Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει.
Τρίτη, 16 Απριλίου

sex-χωρις προφυλαξη

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138274 από okokok στις 25 Νοεμβρίου 2016, 4:33μμ

okokok

Εικονίδιο
μέλος από: 25/11/2016
μηνύματα: 3 αποδεκτές 0
Γεια σας. Ειμαι 14 και το καλοκαιρι ειχα κανει σεξ με ενα αγορι. Πριν περιπου ενα μηνα ειχα παει σε ενα παρτι και ειχα πιει και δεν θυμαμαιβτι ειχε γινει. Ειμαι σιγουρη ομως οτι το εκανα με καποιον. Θυμαμαι οτι μου ειπε οτι δεν εχει προφυλάκτικα καο οτι του ειπα δεν πιραζει. Αυτος δεν θυμαται τπτ. Η περιοδος μου εχεξ αργησει μια βδομαδα. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος ?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138282 από chronus στις 26 Νοεμβρίου 2016, 2:30πμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Φίλη μου, θα σου πρότεινα να πας επειγόντως στο γυναικολόγο! Φαντάζομαι δεν πήρες το χάπι τής επόμενης μέρας μετά το πάρτυ εκείνο. Άρα όλα είναι πιθανά, δεδομένου ότι έχεις καθυστέρηση!

Πάρε πρώτα από το φαρμακείο ένα τεστ εγκυμοσύνης και κάν' το. Αν δεν έχεις ξανακάνει, μέσα στο κουτί υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του τεστ όμως (εύχομαι να είναι αρνητικό), πρέπει οπωσδήποτε να πας άμεσα σε γυναικολόγο, αμέσως μετά το τεστ και να τα πεις όλα αυτά!

Ακόμα και εγκυμοσύνη να μην υπάρχει, όταν μια κοπέλα κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό με κάποιον τυχαίο, πρέπει μετά να πάει στο γυναικολόγο να εξεταστεί για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα!

Αν δυσκολεύεσαι να το χειριστείς όλο αυτό μόνη σου, καλύτερα πες το στους γονείς σου ή σε κάποιο πολύ έμπιστο, μεγαλύτερο σε ηλικία, άτομο! Κάν' το όμως γρήγορα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login