Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 17:19 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν είναι Ρε απλά επειδή είμασταν κολλητοί ντράπηκε πολύ ..
Πήγαινε στο θέμα: φάση να με κολλητή
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 00:37 @Sex
Παιδιά επειδή αυτό το καιρό είμαι μόνος έχετε καμία ιδέες για να αυννανιστω κάνας δονητης κλπ απλά κάτι για να το ευχαριστηθώ πολύ με κάποιο τροπο
Πήγαινε στο θέμα: ανδρικός αυνανισμός
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 00:16 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φίλε είσαι πολύ μικρός μέχρι τα 21 αναπτυσεσαι μη βιάζεσαι όλα θα γίνουν και να ξέρεις το σπέρμα που βγάζεις είναι ανάλογο της ώρας που είσαι σε στύση όσο περισσότερη ώρα τόσο περισσότεροΠήγαινε στο θέμα: Ποσοτητα σπερματος
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 00:13 @Sex
Πρώτον αν πεις σε ένα αγόρι ότι θες σεξ σίγουρα δε θα σου πει όχι αλλά δε χρειάζεται να του το πεις μπορείς να του το δείξεις . να τους βγάλει τη μπλούζα να το γλείφει να του πάρεις πίπα και άμα δε σε γδυσει γδυσού μόνη σου σιγά σιγά και παρε τα χέρια του και βαλτα εκεί που θες εσυ με λίγα λόγια Κάνε κουμάντο εσύ
Πήγαινε στο θέμα: θελω βοηθεια με τον φιλο μου
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 00:07 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδιά . έχω φάει κόλλημα με μια φίλη μου απίστευτο. Για να μην πολυλογώ φασωθηκαμε 2 φορές και αφού μου είπε ότι δε θέλει σχέση αλλά μόνο φάση μετά δε μου μίλαγε και τελικά μου είπε ότι με βλέπει σα φίλο . εγώ όμως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να ξαναπροσπαθησω αλλά δεν... Ήμουνα ο πρώτος της και φιλαγε με πολύ πάθος. Η φάση τώρα είναι ότι δε μιλάμε και δε ξέρω τι να κάνω καμία ιδέα κανείς;;
Πήγαινε στο θέμα: φάση να με κολλητή |