Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η ασχήμια είναι ανώτερη από την ομορφιά γιατί κρατά περισσότερο.
Παρασκευή, 19 Απριλίου

σελ. 2/36

Πλάκα

Η εμπειρία μιας υπαλλήλου fast-food
ΑραλίκιΠας στο εστιατόριο fast-food και τη βλέπεις που σου φέρνει τα μπέργκερς όλο χαμόγελο; Μόνο να ήξερες τι σκέφτεται για σένα. Διάβασε το εκ των έσω άρθρο εδώ και θα καταλάβεις.
 

[ άρθρο... ] >>> από ScandalousAngel - Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Ο πόνος της παραίτησης
ΤσιμπούσιΟ Νίκος μετά το υπουργικό συμβούλιο κατάλαβε πως δεν υπήρχαν περιθώρια ελιγμών. Η μόνη λύση πια γι' αυτόν ήταν η παραίτηση, την οποία και υπέβαλε. Ο πρωθυπουργός χωρίς δεύτερη σκέψη την έκανε δεκτή. Ο Νίκος κατέβηκε τα σκαλιά του κτηρίου σκεφτικός. Μπήκε στο αμάξι. Οδήγησε για μερικά τετράγωνα και μετά αποφάσισε να καταπνίξει τη θλίψη του τρώγοντας. Τρώγοντας πολύ. Και τότε ήταν που ήρθε ο πόνος, ένας πόνος φοβερός που ξεκίνησε απ' την κοιλιά και του δημιούργησε ακόμα περισσότερα προβλήματα απ' αυτά που ήδη είχε.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018

Κινηματογραφικές προτάσεις για τις εορτές
Ανεκτίμητης αξίαςΗ ταινία που παρουσιάζω σήμερα είναι πολύ σοβαρή και κακώς οι υψηλόβαθμοι του ftou.gr έβγαλαν το άρθρο μου στην «πλάκα». Ξέροντας ότι τις μέρες των Χριστουγέννων αράζετε όλοι και χασμουριέστε όλη μέρα, τολμώ να προτείνω μια ταινία του 1982 για πολλούς και διάφορους λόγους.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

Μοντέρνα δαιμονολογία
ΑγγελούδιαΤιμημένε περπατητή, αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος που ο κόσμος έχει σαλτάρει; Γιατί ο πάσα ένας σταματά στο πεζοδρόμιο στο ξαφνικό και χτυπά προσοχές χωρίς λόγο και αιτία; Οι έμπειροι μεταφυσικοί του ftou.gr εξηγούν αναλυτικά την αιτία του προβλήματος: Φταίνε οι δαίμονες!
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017  (2 σχόλ.)

Υπέροχη παραδοσιακή εκδήλωση
ΑστέρεςΠροχθές, Πέμπτη, απολαύσαμε μια πραγματικά υπέροχη εκδήλωση με γνήσια παραδοσιακή μουσική. Μάλιστα δεν υπήρχε εισιτήριο κι έτσι μπορούσαν όλοι να την παρακολουθήσουν!
 

[ άρθρο... ] >>> από Webmaster - Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Κουίζ: Πόσο νορμάλης είσαι;
Κάτι τρέχειΤιμημένε περπατητή, αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είσαι νορμάλης ή όχι δε χρειάζεται πλέον ν' αμφιβάλεις διότι σ' αυτό εδώ το link θα βρεις την απάντηση. Κάνε το κουίζ, απάντησε σ' όλες τις ερωτήσεις και μετά πάτα στο κουμπάκι και θα δεις.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016  (2 σχόλ.)

7 + 1 Συμβουλές Καζαμία: Λάβε Βαζελίνην
Κάτι τρέχειΣτην παρούσα μελέτη, Θα ασχοληθούμε με το περίεργο και ασυνήθιστο φολκλόρ της πατρίδος σας, το οποίο έχει εγγραφεί στο μέσα μυαλό πολλών κατοίκων της με αιτία τον Καζαμία. Tο άρθρο γράφτηκε ως βοήθημα για ορισμένα προχωρημένα θέματα που θα διδαχθούν οι τιμημένοι μου μαθητές στη Rohala Art, αλλά προσφέρεται ως δώρο και στο ευρύ κοινό ως δείγμα της τεράστιας μεγαλοψυχίας μας.
 

[ άρθρο... ] >>> από Lilla - Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016  (1 σχόλ.)