ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2003

Τέσσερις μήνες ftou.gr

Από Webmaster

Δε μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουμε γένια. Και επειδή όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια, δεν έχουμε ούτε χτένια. Τι έχουμε; Μικρά γενέθλια! Σήμερα κλείνουμε τους τέσσερις μήνες στο γουέμπ και what the hell, είπα να βγάλω μια ντουντούκα και να το φωνάξω, όπως είχα κάνει άλλωστε και παλιότερα...

 

 

Τι φτιάξαμε

 

Και τι δε φτιάξαμε! Το κάναμε δυναμικό, σούπερ αυτοματοποιημένο. Το διαδώσαμε, το εμπλουτίσαμε, το κάναμε πιο γρήγορο και πιο ευχάριστο στη χρήση, το προσαρμόσαμε στα περισσότερα κεφάλια και ελαχιστοποιήσαμε τις παρενέργειες. Δουλέψαμε με εργαλεία της Μικροσόφτ μπας και κρασάρει, οπότε να έχουμε πού να ρίξουμε την ευθύνη. Δουλέψαμε ομαδικά και εντατικά, ο καθένας από το πόστο του. Φτιάξαμε νέες κατηγορίες στο τσίφτικο φόρουμ. Δώσαμε ψυχή στη Lilla. Βάλαμε το τελευταίας τεχνολογίας παιχνιδάκι xox στην αρχική σελίδα και βγάλαμε τη σαβούρα από την ατζέντα μας.

 

Τι χαλάσαμε

 

Το φλασομενού αριστερά και τη φλασιά πάνω ψηλά που έκαιγε φλάντζες. Χαλάσαμε τα σχέδια σε ορισμένους, που μπήκανε φουριόζοι με σηκωμένο το γαριδάκι να μας διακορεύσουνε τη σερενάτα. Χαλάσαμε τη διάθεση στους γνωστούς και μη εξαιρετέους φραγκολυσσάρηδες του ελληνικού ίντερνετ που πίστεψαν πως πιάσανε τον Πάπα από τα φρύδια (remake) και δρούσαν χωρίς αντίλογο, νομίζοντας ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο.

 

Πού το πάμε

 

Θα τραβήξει μακριά το πράμα... Αυτό είναι μόνο το ξεκίνημα! Το όραμά μας είναι να εξολοθρεύσουμε την τρίχα και θα το κάνουμε. Και believe me, έχουμε πετύχει αφάνα! Πολλή δουλειά, πολλή πλάκα!

 

Καλή μας συνέχεια και μια παράκληση: Μη μας βοηθάτε να γίνουμε μεγάλοι. Βοηθήστε μας να παραμείνουμε ατόφιοι.

 

Το "Φάρμακο"


Σχόλια από επισκέπτες: