Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ μη σηκώσεις χέρι στα παιδιά σου. Αφήνεις το θώρακά σου απροστάτευτο.
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

αυνανισμος και παρθενα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138256 από ira.marinou στις 22 Νοεμβρίου 2016, 9:13μμ

ira.marinou

Εικονίδιο
μέλος από: 22/11/2016
μηνύματα: 13 αποδεκτές 0
Γεια σας, ειμαι δεκατρια στα δεκατεσσερα και παω β γυμνασιου. Απο οταν θυμαμαι τον εαυτο μ συνιθοζω να αυνανιζομαι . Εδω και λιγους μηνες τα εχω με ενα αγορι στην ηλικια μ. Δεν σκεφτομαι να κανουμε σεξ ομως καθε φορα που τον παιρνω αγκαλια νοιωθω πιο εντονη την αναγκη να βαλω κατι εκει κατω. Τελευταια εχει αρχισει και με χουφτωνει και θελω ακομα πιο πολυ να αυνανιστω. Προς τοβπαρον εχω βαλει δαχτυλο ομως δεν θελω να καταλυξω 18 και να πηγαινω και να κανω σεξ με τους παντες. Τι να κανω?? 😐επισης υπαρχει περιπτωση να χασω την παρθενια μου απο τον αυνανισμο ????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138259 από ira.marinou στις 22 Νοεμβρίου 2016, 10:12μμ

ira.marinou

Εικονίδιο
μέλος από: 22/11/2016
μηνύματα: 13 αποδεκτές 0
Κανεις ??
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138261 από chronus στις 23 Νοεμβρίου 2016, 5:35πμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φίλη μου, αυνανίσου ελεύθερα! Ο αυνανισμός είναι μια απολύτως υγιής σεξουαλική πράξη και για τα δύο φύλα, σε όλες τις ηλικίες! Όσο κι αν σου φανεί περίεργο, αυνανίζονται ακόμα και οι ενήλικες, ακόμα και άνθρωποι μεσήλικες, παντρεμένοι με παιδιά, με έντονη και καλής ποιότητας σεξουαλική ζωή! Αυτό που αλλάζει με τα χρόνια και τις φάσεις τής ζωής σου είναι ίσως η συχνότητα, αλλά ποτέ ο αυνανισμός δεν καταργείται τελείως! Όσο για σένα, είσαι στην εφηβεία, άρα είναι απολύτως φυσιολογικό και θα έλεγα, απολύτως αναγκαίο να αυνανίζεσαι! Δεν έχει καμία σημασία αν έχεις αγόρι ή όχι! Ακόμα και όταν θα ξεκινήσεις να κάνεις σεξ, πάλι το σώμα σου θα ζητάει μερικές φορές αυνανισμό! Είναι φυσιολογικό!

Ο αυνανισμός δεν έχει καμία σχέση ούτε με την σεξουαλική σου συμπεριφορά! Βγάλε από τη σκέψη σου το φόβο ότι αν τώρα αυνανίζεσαι πολύ και έντονα, στα 18 σου θα γίνεις νυμφομανής! Δεν ισχύει αυτό! Η σεξουαλική σου συμπεριφορά, όχι μόνο στα 18, αλλά σε κάθε ηλικία, έχει να κάνει με την προσωπικότητά σου, τις αρχές σου, τον τρόπο που μεγαλώνεις! Δεν έχει να κάνει με τον τρόπο και τη συχνότητα που αυνανίζεσαι! Κρίνοντας, μάλιστα, από τον τρόπο που σκέφτεσαι τώρα, φαίνεσαι καλή κοπέλα! Και μόνο που αισθάνεσαι αρνητικά στην ιδέα να "κάνεις σεξ με τους πάντες", σημαίνει ότι δεν θα το κάνεις! Και για να σου πω κι αυτό, υπάρχουν ψυχιατρικές έρευνες που αναφέρουν ότι σε ενήλικα άτομα με σεξουαλικές διαταραχές, ίσως να φταίει, μεταξύ άλλων και κάποιου είδους καταπίεση που υφίσταντο στην εφηβία γύρω από τον αυνανισμό! Το ακριβώς αντίθετο ισχύει λοιπόν! Ο αυνανισμός στην εφηβεία, αλλά και σε όλες τις ηλικίες, είναι υγεία! Δεν προκαλεί προβλήματα!

Όσον αφορά το ερώτημά σου "αν θα χάσεις την παρθενιά σου από τον αυνανισμό", η απάντηση είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ! Στις περισσότερες γυναίκες, ο παρθενικός υμένας αφήνει αρκετό άνοιγμα για να χωρέσει ένα δάχτυλο (ίσως και δύο). Έτσι, ο μόνος τρόπος για να σπάσει, είναι να μπει στον κόλπο πέος ή άλλο αντικείμενο στο μέγεθος και σχήμα τού πέους. Υπάρχουν, βέβαια και σπάνιες περιπτώσεις γυναικών με πολύ κλειστό υμένα, με ελάχιστο άνοιγμα. Αυτές, όμως, τις περιπτώσεις, τις ανακαλύπτει συνήθως ο παιδίατρος σε πολύ μικρή ηλικία και εφαρμόζει θεραπεία. Άλλωστε, στη δική σου περίπτωση, αφού κατάφερε να περάσει μια φορά δάχτυλο χωρίς να πονέσεις, σημαίνει ότι δεν έχεις πρόβλημα!

Αυνανίσου, λοιπόν, άφοβα, με όποιο τρόπο θέλεις, όσο συχνά θέλεις! Είναι υγιές! Είμαι απολύτως σίγουρος ότι και το αγόρι σου αυνανίζεται το ίδιο συχνά και το ίδιο έντονα με σένα! Θα σου πρότεινα να κάνετε κάποια στιγμή μια συζήτηση για τον αυνανισμό και να μιλήσετε και οι δυο σας ανοιχτά! Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα μάθετε ο ένας για τον άλλο! Όσο για το σεξ, όταν έρθει η ώρα, το σώμα σου θα το "ζητήσει" από μόνο του! δεν θα το σκεφτείς! Θα το νιώσεις και θα το κάνεις αυθόρμητα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138263 από ira.marinou στις 23 Νοεμβρίου 2016, 8:20μμ

ira.marinou

Εικονίδιο
μέλος από: 22/11/2016
μηνύματα: 13 αποδεκτές 0
Ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login