Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου, ο Δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα.
Πέμπτη, 25 Απριλίου

σελ. 3/32

Τσεκουράτα

FTOU RAIDER: Μια μέρα στο #support
ΓιαλαντζίΗ θρυλλική Lillara Croft ξαναχτυπά! Βρήκε απόκρυφα logs και παρουσιάζει στο ευρύ κοινό πώς περνάει μια συνηθισμένη μέρα στο κανάλι #support του irc.ftou.gr.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012  (2 σχόλ.)

Περί κουλτούρας
ΔιαλέξειςΗ κουλτούρα είναι η μάσκα την οποία οι διεφθαρμένοι ξέρουν καλά να χρησιμοποιούν για να μάσουν θύματα. Ο πολιτισμός, τιμημένε περπατητή δεν είναι καθόλου καλό πράγμα.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012  (2 σχόλ.)

Πώς δένουμε μια γραβάτα
Φέξε μουΣτο σημερινό μάθημα θα δούμε πώς δένουμε μια γραβάτα, διότι όπως λέει και η παροιμία, άνθρωπος αγράβατος ξύλο απελέκητο. Οι κόμποι που πρέπει να μάθει κάποιος για να είναι κυριλέ, είναι τρεις: Ο τεμπέλικος, ο απλός και ο διπλός.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012  (1 σχόλ.)

Ενδυματολογικά μυστικά των νορμάληδων
ΓιαλαντζίΤα 4-5 τελευταία χρόνια, δηλαδή από το 2008 και μετά, στην Ελλάδα γίνονται κάτι περίεργα ενδυματολογικά καμώματα. Διάβασε εδώ να δεις λεπτομέρειες.
 

[ άρθρο... ] >>> από davidvilla - Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Παιδιά κυβερνητικών υπαλλήλων
Κάτι τρέχειΣήμερα ασχολούμαστε με ένα μεγάλο μυστήριο σχετικά με τα παιδιά των υπαλλήλων στο Υπουργείο Παιδείας. Ενώ έχουν όλες τις προδιαγραφές... (διάβασε και θα δεις)
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011  (3 σχόλ.)

Όταν οι αστέρες διαλέγουν το λάθος δρόμο
ΑστέρεςΓιατί άραγε πολλοί απο τους διάσημους αστέρες παίρνουν λάθος αποφάσεις,επιλέγουν το λάθος δρόμο που τους οδηγεί στην συντριβή της καριέρας τους και στην αμαύρωση του ονόματός τους; Φυσικά αυτός ο δρόμος χωρίς γυρισμό δεν είναι κανένας άλλος από τα ναρκωτικά...
 

[ άρθρο... ] >>> από Doctoras - Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011  (3 σχόλ.)

Ο νεκρός των Interviews
Κάτι τρέχειΔεν μιλάει ποτέ, δεν ρωτάει, δεν διακόπτει. Δεν συστήνεται αλλά τον συστήνει ο υπεύθυνος της συνέντευξης. Το κόλπο εδώ είναι πως επειδή οι συστάσεις γίνονται στην αρχή που είμαστε αγχωμένοι, κανείς δεν ακούει πραγματικά τι είναι αυτός ο άνθρωπος.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011