Μήνυμα στις 26/12/2015 στις 15:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Λοιπόν αρχικά σε σχέση με τον πονο.Μπορώ να πω πως στην ηλικία σου είναι λίγο περίεργο να μην βγαίνει έξω. Αν ήσουν πιο μικρός θα μου φαινόταν λογικό γιατί στην αρχή είναι λίγο άσχημη αίσθηση αλλά σε τέτοια ηλικία ίσως είναι σύμπτωμα φίμωσης. Εγώ προτείνω να πας σε γιατρό γιατί ίσως είναι ελαφριά φίμωση και χρειάζεται περιτομή...δν Θέλω να σε αγχώδη γιατί μπορει να μην είναι κάτι σοβαρό απλα σου λέω το χειρότερο σεναριο Εχω μια απορία βασικά γιατί είπες πως την έχεις κατεβάσει λίγες φορές. Άρα δν τραβάς μαλάκια? Και αν τραβάς τότε πως το κάνεις με το την γαλανό πάνω? Σχετικά με την δυσοσμία ίσως φταίει ότι δν κατεβαίνει η Γαλανός...Όταν είσαι στον μπάνιο είναι καλό να βγάζεις έξω το κεφάλι και να του ρίχνεις νερό...στην αρχή θα σε ενοχλεί λίγο όπως και να το αγγίζεις αλλά μετά δν θα είναι τίποτα αντιθέτως με τον καιρό θα σε ερεθιζει (και εμένα στην αρχή με πονούσε όταν το άγγιζε έστω και λίγο αλλά τώρα δν με ενοχλεί καθολου) Πήγαινε στο θέμα: δυσκολια αποκαλυψης βαλανου
Μήνυμα στις 26/12/2015 στις 15:32 @Sex
Είμαι 17 χρόνων και έχω σχέση με μια κοπέλα εδώ και μερικούς μήνες και έχουμε προχωρήσει ερωτικά εδώ και καιρο.και οι 2 μας είχαμε εμπειρία από μια σχέση πριν οπότε είμαστε πολύ ανοιχτοι. Τον τελευταίο καιρό την ώρα του σεξ θέλει να μπαίνω πιο πολύ μέσα της (δλδ ενώ μπαίνω όλος εκείνη μου λέει να μπω πιο βαθια) και το θέμα μου είναι πως εν έχω κάτι άλλο να βάλω! Το βάζω όλο το πέος μέσα (περίπου 17 εκατοστά) αλλά δείχνει σαν να θέλει και άλλο...αν και ολοκληρώνει κανονικά νιώθω πως κάτι της λείπει. Σκεφτηκα πως φταει ή στάση Γιατί το πέος μου δν είναι και μικρό και έχουμε και αρκετή ένταση κατά την διάρκεια. Εσείς πιστεύετε πως ίσως με κάποια άλλη στάση θα βολευε να μπω πιο μέσα (συνήθως κάνουμε ιεραποστολικό ή στα 4)...έχετε κάποια να μου προτείνεται? (κάθε συμβουλή ακομα και εκτός της αλλαγης στάσης είναι δεκτη)... Πήγαινε στο θέμα: Στάση στο σεξ |