Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Αφού έφτιαξα αυτό, κατάλαβα γιατί όλα τα sites τα κάνουν άσπρα. (Άρης)
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

Ερεθίζομαι και με αγόρια και με κορίτσια

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89173 από RockWave στις 15 Νοεμβρίου 2011, 1:06μμ

RockWave

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/11/2011
μηνύματα: 30 αποδεκτές 0
Γεια σας παίδες και συγχαρητήρια για το ftou.gr.

Με λένε Κώστα και έχω κλείσει τα 19 πριν μερικούς μήνες. Η απορία όπως θα δειτε και στον τίτλο έχει να κάνει με το σεξουαλικό μπέρδεμα στο οποίο βρίσκομαι.

Αυτή η χρονιά μου πήγε άσχημα για διάφορους λόγους και ενας απο αυτους είναι περι ομοφυλοφιλίας!
Πριν, στο παρελθον έβλεπα τσοντες με gay κατα κάποιο τροπο με φτιαχνανε! Ενα αλλο περιστασικό ήταν στην κατασκήνωση που κάναμε καποιες χαζομάρες με φιλους εκει! Πάντα ηθελα να αρεσω σε κοριτσια {γενικά σε ολους ηθελα να ειμαι cool τυπος και να μην περνάω απαρατήρητος} εριξα κλάμα για ολα αυτα και κλειστηκα σπιτι οπως και τώρα.

Σχέσεις είχα μόνο 3! Μια στο γυμνάσιο και μια στο λυκειο! Στο δημοτικό πιστευω δεν μετράει!

Πάντα τις κινησεις τις καναν οι γκομενες γιατι εγω κολονα και ντρεπόμουνα να μιλήσω σε καποια.

Με καυλώναν καποιες αλλα θα πρεπε να σκεφτώ κατι πρώτα! {Οτι με τραβάνε μαλακία, η οτι με πέρνουν πιπα και τετοια}
Δεν πηδηξα ακομα ουτε ετυχε να κάνω κατι με καποια. Παιζετε κατι με καποια αλλα ακομα ειναι στο μηνα οποτε αν γινει κατι θα γινει μετα απο καιρο!
Η εμφάνηση που έχω είναι καπως για του εξω και το τονιζω αυτο γιατι ζω σε επαρχια! Ακουω ροκ μουσική εχω μακρια μαλλια και αρκετα piercing και παλιοτερα οταν ημουν στην αρχη με κοροιδευαν κοψε τα μαλλια και βγαλε τα σκουλαρικια εισαι σαν emo, αδερφη, λουγκρα και τετοια! παλιοτερα μια ρωτησε σε καποιον αν ειμαι gay και μου ηρθε καπως! Δεν μοιαζω για gay αλλα απ οτι φαινεται σε καποιους μοιαζω.

Δεν εκτιμώ τον εαυτο μου και εχω πολλα κομπλεξ! ενα ειναι ας πουμε {δεν παω σε σπιτια φιλων μου να κοιμηθω γιατι δεν νιωθω ανετα} Σε ξένα σπιτια εχω κοιμηθει 2-3 φορες! δεν παω θαλασσα για ντρεπομαι να βγάλω την μπλουζα ειμαι αδυνατος αλλα εχω πολυ ελαχιστο φουσκομα στην κοιλια Ειμαι πολυ αδυνατος απλα ενα κοματι κανει μια καμπιλη. Επισης εχω πολλες ελιες και επειδη ειμαι ασπρος ντρεπομαι να κυκλοφορω το καλοκαιρι με μαγιο! εχω να παεω θαλασσα 4χρονια! Πηγαινω μονο για καφε και οταν πανε οι αλλοι για βουτιες εγω ακουω μουσικη μεχρι να ερθουν!
Φαντασιωσεις εχουμε ολοι ομως εγω σκεφτομαι πραγματα που απο οτι ειδα τα ειπαν και παιδια απο τα ποστ που ειδα. ποτε δεν ηθελα να κανω κατι με ομοφυλοφιλο ηθελα με κοπελα αλλα ντρεπομαι πολυ! Τωρα σκεφτομαι οποιον δω στο δρομο γυμνο! μου εχει μπει στο μυαλο και νιωθω πολυ βοδυ. εβλεπα και κανονικες τσοντες και μου γινοταν πετρα ομως γιατι να τα σκέφτομαι?
Τσοντες δεν βλεπω πολυ γενικά και το αντικο σωμα δεν μου προκαλει ενδιαφερον! Κοιλιακους και τετοια δεν με αναβουν! Σιγουρα ομως αν θα δω καποιον σωματαρα θα ηθελα το σωμα του. Τα σκεφτομουν παντα αυτα απο τοτε με την κατασκηνωση και τωρα ειδικα που δεν περασα πανε/δικες και ειμαι μονος με λιγοστες παρεες τα σκεφτομαι ακομα πιο πολυ. Ειχα μπει σε αλλο site { δεν αναφερω ονομασια για τυχον προβληματα } και με βγαλαν οι περισσοτεροι gay μου λεγαν διαφορα και ενωσα ακομα πιο ασχημα. Μιλουσανε με αποτομο τροπο {gay alarm, εισαι gay αλλα μην σε πειραζει εδω ο αλλος ειναι πασοκ, kalytera gay παρά ψυχάκιας και τετοια} μου λεγαν δεν θα βρεις σε φορουμ τις απαντησεις πανε σε ειδικο η πανε να σε πηδήξουν και τετοια! Δεν ξέρω τι να κάνω νιωθω απογοητευμενος Μηπως πρεπει να μου την πεσει καποια? Μηπως ειναι αγχος? η φοβος? εχω την εντυπωση οτι μου σηκώνετΑΙ με τους παντες.

Πείτε μου τι λέτε? είμαι αμφισεξουαλικο ατομο η ομοφυλοφιλικο>?
Παρακαλώ απαντηστε ειλικρινα και μη βρίσετε.Το μονο που θέλω είναι μια συζήτηση τιποτα παραπάνω.

Σας ευχαριστώ. Φιλικά, Κώστας {RockWave}
Σημείωση moderator: Ο τίτλος που έβαλες "Σεξουαλική απορία" δε λέει τίποτα. Όλα τα θέματα εδώ μέσα είναι σεξουαλικές απορίες! Ο τίτλος πρέπει να περιγράφει το πρόβλημα και να είναι συγκεκριμένος, γι' αυτό και τον διορθώσαμε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89174 από HiddenBoy στις 15 Νοεμβρίου 2011, 1:12μμ

HiddenBoy

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2011
μηνύματα: 230 αποδεκτές 0
Φιλε θα σου πω κατι ολα ειναι μια ιδεα επιστημονικα αποδεδιγμενος οτιδιποτε τσοντα να δεις θα σου συκοθει γιατι εκτελειτε σεξουαλικη πραξη μπροστα σου ανεξαρτητα το περιεχομενο αρα αμα εβλεπες τσοντες γκει και σου συκονοτανε δεν ειναι κατι κακο αλλα φυσιολογικο... Τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι στο μιαλο σου και οχι στην πραγματηκοτητα σου... Για να ειχες σχεση τοτε εισαι 100% αντρας δεν γινετε να αλλαξεις και χωρις να το θελεις βεβαια... αρα η γνωμη μου ειναι οτι εισαι κανονικος δεν αντιμετοπιζεις καποιο προβλημα... και να στο θεσω αλλιως οι γκει δεν ακουνε ροκ και ουτε εχουν μακρια μαλια οι γκει ειναι αντρες που θελουν αντρες δηλαδη γυναικουλες πως να στο πω τωρα και εχουν γυναικειες συνιθιες... για τους φιλους σου που σε αποκαλουν γκει γραψτους εκει που ξερεις ειναι κομπλεξικα ατομα πεστους "Εγω θαμαι οτι θελω να πατε να πνηγητε" αυτα απο εμενα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89184 από tasos41997 στις 15 Νοεμβρίου 2011, 3:27μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
μηνύματα: 914 αποδεκτές 0
Ρε φιλε ηρεμησε τα κανεις ολα τραγικα.

Καταρχας γινετε να εισαι Gay και να φαντασιονεσε γυναικες να σου κανουν στοματικο;

Και φυσικα δεν μοιαζεις για bi διωτι δεν βλεπω κατι παραξενο απλα σου εχει μηνει η ιδεα να σκεφτεσαι τους αντρες γυμνους για να δεις αν σε αναβουν.

Απλα βρηκες ενα κομπλεξικο forum και σου ελεγαν βλακιες επειδη ηταν ΖΩΑ και εσυ τα ακουσες και νιωθεις καλητερα


Εμενα μου μοιαζεις φυσιολογικο αγορι απλα λιγο ντροπαλο

Κατι σαν εμενα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89190 από RockWave στις 15 Νοεμβρίου 2011, 4:04μμ

RockWave

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/11/2011
μηνύματα: 30 αποδεκτές 0
Θα συμφωνήσω με όσα μου γράφετε απλα στο παρελθόν έκανα διάφορες βλακίες που τις έχω μετανιώσει! Είχα κάποιες φαντασιώσεις και εχω ρίξει μαλακία πολλές φορές! Τώρα σκεφτομαι φυσιολογικά θα λεγα, απλα λες γιατι να συμβαίνει αυτο? Δεν με τραβούσε να κάνω κατι με καποια! Δεν ξέρω γιατι! Τώρα μου βγήκε και σκέφτομαι το σεξ αρκετες φορες και θελω να το κάνω αλλα δεν μου βγαίνει να παω σε οικο ανοχης και να πληρώσω! Οχι για τα λεφτα απλα δεν με εκφράζει! Οκ παω μου λεει ξεβρακώσου και πήδα! Ειναι κάπως! Εξάλλου η δεν θα λειτουργήσω απο το αγχος η και να λειτουργήσω δεν θα το καταλάβω! Τον έχουν φάει χιλιάδες φορες! Θα πάω και στην τελικη να χωσω το τετοιο μου εκει που τον χώνει ο καθε οτι να ναι? Θα πρότιμουσα να κάνω κατι με καποια κοπέλα νορμαλ πιστευώ σηκώνει άλλο επιπεδο! Τεσπα. είχα φαντασιώσεις με καποια άτομα! Οχι να με πηδάνε και τέτοια! Ουτες πιπες και ιστορίες! Απλα μου ερχόταν στο μυαλο! Τους σκεφτόμουν και βαρουσα μαλακια! Μαλιστα θα τυχει να τους δω στο δρομο και θα φρικάρω θα πω τι μαλακας που ημουν τι έκανα?? η κοπελα που μιλάμε με αναβει πολυ απο το κινητο οταν μιλάμε μεχρι κ οταν καθομαστε διπλα διπλα!

Είναι φυσιολογικο να μου σηκώνεται συνεχεια μαζί της? Χωρις λογο? Ακομα και να μη με φιλισει θα μου σηκωθει και μονο που νιωθω την παρουσία της!
Π.χ παλιοτερα ημουν σ ενα καφε φασωθήκαμε! μου βαλε χέρι και για να μην τα μπερδεύω ξεκουμπόθηκαν τα κουμπια απο το τζιν και δεν μπορουσα να το κουμπώσω μετα { η απόλυτη ξεφτίλα } είχε κοσμο αλλα δεν μας καταλαβαν! Ετσι θέλω να πιστεύω.

Λειτουργησα μαζί της αλλα γιατι να τα έκανα αυτα παλιότερα?? αυτο με τρώει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89193 από aswtos στις 15 Νοεμβρίου 2011, 4:25μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
μηνύματα: 428 αποδεκτές 0
ησουν στην εφηβεια και στην εφηβεια περνανε απο το μυαλο ολων διαφορες σεξουαλικες σκεψεις αφου περναμε μια φαση ανζητησης. απλα σε αλλους αυτες οι σκεψεις ειναι πιο "ηπιες" ενω σε αλλους πιο ζωηρες. αυτο δεν ειναι κατι κακο και εχει να κανει με τα βιωματα, τα προτυπα και τις αντιληψεις που εχει ο καθενας. απο οσα περιγραφεις φαινεται πως οι σεξουαλικες σου προτιμησεις ειναι αποκλειστικα προς το γυναικειο φυλο. με γεμιζεις το μυαλο σου με περιττες σκεψεις απο το παρελθον. φροντισε να εισαι και να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου τωρα γιατι αυτο ειναι το σημαντικο. οσο βρισκεσαι σε αυτη τη φαση συγχισης που εχεις προκαλεσει απο μονος σου αυτο φαινεται και εχει σαν αποτελεσμα να βγαζεις στους γυρω σου μια εικονα που, παροτι δεν το καταλαβαινεις εσυ, τους προκαλει να σε πειραξουν. φροντισε να νιωθεις ομορφα με τον εαυτο σου για να σε βλεπουν ωραιο και οι γυρω σου.
οσα περιγραφεις με την κοπελα σου μου συνεβαιναν και εμενα. ειναι φυσιολογικο να συμβαινουν και δειχνουν πως ποθεις πολυ αυτη την κοπελα και το σωμα σου εχει αναγκη να κανει σεξ. εχεις μεγαλες καυλες για να στο πω και απλα! ο λογος που σου σηκωνοταν ειναι πως ακομη και ασυνειδιτα το σωμα σου εχει συνδεσει την εικονα αυτης της κοπελας με την σεξουαλικη αφυπνιση. απο οσα περιγραφεις καταλαβαινω πως γενικα εισαι ατομο με εντονη φαντασια και γι αυτο σου προκαλειται και αυτη η αντιδραση. αλλωστε ετσι και αλλιως η στυση ειναι μια ασυνειδητη αντιδραση του σωματος σου. δεν παιρνει εντολη απο τον εγκεφαλο για να συμβει αλλα λειτουργει αυτονομα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89195 από RockWave στις 15 Νοεμβρίου 2011, 4:37μμ

RockWave

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/11/2011
μηνύματα: 30 αποδεκτές 0
Πλέον Δεν έχω προβλήματα κανεις δεν με κοροιδευει παλιοτερα ηταν αυτα!
Κ ολα αυτα που σας είπα είναι στο παρελθον!
Απλα σκέφτομαι τι σκέφτομαι και νομίζω οτι θα μου σηκώθει ξανά με αντρικό φύλο και κομπλάρω! Ενοοείται πως δεν θα έκανα κάτι με καποιον ποτε δεν το σκέφτηκα έτσι! τώρα τελευταια μου βγήκε αυτο! Σκέφτομαι την εικόνα οτι είμαι με κάποιον και κάνω διάφορες μαλακίες! Δεν τις εννοώ όμως δηλαδη οχι στην πράξη απλά στην σκέψη! απο την αλλη νιωθω κ αν το θες? κ αν απλα δεν το παραδέχεσαι? κ αν θες να κάνεις κατι με καποιον? Λέτε να είναι η σκέψη?

Ευχαριστώ για την συζήτηση σε όλα τα παιδια ποου εχουν απαντησει! Προσωπικα νομιζα πως κ εδω θα φάω κραξιμο και δίσταζα στην αρχη!

Ομως το κλιμα ειναι πολυ ξεαγχοτικο και χαλαρο!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89203 από giannisefoa στις 15 Νοεμβρίου 2011, 5:45μμ

giannisefoa

μέλος από: 6/5/2009
μηνύματα: 292 αποδεκτές 0
Λοιπόν,ας τα πάρω απ την αρχή...Δεν πιστεύω ότι είσαι gay ούτε ένα στο εκατομμύριο...Η αντίδρασή σου στην καφετέρια είναι κατηγορηματική.Αν ήσουν gay δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει έτσι...Για το να πας σε οίκο ανοχής συμφωνώ με την άποψή σου,δεν υπάρχει λόγος να γίνει έτσι και κυρίως τις πρώτες φορές που θα χεις και το άγχος.Πέρα απ τα σεξουαλικά όμως νομίζω πως το πρόβλημά σου βρίσκεται κυρίως σε σχέση με εσένα.Αν χαλάρωνες λίγο σε σχέση με τον εαυτό σου θα ήταν όλα πιο εύκολα.Δηλαδή δες ότι κάτι τύποι που δεν βλέπονται σωματικά πάνε και βγάζουνε φωτογραφίες στην θάλασσα και τις ανεβάζουν και σε fb κτλ...Εσύ γιατί να ντρέπεσαι να μπεις στην θάλασσα;Όσο για το στυλ σου άσε τους άλλους να έχουν προκαταλήψεις.Μάλλον βλέπουν ότι δεν μπορούν να σου μοιάσουν... ;) Ελπίζω να σε βοήθησα... :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89263 από RockWave στις 16 Νοεμβρίου 2011, 9:59πμ

RockWave

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/11/2011
μηνύματα: 30 αποδεκτές 0
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Ολα τα μυνήματα ήταν με ειλικρίνεια και το εκτιμώ πολύ!
Σε αντιθεση με το άλλο site που απαντούσαν μόνο για να κοροιδέψουν και να βρίζουν { ισως και να είχαν δίκιο, δεν κατακρίνω ο κάθε ανθρωπος εκφράζει την γνώμη του με διαφορετικό τρόπο } εδώ με βοηθήσατε αρκετά πιστεύω.

Η ερώτηση είναι γιατι να τα κάνω όλα αυτα? Θελω να πω ακομα και καποιος ο οποιος δεν εχει κοπελα η δεν εχει ολοκληρωσει στην σεξουαλικη του ζωή βλέπει τσοντες νορμαλ , λειτουργει νορμαλ κανει πραγματα που δεν τον βαζουν σε σκεψεις για τον σεξουαλικο του τομεα!

Αυτο θέλω να καταλαβω! Μηπως οντως κατι συμβαινει? Πως μπορώ να λειτουργώ ετσι με μια κοπέλα κ απο την αλλη νομιζω διάφορα?

Υπάρχουν πολλοί ανθρωποι κομπλεξικοί,κυκλοθυμικοί, ατομα με χαμηλη αυτοεκτίμηση, ατομα που κυριευει η απαισιοδοξία στο μυαλό τους, ντροπαλοι και ενα σορο αλλα ατομα με διάφορα είδη ψυχολογίας. όμως δεν σκεφτοντε έτσι! { η τουλάχιστον έτσι νομίζω } συμφωνώ δεν μπορεις να ξέρεις τι σκεφτετε ο καθενας απλα υποθέτω. Θα μπορουσε να παιξει ρόλο οικογενειακο ζήτημα? Ισως καποιος θανατος? Μπα δε νομίζω σας ρωτάω γιατι εριξα μια ματια στο internet και βρίκα διάφορα...

Μύθοι ή πραγματικότητα?

Παιζει ρόλο ο επιρεασμός στη ζωη?
Οπως ας πουμε ο καταφαντασίαν ασθενής!
Που ενω δεν εχει κάτι επιρεαζετε απο το προβλημα καποιου και πιστευει οτι θα το εχει κ αυτος!
Μηπως είναι παρομοιο και το δικό μου θέμα?

Λειτουργώ με την κοπελα αυτη! Πιστευώ θα λειτουργουσα και με άλλη απλα ισως να φταιει το αγχος, η το οτι ντρέπομαι σαν χαρακτήρας, δεν εκφράζω ευκολα τα συναισθηματα μου! ισως η έλλειψη εμπειρίας να με προβληματίζει κατα καιρους και γενικότερα όλα αυτα τα χρονια!
Ομως υπάρχουν ατομα που δεν εχουν ολοκληρώσει και σε ηλικια tν 22 και μετα! Δεν σημαινει οτι σκεφτοντε ετσι!

Ευχαριστώ και πάλυ για τις απαντήσεις. Φιλικά, Κώστας {RockWave}
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89264 από Nikos349 στις 16 Νοεμβρίου 2011, 10:26πμ

Nikos349

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 6/11/2011
μηνύματα: 58 αποδεκτές 0
Επίσης ο όρος Αμφισεξουαλικός.
Μπορέι καποιος να βλέπει gay τσόντες ή ας πουμε να γίνει μέλος σε gay site {όχι γνωριμίας} απλά ένα site με πορνο ηλικό! Σημαινει οτι είναι gay? ή bi? Η στο κινητό εχεις τσοντες και εχει και καποιες gαy δηλωνει τον αμφισεξουαλισμό?
Ολα αυα ειναι παραδειγματα, βεβαια υπάρχουν χιλιαδες παραδειγματα απλα τα αναφέρω.

Σκεφτομαι την ιδεα του σεξουαλικου τομεα απο παρα πολλες πλευρες!

Να ας πουμε σκεφτομαι τις ιδεες αυτες αλλα παρολα αυτα δεν θέλω να σταματησω να μιλαω με αυτη την κοπελα διοτι νιωθω κατι μεσα μου!
Ερωτας? απλό ενδιαφέρον? σεξ? δεν ξέρω παντως εχω και πολυ καλη συναισθηματικη σχεση! Συζητάμε για τα προβληματα μας και εχουμε σε αρκετα μεγάλο βαθμο εμπιστοσυνη στην κοπελα αυτη! Εχει και χιουμορ

Βρικά κατι που περιεχει και σεξουαλικο περιεχομενο! Δεν κοιτάω μονο το σεξ αλλα κοιτάω κ αλλα πραγματα!

Ειναι φυσιολογικό?

Καποιοι μου λενε πηδηξε την βαλτης χερι και τετοια διάφορα.

Δεν γουστάρω να κάνω κατι και να την παρατήσω! Θα στεναχωρηθω κάπως.

Δεν ειμαι μαλακας! Ειναι φυσιολογικο αυτο που σκέφτομαι? η οχι?

Επισης εχω δει πως ολοι αυτη που λενε τετοια δεν εχουν μια σταθερη σχεση και τους βγαινει και κάπως το ονομα!

Δεν την εχω πεσει σε καμια! Δεν μοθ βγαινει να στειλω ενα σφυνακι ας πουμε η να παω στο ξεκαρφωτο και να την γνωρισω με τυπου φρασεις {σε ξέρω απο κάπου? κοπελια πως σε λενε? γεια ειμαι ο Κωστας χαρικα} σκεφτομαι φυσιολογικά ή οχι? τι λετε?

Στο παρελθον ηταν μια καπου 28 { οτι να ναι κοπελα } και την επεφτε σε οποιον να ναι! Ζει στο χωριο το οποιο και ζω. Τελος παντων μου ριχτηκε καπως { να πω οτι ειναι πολυ μου...α γκομενα } αλλα δεν εκανα κατι ολοι μου λεγαν πανε και πανε κ εγω τιποτα! ημουν στην δευτερη χρονια του λυκειου! Τι να εκανα με καποια με τοση διαφορα ηλικιας! Δεν ειχα ξανα κάνει ποτε κατι! Κομπλαρα πολυ!

Σκεφτομουν να κανω τι? που δεν ηξερα το παραμικρο!

Η ενα αλλο σκηνικο με μια παρτουζα που ηταν 3γνωστοι μου και μια κοπελα. οχι σεξ μονο μαλακια τραβουσε! ε εγω ντρεπομουνα και κολλησα δεν εκανα τιποτα! πω πω μου φευγει κατι απο μεσα μου που τα λεω!!

Σημαινουν κατι αυτα? Ειναι φυσιολογικα πλαισια η απλα απαραδεκτα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89265 από Nikos349 στις 16 Νοεμβρίου 2011, 11:04πμ

Nikos349

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 6/11/2011
μηνύματα: 58 αποδεκτές 0
Πιστευώ πως παιζουν πολλά ρολο.

Όπως λενε και τα μέλη θα ξεκαθαριστουν όλα...

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login