα πριν την πράξη) και τις δύο φορές εκσπερμάτωσα αρκετά δευτερόλεπτα αργότερα αφού βγήκα.Από τότε έχω αγχωθεί αρκετά την ρώτησα και την ίδια δεν έχει αγχωθεί απ όσο λέει την ρώτησα αν ήθελε να πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας και μου απάντησε αρνητικά υποστηρίζοντας ότι δεν νομίζει να έχει γίνει κάτι,πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω,εγώ είμαι 22 χρονών και η κοπέλα 17 χρονών.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138250 από chronus στις 21 Νοεμβρίου 2016, 9:54μμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0
Όντως ήταν ανοησία να κάνετε σεξ χωρίς προφυλακτικό! Διότι δεν είναι μόνο η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα! Δεν πρέπει όμως να σε πιάσει πανικός!

Όσον αφορά την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αφού δεν εκσπερμάτωσες μέσα στον κόλπο, είναι μάλλον δύσκολο, ειδικά μάλιστα αν η κοπέλα σου δεν ήταν στις γόνιμες μέρες (11η – 15η ημέρα τού κύκλου). Η κοπέλα σου καταλαβαίνει το σώμα της. Για να μην πάρει το χάπι τής επόμενης μέρας, πιθανόν να αισθάνεται ότι της έρχεται η περίοδος, οπότε είναι σίγουρη ότι δεν έχει μείνει έγκυος. Σε κάθε περίπτωση, έχε το νου σου, ρώτα την πότε περίπου περιμένει να της έρθει κανονικά η επόμενη περίοδος και ζήτα της να σε ενημερώσει όταν της έρθει, για να σου φύγει κι εσένα το άγχος.

Όσον αφορά, όμως, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλάζει το πράγμα! Πρώτα πρέπει να αναρωτηθείς πόσο καλά τη γνωρίζεις! Υπάρχει σίγουρα αποκλειστικότητα στη σχέση σας; Πόσο καιρό είστε μαζί; Έχετε ξανακάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό; Έχετε μιλήσει για τους/τις πρώην; Γενικά, τι ιστορία έχει η κοπέλα σου στη σεξουαλική της ζωή; Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά αν είχε πολλούς πριν από σένα και αν γενικά συνηθίζει εύκολα να καταργεί το προφυλακτικό με τους άνδρες, πιθανόν να έχει εκτεθεί στο παρελθόν σε αρρώστιες.

Για να μην σε πανικοβάλω όμως, οι περισσότερες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες αρρώστιες δεν είναι σοβαρές. Οι δύο πιο σοβαρές είναι φυσικά το AIDS, η ηπατίτιδα Β και η ηπατίτιδα C. Το AIDS είναι σχετικά σπάνιο στην Ελλάδα και συναντάται περισσότερο σε άτομα που πηγαίνουν με αδήλωτες πόρνες, σε άτομα που κάνουν όργια και γενικά σε περίεργους σεξουαλικούς κύκλους. Η ηπατίτιδα Β έχει πλέον εμβόλιο. Κρίνοντας από την ηλικία και των δυο σας, είστε στη γενιά που τους έκαναν υποχρεωτικά το εμβόλιο αυτό στην παιδική ηλικία. Ρίξε μια ματιά στο παιδικό βιβλιάριο υγείας σου, ρώτα και τους γονείς σου και αν το έχεις κάνει, ξέχνα την αρρώστια αυτή (αν δεν το έχεις κάνει, πράγμα σπάνιο, πήγαινε αμέσως σε γαστρεντερολόγο να σου το γράψει να το κάνεις, μαζί με μερικές εξετάσεις ακόμα)! Η ηπατίτιδα C μπορεί να μεταδοθεί με τη σεξουαλική επαφή, αλλά είναι δύσκολο. Γι’ αυτή την αρρώστια, υπάρχουν άλλοι πιο εύκολοι τρόποι μετάδοσης.

Οι άλλες σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες έχουν να κάνουν με κοινά μικρόβια (χλαμύδια, έρπης, σταφυλόκοκκοι, στρεπτόκοκκοι, κονδυλώματα, μύκητες κλπ.), δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρές και θεραπεύονται εύκολα. Θα σου πρότεινα να συζητήσεις με την κοπέλα σου για θέματα λοιμώξεων των γεννητικών οργάνων και του ουροποιητικού - δεν είναι ντροπή! Μοντέρνοι άνθρωποι είμαστε! Είναι υγεία! Συζητήστε αν είχατε στο παρελθόν κολπίτιδες, ουρηθρίτιδες, βαλανίτιδες, ουρολοιμώξεις. Αν ναι, καλό θα ήταν η κοπέλα σου να πάει για έλεγχο ρουτίνας στο γυναικολόγο κι εσύ στο δερματολόγο ή ουρολόγο.

Επίσης, κάποια στιγμή κάνε έναν έλεγχο και μόνος σου στα γεννητικά σου όργανα. Σε δωμάτιο με αρκετό φως, έλεγξε προσεκτικά το δέρμα τού πέους, την πόσθη (πετσάκι) μέσα – έξω, τη βάλανο (κεφάλι), την ουρήθρα, τους όρχεις (μαζί με ψηλάφηση) και το περίνεο (δέρμα μεταξύ όρχεων και πρωκτού στους άνδρες και μεταξύ αιδοίου και πρωκτού στις γυναίκες). Αν διαπιστώσεις κάτι που δεν σ’ αρέσει, πας στο γιατρό! Φυσικά, θα πας στο γιατρό, αν νιώθεις τσούξιμο, κάψιμο, πόνο ή οτιδήποτε άλλο στην ούρηση ή την εκσπερμάτιση.

Γενικά ψυχραιμία! Και ποτέ ξανά στη «μάχη» χωρίς «κράνος»!

Για ό,τι απορία έχεις, εδώ είμαστε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login