Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην ενοχλείτε. Κοιμάται η γιαγιάκα.
Κυριακή, 21 Ιουλίου

Πλάκα

Κινηματογραφικές προτάσεις για τις εορτές
Ανεκτίμητης αξίαςΗ ταινία που παρουσιάζω σήμερα είναι πολύ σοβαρή και κακώς οι υψηλόβαθμοι του ftou.gr έβγαλαν το άρθρο μου στην «πλάκα». Ξέροντας ότι τις μέρες των Χριστουγέννων αράζετε όλοι και χασμουριέστε όλη μέρα, τολμώ να προτείνω μια ταινία του 1982 για πολλούς και διάφορους λόγους.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

 

Μοντέρνα δαιμονολογία
ΑγγελούδιαΤιμημένε περπατητή, αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος που ο κόσμος έχει σαλτάρει; Γιατί ο πάσα ένας σταματά στο πεζοδρόμιο στο ξαφνικό και χτυπά προσοχές χωρίς λόγο και αιτία; Οι έμπειροι μεταφυσικοί του ftou.gr εξηγούν αναλυτικά την αιτία του προβλήματος: Φταίνε οι δαίμονες!
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017  (2 σχόλ.)

 

Υπέροχη παραδοσιακή εκδήλωση
ΑστέρεςΠροχθές, Πέμπτη, απολαύσαμε μια πραγματικά υπέροχη εκδήλωση με γνήσια παραδοσιακή μουσική. Μάλιστα δεν υπήρχε εισιτήριο κι έτσι μπορούσαν όλοι να την παρακολουθήσουν!
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

 

Κουίζ: Πόσο νορμάλης είσαι;
Κάτι τρέχειΤιμημένε περπατητή, αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είσαι νορμάλης ή όχι δε χρειάζεται πλέον ν' αμφιβάλεις διότι σ' αυτό εδώ το link θα βρεις την απάντηση. Κάνε το κουίζ, απάντησε σ' όλες τις ερωτήσεις και μετά πάτα στο κουμπάκι και θα δεις.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016  (2 σχόλ.)

 

7 + 1 Συμβουλές Καζαμία: Λάβε Βαζελίνην
Κάτι τρέχειΣτην παρούσα μελέτη, Θα ασχοληθούμε με το περίεργο και ασυνήθιστο φολκλόρ της πατρίδος σας, το οποίο έχει εγγραφεί στο μέσα μυαλό πολλών κατοίκων της με αιτία τον Καζαμία. Tο άρθρο γράφτηκε ως βοήθημα για ορισμένα προχωρημένα θέματα που θα διδαχθούν οι τιμημένοι μου μαθητές στη Rohala Art, αλλά προσφέρεται ως δώρο και στο ευρύ κοινό ως δείγμα της τεράστιας μεγαλοψυχίας μας.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016  (1 σχόλ.)

 

Η ζωή δίπλα σε μια τσούγδω
ΤσουγδιέςΌλοι κρύβουμε μια Τσούγδω μέσα μας και το ftou.gr το έχει αποδείξει περίτρανα. Όμως υπάρχει ένα είδος που όλο εξαπλώνεται κι αποτελεί απειλή για το «φυσιολογικό» άνθρωπο. Ένα σπάνιο πλάσμα που έχει ένα σκοπό στη ζωή του: να τσουγδίζει συνέχεια. Είναι γραμμένο στο DNA του και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μας, δεν μπορεί να υποστεί ουδεμία αλλαγή.
 

[ άρθρο... ] >>> από ScandalousAngel - Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

 

Γκερή καπότα
ΑγάπεςΗ σημερινή ιστορία μας γυρίζει πίσω στη σοσιαλιστική χώρα που προηγήθηκε της δικής σας, στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα· μια εποχή που μόλις είχε αρχίσει ο φόβος του έιτζ, που έρεε άφθονο το δημόσιο χρήμα απ' το παλάτι του παχουλού πρωθυπουργού κατευθείαν στους αγρότες οι οποίοι με τη σειρά τους ενθουσιασμένοι αγόραζαν τρακτέρ για το χωράφι και μπιντέ για το σπίτι... Μια ιστορία με το Βρασίδα τον τσιγγάνο και το Μάνο το σκέτο.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014  (1 σχόλ.)

 


Συνολικά: 250 άρθρα σε 36 σελίδες