Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αναλαβάνουμε ανόρθωση πάσης φύσεως πισινών (Από διαφημιστικό εταιρείας για πισίνες)
Παρασκευή, 29 Μαρτίου

σελ. 3/10

Φόλες

Ν. Τραβάγιας: Ανώμαλες συσκευές
ΑγγελούδιαΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ftou.gr παρουσιάζει με υπερηφάνεια τις περιπέτειες του σατανικού Νίκου Τραβάγια. Ο Τραβάγιας είναι στο γραφείο του και πλήττει, όταν αποφασίζει να τα βάλει με την τεχνική υποστήριξη.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2012  (2 σχόλ.)

Γιατί το μελάνι εκτυπωτή είναι τόσο ακριβό
ΓιαλαντζίΚακώς ο πολύς λαός τσαντίζεται και εκνευρίζεται με τις εταιρείες εκτυπωτών για την τιμή του μελανιού. Μάλιστα οι εταιρείες αυτές θα έπρεπε να κάνουν ακόμα και μήνυση σε όσους αντιδρούν, ώστε να περισώσουν το θιγμένο τους κύρος. Το ftou.gr εξερευνά τη μελανή οπή του εμπορίου του μελανιού εκτυπωτών και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο γιατί η τιμή του είναι τόσο ακριβή.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012  (2 σχόλ.)

Μπουντού και στα μούτρα σας
Κάτι τρέχειΤο Linux που αγαπήσαμε πέθανε και δεν πρόκειται ν' αναστηθεί. Το φάγανε οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, τό 'φαγε ο Εξαδάκτυλος. Ωιμέ!
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012  (3 σχόλ.)

Ο ειδικός για τα ζώδια - με καραμπινάτο screenshot
ΑγγελούδιαΤο άρθρο αυτό δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο ένα screenshot από ένα site που επονομάζεται "Ο ειδικός για τα ζώδια".
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011  (3 σχόλ.)

Μπασικόν (ποίημα)
ΜπλιμπλίκιαΤο σημερινό λογοτέχνημα είναι εμπνευσμένο από τις σαχλές διανομές Τυμπουκτού που προσπαθούν να τα κάνουν όλα εύκολα και στο τέλος κάνουν το αντίθετο. Ο ποιητής του ftou.gr, εμφανώς σαλταρισμένος και άσχημα Καβαφωμένος, πλέκει με στόμφο το εγκώμιο στο κέλυφος Bash.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011  (1 σχόλ.)

Γιατί τα εταιρικά sites είναι για τα μπάζα
ΓιαλαντζίΈκανε ο πελάτης τη μελέτη του, και αφού το πήρε απόφαση, μπαίνει χαρούμενος και έτοιμος να ξοδέψει λεφτά στο ελεϊνό εταιρικό online site σου. Και είναι η εταιρεία σου χαρούμενη που θα εισπράξει; Κούνια που την κούναγε, κι εσένα μαζί.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011  (2 σχόλ.)

Ποιος είναι επιτέλους ο καλύτερος browser;
Φέξε μουΤα τελευταία χρόνια η διάδοση των browsers έχει αυξηθεί. Απογοητευμένοι από την κοτσάνα της Microsoft, πολλοί προγραμματιστές παγκοσμίως έβαλαν το λιθάρακι τους στα Ίντερνετς. Τώρα μάλιστα που έβγαλε και η Microsoft το σούπερ-ντούπερ σοσονάκι-ρύθμιση επιλογής browser (μετά το κράξιμο απ' την ΕΕ), έχουν ξεσηκωθεί άτομα στο Ίντερνετ να βγάλουνε τον καλύτερο browser. Έτσι κι εγώ αποφάσισα να κάνω μια σύγκριση.
 

[ άρθρο... ] >>> από GrandmasterL - Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010  (21 σχόλ.)