Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Πέμπτη, 28 Μαρτίου

σελ. 2/32

Τσεκουράτα

Παρατάξεις στα πανεπιστήμια
ΤσουγδιέςΑπό την εγγραφή σου στο ελληνικό Πανεπιστήμιο μέχρι και την αποφοίτησή σου, περιτριγυρίζεσαι από μια περίεργη μεταλλαγμένη ομάδα ανθρώπων που ταΐζονται από άλλους και κάνουν περίεργα ταξίδια στη Μύκονο. Διάβασε εδώ μια εκ των έσω ανάλυση του περίεργου αυτού φαινομένου.
 

[ άρθρο... ] >>> από Dieftharmenos - Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Πώς απομακρύνουμε τους ενοχλητικούς
Φέξε μουΤο "Δηλητήριο" είναι η νέα σειρά επιμορφωτικών άρθρων που προσφέρει απλόχερα το ftou.gr σ'εσένα, ταπεινέ αναγνώστη, που σεριανάς στο ίντερνετ απεγνωσμένα. Μέσα από ένα σύντομο κύκλο συμβουλών και χρήσιμων τιψ, θα μάθεις ν'απομακρύνεις τους ενοχλητικούς γνωστούς σου, να ξεκόψεις απ' όλους εκείνους που σου πρήζουν τα συκώτια και γενικότερα ν' αποφύγεις πολλές διόλου ευχάριστες καταστάσεις και συναντήσεις. Στο πρώτο άρθρο ασχολούμαστε με την απομάκρυνση των σπαστικών.
 

[ άρθρο... ] >>> από Verus - Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013  (3 σχόλ.)

ΑΕΙ/ΤΕΙ: Η Τέχνη της Τιποτολογίας
ΓιαλαντζίΈνα μεγάλο μέρος των μαθητών που τελειώνουν τη Β'βάθμια εκπαίδευση και δίνουν τις πάνσοφες και 100% λειτουργικές Πανελλαδικές Εξετάσεις, γράφει μέτρια. Ή δε γράφει καλά. Κι έτσι, ο χαμηλομέτριος αριθμός μορίων που συγκεντρώνει, δεν είναι αρκετός για ανώτερα εκπαιδευτικά τμήματα σαφούς εκπαιδευτικού αντικειμένου (πχ. Ιατρικής, Νομικής, Αρχιτεκτονικής κλπ.), αλλά είναι καλός για κάτι τμήματα που ο τίτλος τους δε σου λέει κάτι και πρέπει να μπεις στη διαδικασία να τα ψάααααξειιιιις... Αυτή λοιπόν η διαδικασία, είναι λίγο πιο βασανιστική απ' το να ακούς Νταλάρα.
 

[ άρθρο... ] >>> από Σηπτικό Βόδι - Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Χουντογάλανη η θωριά σου
Ανεκτίμητης αξίαςΘωρακίζουμε τη δημοκρατία, χρησιμοποιούμε τη σημαία της χούντας.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Οι αγάπες σου (ποίημα)
ΑγάπεςΑπόγειο τέχνης, μόνο για τους λιγους. Ποίηση με στίχο ευαίσθητο, ερωτικό, μόνο στα Τσεκουράτα του ftou.gr.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013  (1 σχόλ.)

Απόδειξη ότι είστε για τα μπάζα
ΑραλίκιΜπορώ ν' αποδείξω, τουλάχιστον στους λίγους από σας που δεν έχουν ακόμα απολέσει την ικανότητα να διαβάζουν γράμματα, ότι είστε για τον πέοντα. Και θα το αποδείξω με μία και μόνο λέξη.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013  (2 σχόλ.)

Δυστύχημα στις αεροπορικές επιδείξεις
ΓκαζιέςΣήμερα εκεί που πήγαμε με τα παιδιά και είδαμε τις αεροπορικές επιδείξεις συνέβη κάτι συγκλονιστικό! Ένα αεροπλάνο έπεσε και κάηκε στο έδαφος και μάλιστα ο πιλότος σκοτώθηκε κιόλας.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012