Μήνυμα στις 26/11/2014 στις 18:59 @Sex
Kαλησπέρα,τα χω χάσει λίγο και θα καταλάβετε γιατί.... Αυτή τη στιγμή που σας γράφω βρίσκομαι μισοξαπλωμένος στο κρεβάτι μου,καθισμένος στο κώλο μου και δίπλα μου κοιμάται η γκόμενά μου.. Λοιπόν το θέμα μου είναι αλλού.Πρίν μια ώρα περίπου συνέβη κάτι το απίστευτο αλλά και ταυτόχρονα αηδιαστικό. Ήρθε η ερωμένη μου, σπίτι μου και πηδηχτήκαμε.Πάνω στη καύλα μας,μας ήρθε να κάνουμε πρωκτικό για πρώτη φορά.Μπαίνω λοιπόν, και κει που όλα πήγαιναν μια χαρά, νιώθω έναν απίστευτο πόνο στο πουλί μου.Βγαίνω έξω φοβισμένος και τι να δώ??Βγαίνει απ το κώλο της γκόμενας μια κουράδα...μα τι κουράδα....άλλο πράγμα να σας λέω κι άλλο να το βλέπετε .Ούτε νταλικέρηςς να τανε.Έπαθα τη πλάκα μου κα μιλάμε για ένα κορίτσι μικροκαμωμένο 19χρ. ξανθό πανέμορφο(και λεπτό για τους περίεργους).Η κοπέλα αμέσως ντράπηκε και έβαλε τα κλάματα...και έτρεξε στο μπάνιο.Έκατσε μέσα γύρω στο μισάωρο ..πλενόταν σκουπιζόταν δε ξέρω τι στο διάολο έκανε και την άκουγα που έκλαιγε.Τα σεντόνια μου γίνανε χάλια και το δωμάτιο ακόμη βρωμάει παρόλου που κάναμε γενικό καθαρισμό. Εγώ,επειδή την είδα που ήταν πολύ χάλια...τη παρηγόρησα και της είπα πως δε πειράζει και πως συμβαίνουν αυτά.Ξαπλώσαμε πριν λίγο και τώρα κοιμάται....και μια του ότι έπαθα ένα σοκ...μια του ότι το δωμάτιο ακόμη ψιλοβρωμάει.. έχω πάρει το laptop μου και σας διηγούμε αυτό που έπαθα . Παιδιά αισθάνομαι αηδία και ότι σιχάθηκα το γυναικείο φύλο.Για πρωκτικό ξανά??ούτε συζήτηση! Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ |