Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ μη σηκώσεις χέρι στα παιδιά σου. Αφήνεις το θώρακά σου απροστάτευτο.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

Είμαι έγκυος ;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #138337 από Raindrops στις 08 Δεκεμβρίου 2016, 8:59μμ

Raindrops

μέλος από: 8/12/2016
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Γεια σας , είμαι 17 και το καναμε με το αγόρι μου χωρίς προφύλαξη (ξέρω τις συνέπειες) πέρα από αυτό δεν τελείωσε μέσα μου και γενικά δεν τελείωσε , δεν ήμουν στις γόνιμες μέρες ούτε έχω κάποιο σύμπτωμα Αυτές τις μέρες περιμένω περίοδο πρέπει να έρθει αύριο μεθαύριο απλά για κάποιο λόγο έχω Αγχωθεί αν είμαι έγκυος και έτσι με το άγχος δεν πιστεύω ότι θα μου έρθει περίοδος. για να μου φύγει το άγχος πρέπει να έχω μια δεύτερη γνώμη . Πιστεύεται είμαι έγκυος ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138338 από Raindrops στις 08 Δεκεμβρίου 2016, 9:27μμ

Raindrops

μέλος από: 8/12/2016
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Α επίσης ο φόβος μου είναι από τα προσπερματικα υγρά
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138342 από chronus στις 09 Δεκεμβρίου 2016, 4:22πμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0
Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης, να σου φύγει το άγχος; Έχεις δίκιο, τα προεκσπερματικά υγρά μπορούν να προκαλέσουν εγκυμοσύνη, αλλά είναι σχετικά σπάνιο, δεδομένου ότι δεν ήσουν στις γόνιμες μέρες, όταν έγινε η ύποπτη επαφή. Επίσης, όντως, το άγχος μπορεί να σου προκαλέσει καθυστέρηση κι αυτό θα σε αγχώσει ακόμα περισσότερο! Κάνε, λοιπόν, το τεστ και θα μάθεις αμέσως!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138346 από Raindrops στις 09 Δεκεμβρίου 2016, 11:16πμ

Raindrops

μέλος από: 8/12/2016
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
@chronus μένω σε επαρχία και το φαρμακείο του χωριού το έχουν συγγενείς δεν μπορώ να το προμηθευτώ ούτε να ζητήσω σε κάποιον άλλον να μου το πάρει ξέρετε τώρα πως είναι στα χωριά , είδα ένα τεστ με ζάχαρη και ένα με
Χλωρίνη τα έκανα και βγήκαν αρνητικά σαφώς δεν είναι έμπιστα αλλά δεν είχα άλλη επιλογή τώρα θα δείξει , πάντως από ότι κατάλαβα είναι παρά πολύ μικρή η πιθανότητα εγκυμοσύνης σωστά ;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #138347 από chronus στις 10 Δεκεμβρίου 2016, 1:01πμ

chronus

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2016
μηνύματα: 48 αποδεκτές 0

Αποδεκτή απάντηση

Ναι, η πιθανότητα να είσαι έγκυος είναι μικρή, όμως δεν μπορούμε να την αποκλείσουμε ακόμα.

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να ζητήσεις τεστ εγκυμοσύνης στο φαρμακείο τού χωριού, που το έχουν συγγενείς, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Υπάρχει, όμως, λύση σε αυτές τις περιπτώσεις και λέγεται "παραγγελία από το ίντερνετ"! Υπάρχουν πάρα πολλά φαρμακεία, που εκτός από φυσικό κατάστημα, διαθέτουν και ηλεκτρονική πλατφόρμα για παραγγελίες, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Μπορείς, για παράδειγμα, να ψάξεις στο google για "τεστ εγκυμοσύνης παραγγελία", να βρεις ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο με έδρα την Αθήνα και εντελώς απρόσωπα, να το παραγγείλεις και να έρθει στο σπίτι σου (ή σε όποια άλλη διεύθυνση θέλεις).

Το εκάστοτε ηλεκτρονικό φαρμακείο προσφέρει συνήθως διάφορους τρόπους πληρωμής, όπως κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή κλπ. (έχει να κάνει με την πολιτική τού κάθε φαρμακείου, η κάρτα όμως είναι σίγουρα δεκτή). Αν πληρώσεις με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, prepaid - όλες οι κάρτες περνάνε), στην ανάλυση τού λογαριασμού μετά, το μόνο που θα γράφει είναι "συναλλαγή στο τάδε φαρμακείο", τίποτα παραπάνω. Αν, από την άλλη, βρεις φαρμακείο που προσφέρει δυνατότητα πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή, διασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη μυστικότητα (στην πρώτη περίπτωση απλά καταθέτεις μετρητά στο ταμείο τής τράπεζας, στη δεύτερη πληρώνεις με μετρητά τον κούριερ που θα σου το φέρει στην πόρτα σου). Στην τελική, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο φαρμακείο (στο τηλέφωνο που θα βρεις στο site τους), να τους εξηγήσεις το πρόβλημα (πες ότι μένεις σε χωριό, δεν υπάρχει φαρμακείο κοντά και δεν έχεις κάρτα) και ίσως συνεργαστούν μαζί σου, για να βρεθεί ένας τρόπος να τους πληρώσεις. Καθώς τα ιατρικά δεδομένα τού κάθε ανθρώπου είναι απόρρητα από το νόμο, το πακέτο που θα λάβεις, σε καμία περίπτωση δεν θα γράφει απέξω τι έχει μέσα!

Το μόνο πρόβλημα με αυτή την επιλογή είναι ότι χρειάζονται αρκετές μέρες και αρκετές ενέργειες από μέρους σου, μέχρι να καταφέρεις να πάρεις στα χέρια σου το τεστ. Όμως δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο!

Η άλλη λύση είναι, αν η καθυστέρηση συνεχίζεται, να πας κατευθείαν σε ένα γυναικολόγο. Ο γιατρός κάνει τα δικά του τεστ και μπορεί να σου πει αν είσαι έγκυος ή όχι ή αν συμβαίνει κάτι άλλο. Φυσικά και πάλι, το ιατρικό απόρρητο είναι υποχρεωτικό από το νόμο!

Υ/Γ: Αν παραγγείλεις τελικά, προτείνω να διαλέξεις ένα τεστ με μονοκλωνικά αντισώματα (είναι πιο ευαίσθητο από τα τυπικά τεστ - αν και πλέον τα περισσότερα τεστ είναι τέτοια, φρόντισε να το τσεκάρεις πριν παραγγείλεις). Επίσης, διάλεξε ένα προϊόν που περιέχει τουλάχιστον δύο στικ (τρία ακόμα καλύτερα). Έτσι, αν κάτι πάει στραβά με το ένα, να έχεις να κάνεις κι άλλο. Πολλές γυναίκες, επίσης, παίρνουν συσκευασία με τρία στικ ή τρεις συσκευασίες τού ενός στικ και τα κάνουν και τα τρία, για πιο σίγουρο αποτέλεσμα (ή για την περίπτωση που το ένα ή τα δύο βγουν αρνητικά και το τρίτο θετικό ή αντίστροφα, να υπερισχύσει το πλειοψηφόν αποτέλεσμα).

Ελπίζω να βοήθησα! Έχω την περιέργεια να μάθω, οπότε όταν έχεις νεότερα, οποιαδήποτε νεότερα, γράψε μας!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138348 από Raindrops στις 10 Δεκεμβρίου 2016, 1:49μμ

Raindrops

μέλος από: 8/12/2016
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι είμαι γιατί μέχρι στιγμής όλα είναι εντάξει δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα και η περίοδος μ
Πάντα έρχεται η πιο νωρίς η πιο
Μετά ποτέ ακριβώς αν ήταν να έρθει ακριβώς θα ερχόταν στις 8 άρα Όλα καλά πιστεύω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #138349 από Raindrops στις 10 Δεκεμβρίου 2016, 1:51μμ

Raindrops

μέλος από: 8/12/2016
μηνύματα: 6 αποδεκτές 0
Και διάβασα ότι πρέπει να έχεις 4+ μέρες καθυστέρηση για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login