ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2002

Pc φούμες - Don't try this at home!

Από Webmaster

Είχα υποσχεθεί τρόπους για να ξεκαπνίσεις το εργαλείο. Το "φάρμακο ενάντια στα μαλλιά" τηρεί την υπόσχεσή του και παρουσιάζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος στο πισί σου.


pc καπνιστής 1

Το μηχανάκι που βλέπεις να φιγουράρει καμαρωτό πιο πάνω, ήταν και το θύμα του πειράματος. Ένα αξιοπρεπές πισί το οποίο we turned to τζιμινιέρα. Και για ν' ακριβολογούμε, ιδού τα στοιχεία του πειράματος:



Για να είναι πιο ρεαλιστική η εξομοίωση, τσακωθήκαμε με τον υπολογιστή, τον βρίσαμε, τον ταΐσαμε και του κάναμε και μερακλίδικο ελληνικό καφέ. Έτσι να νιώσει στο σασί του καλά την ανάγκη για κάπνισμα.


Βάλαμε το πρώτο τσιγάρο στο στόμιο του θεριακλή (δηλ. στη βάση του ανεμιστήρα). Το αλλάζαμε κάθε 10 λεπτά με ένα καινούργιο. Και όταν τέλειωσε το πακέτο διαπιστώσαμε ότι τα αποτελέσματα ήταν αποκαλυπτικά...


Μπορείς να δείς και μόνος σου:


Pc καπνιστής 2 Pc καπνιστής 3
Το πίσω μέρος του κουτιού. Εμφανώς καταβεβλημένο και εθισμένο το μηχάνημα, εκλιπαρεί όλο και πιο πολύ για ένα ακόμα τσιγαράκι. Και ιδού το καφριλίκι και η βρώμα σε πρώτο πλάνο.


Όχι, το άρθρο αυτό δεν είναι αντικαπνιστική μελέτη αλλά ναι, είναι επιστημονική προειδοποίηση. Θέλει να περάσει το μήνυμα σε κάτι ασυνείδητους κομπιουτεράδες καπνιστές σαν κι εσένα, ότι τα περισσότερα πισιά στην Ελλάδα είναι θύματα παθητικού καπνίσματος.


Προστατέψτε τα πισιά.
Μην τα αναγκάζετε να εισπνέουν τον καπνό σας.


This experiment was made by professionals in a protected environment - DO NOT attempt this at home.



Σχόλια από επισκέπτες: