Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο.
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου

Πλάκα

7 + 1 Συμβουλές Καζαμία: Λάβε Βαζελίνην
Κάτι τρέχειΣτην παρούσα μελέτη, Θα ασχοληθούμε με το περίεργο και ασυνήθιστο φολκλόρ της πατρίδος σας, το οποίο έχει εγγραφεί στο μέσα μυαλό πολλών κατοίκων της με αιτία τον Καζαμία. Tο άρθρο γράφτηκε ως βοήθημα για ορισμένα προχωρημένα θέματα που θα διδαχθούν οι τιμημένοι μου μαθητές στη Rohala Art, αλλά προσφέρεται ως δώρο και στο ευρύ κοινό ως δείγμα της τεράστιας μεγαλοψυχίας μας.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016  (1 σχόλ.)

 

Η ζωή δίπλα σε μια τσούγδω
ΤσουγδιέςΌλοι κρύβουμε μια Τσούγδω μέσα μας και το ftou.gr το έχει αποδείξει περίτρανα. Όμως υπάρχει ένα είδος που όλο εξαπλώνεται κι αποτελεί απειλή για το «φυσιολογικό» άνθρωπο. Ένα σπάνιο πλάσμα που έχει ένα σκοπό στη ζωή του: να τσουγδίζει συνέχεια. Είναι γραμμένο στο DNA του και παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μας, δεν μπορεί να υποστεί ουδεμία αλλαγή.
 

[ άρθρο... ] >>> από ScandalousAngel - Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

 

Γκερή καπότα
ΑγάπεςΗ σημερινή ιστορία μας γυρίζει πίσω στη σοσιαλιστική χώρα που προηγήθηκε της δικής σας, στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα· μια εποχή που μόλις είχε αρχίσει ο φόβος του έιτζ, που έρεε άφθονο το δημόσιο χρήμα απ' το παλάτι του παχουλού πρωθυπουργού κατευθείαν στους αγρότες οι οποίοι με τη σειρά τους ενθουσιασμένοι αγόραζαν τρακτέρ για το χωράφι και μπιντέ για το σπίτι... Μια ιστορία με το Βρασίδα τον τσιγγάνο και το Μάνο το σκέτο.
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014  (1 σχόλ.)

 

Τσουγδιές
ΤσουγδιέςΟύτε νύφη πάει άκλαφτη, ούτε νεκρός αγέλαστος. Έτσι και στην κηδεία του Μαντέλα, τρελά κέφια ο Ομπάμα με τη Δανή γκόμενα.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

 

Ανέκδοτο: Στο τραπέζι
ΑραλίκιΤύφλα νά 'χουνε οι χοντροκομμένες πλάκες ftou.gr όταν υπάρχει ο Καζαμίας Ερμού Σαλιβέρου. Ο μπούσουλας που μεγάλωσε γενιές γιαγιάδων. Αυτόν τον Καζαμία ανοίξαμε κι εμείς σε περιόδους κατάθλιψης και αναδημοσιεύουμε ένα ξεκαρδιστικό ανέκδοτο που βρήκαμε για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013  (2 σχόλ.)

 

To ημερολόγιο: Η ζωή πιο μετά.
ΑραλίκιΗ θρυλλική πορεία της παθούσας από το στραπάτσο στο ίσιωμα. Βγήκαν τ' αποτελέσματα, δηλαδή. Αυτοκριτική με ξύλο στο βρακίβρεχτο σήκουελ του δράματος.
 

[ άρθρο... ] >>> από Verus - Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013  (3 σχόλ.)

 

Misery
Κάτι τρέχειΟ Παύλος Ψώρρας είναι επιτυχημένος συγγραφέας άρλεκιν μυθιστορημάτων που βρίσκεται στο σταυροδρόμι της καριέρας του. Η ηρωίδα στα μυθιστορήματα του, η Μίζερη έχει φτάσει στο τέλος της. Ο Παύλος θέλει να γράψει για την πραγματική ζωή. Λίγο έξω απ' τη γνωστή πόλη φάντασμα Αμαλιάδα στους ψεκασμένους κάμπους της Ηλείας τελειώνει το νέο του συγγραφικό πόνημα αλλά ένα αναπάντεχο ατύχημα τον φέρνει στα δίχτυα ενός φρενοβλαβούς θαυμαστή του.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

 


Συνολικά: 246 άρθρα σε 36 σελίδες