Μήνυμα στις 31/5/2014 στις 23:44 @Διάφορα
Τι αποδεκτη θες ρε μογκολο,οι κακοι μαθητες λεει να πανε σπιτια τους.Ναι ρε να κατσω να διαβασω το πιο αχριστο μαθημα.Μαθηματικα,φυσικη και χημεια μονο. Πήγαινε στο θέμα: Ιστορια Α λυκειου
Μήνυμα στις 31/5/2014 στις 13:44 @Διάφορα
Ελα μεσα να σου εξηγησω το ονειρο
Πήγαινε στο θέμα: Θεμα με αστυνομια.
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 18:39 @Διάφορα
Καλησπερα στo forum.Αυριο δινω ιστορια και δεν εχω ανοιξει βιβλιο ολη την χρονια.Βεβαια,ειμαι πρωτη λυκειου και δινω με το καινουργιο συστημα.Λοιπων ειχα 10 και στα 2 τετραμηνα οποτε πρεπει να γραψω 6 και πανω..Τι λετε ειναι ευκολο η δυσκολο?Κανενα σωστο λαθος και λιγες σαλτσες να βαλω λετε να παρω κανα 6?
Πήγαινε στο θέμα: Ιστορια Α λυκειου
Μήνυμα στις 15/5/2014 στις 14:19 @Sex
Πες μου ενα λογο για το κανεις,τι θα καταλαβεις δηλαδη?Ειναι και λιγο gay.Μην το κανεις για μενα ειναι βλακεια
Πήγαινε στο θέμα: μαλακία με το κολλητό μου
Μήνυμα στις 2/5/2014 στις 22:02 @Διάφορα
Δινεις lowe και εσυ?Παντος πηγαινε σε ενα γιατρο και πες το συμβαν καλυτερα.Θα σε βοηθησει αρκετα πιστευω
Πήγαινε στο θέμα: θολή όραση-ζαλάδα!
Μήνυμα στις 2/5/2014 στις 21:55 @Διάφορα
Σε ευχαριστω πολυ :) .Το εκανα πιο ευκολο φετος λεει και αλλα τετοια! Για να δουμε...Τι μπορω να κανω ομως για να μην εχω αγχος?
Πήγαινε στο θέμα: Δινω lower.Τι πρεπει να προσεξω?
Μήνυμα στις 2/5/2014 στις 17:54 @Διάφορα
Οπως λεει και ο τιτλος δινω lower αυριο.Τι πρεπει να προσεξω?Δινω michigan btw,εχω ακουσει οτι ειναι σχετικα ευκολο αλλα θελω και αλλες γνωμες.Εχω λιγο αγχος αλλα ενταξει ειμαι οκ.Ειμαι γενικα αρκετα καλος μιας και παιζω παιχνιδια στα αγγλικα και μιλαω πολυ αγγλικα στο internet.Για πειτε λοιπον.δινω γραπτα αυριο
Πήγαινε στο θέμα: Δινω lower.Τι πρεπει να προσεξω?
Μήνυμα στις 25/4/2014 στις 19:56 @Κλάψιμο
Θα προσπαθησω το καλοκαιρι να κανω την αρχη με φιλους και λοιπα αλλα το παιχνιδι δεν το σταματαω με τιποτα.Χωρις αυτο ετσι και αλλιως θα εχανα και πολλους φιλους.Μην μου λετε μαλακιες για τα παιχνιδια σορρυ για την εκφραση :).
Πήγαινε στο θέμα: Εθισμος στο Internet |