Μήνυμα στις 1/8/2015 στις 15:09 @Μηχανήματα
Γεια σας μελη του φτου.. ψαχνω ενα καλο κινητο για να αγορασω το οποιο θελω να εχει τα εξης χαρακτηριστικα 1)τιμη μεχρι 200€ 2)οθονη πανω απο 4.5 ιντσων 3)λειτουργικο android κατα προτιμιση 4)καλη ληψη φωτογραφιων 5)μεγαλη χωριτικοτητα 6)αντοχη στην πολυωρη χρηση (να μην κολλαει) 7)να μην ειναι μαρκα με εκαψεςς και ειδικα lenovo εχω ακουσει τα χειροτερα Αν εχετε καποιο υποψην σας πειτε μου... Πήγαινε στο θέμα: Αγορα κινητου
Μήνυμα στις 1/8/2015 στις 13:15 @Sex
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. nonreligius τι προβλημα μπορει να δημιουργισει δηλαδη η υπερβολικη μαλακια, αν ξερεις και μπορεις απαντησε μου.
Πήγαινε στο θέμα: Τρελες φαντασιωσεις
Μήνυμα στις 1/8/2015 στις 09:35 @Sex
Γεια σας μελη του φτου, εχω ενα μεγαλο προβλημα και θελω να μου πειτε την αποψη σας και καποιον τροπο να το λυσω... ειμαι 15 χρονων και καθε ωρα και λεπτο φαντασιωνομαι διαφορα με το βρωμικο μυαλο μου πχ. 1) βαζω στον καναπε μια συμαθητρια μου και της αλλαζω τα φωτα για τρελο γαμησι φιλοιι της τον βαζωω...μου περνει πιπα,την χτυπαω και γενικα μιλαμε για σκληρα πραγματα ουρλιαχτοοο.. 2) καθομαι με την πρωτη μου ξαδερφη στ πισι και παει να πιασει κατι απτην τσαντα της και οπως σκιβει βλεπω το στρινγκ της και τοτε αρχιζει το παρτυυ παει το πισωκολλητο αβερτααα 3) μου τον πεζει μια βυζαρου φιλη μου με τα βυζια της ακομα και με τα ποδια τηςς ... και αλλα πολλα. Θελω να τονισω οτι ολα αυτα τα φαντασιωνομαι και με αγορια πχ. Να Βαζω τν κολλητο μου να μου παρνει πιπα να του τον χωνω και να μου τον χωνειιι... και φυσικα οταν τα σκεφτομαι αυτα καβλωνω και μαλακιζομαιιι προσπαθω να το αποφυγω οσο μπορω αλλα υπαρχουν μερες που τραβαω μαλακια και δεκα φορεςς και οταν φανταζομαι ομοφυλοφικα και τραβαω μαλακια βαζω δαχτυλο στον κωλο μου και αλλα πραγματα που χωρανεε... οταν ειμαι επισης μαζι με γν ξαδερφη μου και τον ξαδερφο φανταζομαι οργια τα οποια δεν μπορουν να υλοποιηθουν και νιωθω αμηχανα οταν βρισκομαι μαζι τους στον ιδιο χωρο... βοηθηστε με σας παρακαλωω δεν αντεχεται τοση μαλακια την μερα
Πήγαινε στο θέμα: Τρελες φαντασιωσεις
Μήνυμα στις 28/6/2015 στις 01:30 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μελη του φτου... αυτο το post απευθυνεται και σε αγορια και σε κοριτσια... ποιο πιστευετε πως ειναι το ιδανικο και πιο καταλληλο ντυσιμο, για ενα αγορι στην εφηβεια, για το καλοκαιρι... και με ποια χρωματα πρεπει να παιξω... και τι παπουτσια?? Σταρακια μιπως?? Αν ναι ποιο χρωμα τεριαζει στο καλοκαιρι... καθε αποψη δεκτη..... Ευχαριστω προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για ντυσιμο με στυλ
Μήνυμα στις 27/6/2015 στις 19:53 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω... θα ακολουθησω κατα γραμμα τις συμβουλες σου και ελπιζω να πανε ολα καλα..παρε και την αποδεκτη ^.^
Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω μονος
Μήνυμα στις 27/6/2015 στις 15:48 @Θ. Κλημεντίνη
Κανεις?? Ειναι πραγματικα μεγαλη αναγκη.... βοηθηστε με σας παρακαλω. Νιωθω χαλια. Η ζωη μου ειναι σκατα (συγγνωμη για την εκφρααση αλλα πραγματικα αυτη ειναι η αληθεια)
Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω μονος
Μήνυμα στις 27/6/2015 στις 01:02 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μελη του φτου...Ας μπω κατευθειαν στο ψητο,ειμαι αγορι 15 χρονων,μολις τελειωσα το γυμνασιο και παω για λυκειο. Το θεμα που με απασχολει ομως ειναι οτι ειμαι μονος μου...νιωθω μονος μου...δεν εχω φιλους ,παρεες να παω μια βολτα..να περασω την ωρα μου με αυτους... να διασκεδασω... να παω για εναν καφε. Πραγματικα δεν ξερω τι φταιει! Προσπαθω οσο μπορω να ειμαι κοινωνικος..αν και δεν τα καταφερνω καλα... δεν μπορω να ανοιξω μια συζητηση ειτε να συμμετασχω στην ηδη υπαρχουσα.. δεν ξερω τι να κανω για να μην ζω σε τοση μοναξια.. δεν συζητω καν για το αν εχω κοριτσι.. καθε συμβουλη σας ειναι χρησιμη Ευχαριστω προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: Νιωθω μονος |