ftou.gr - Best Served Ice Cold (AntiCommunity)
Έκδοση: Σάββατο, 26 Ιουλίου 2003

Αλλά είπαμε: Άτιμη κενωνία...

Από Webmaster

ΓιαλαντζίΘυμάστε το σπίτι του κυρίου Πετροχείλου και την ατυχήσασα που πήγε να το νοικοκυρέψει; Αν δεν το θυμάστε ανατρέξτε στη φιλμογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα, δε θυμάμαι τώρα ακριβώς πώς λέγεται η ταινία (αν κάποιος το σφυρίξει στα σχόλια θα με υποχρεώσει). Άτιμη κενωνία, που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα (!)

 

Πρώτο σοκ:

 

Πας να κάνεις συναλλαγή σε μια τράπεζα και βρίσκεις να κάθεται αραχτή η Φωτούλα η κόρη του κυρίου Θρασύβουλου, του διευθυντή της τράπεζας, η παλιά σου η συμμαθήτρια. Ρε Φωτούλα; Ρε Άρη; Πώς φαρδύνανε οι κώλοι σου Φωτούλα μ'; Από το καθισιό Άρη μ' στην κωλοθέση που μ' έβαλε ο ντάντυ αλλά είπαμε… άτιμη κενωνία, που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα (!)

 

Δεύτερο σοκ:

 

Παθαίνεις μια μίνι εμπλοκή στον αστράγαλο να 'ούμε και πας το λοιπόν να σε χειρουργήσουνε. Καθησυχαστικό στο άγχος σου το να βλέπεις το χειρούργο με ύφος εφτάμιση καρδιναλίων να βάζει το γάντι. Ω, τι έκπληξη, είναι ο Βλάσσης ο γιος του κυρίου Λυκούργου του γιατρού! Παλιός συμμαθητής αλλά τον χάσαμε, έκανε 2 φορές την Α' Λυκείου. Ωρέ συ Βλάσση; Ωρέ συ Άρη; Πώς κυρίλεψες έτσι Βλάσση μ'; Άστα να πάνε Άρη μ', στις σπουδές στη Σλοβακία μου βγήκε η Παναγία να λαδώνω και τι έκανα; Μια τρύπα στο νερό, χειρούργος έγινα και πήζω αλλά είπαμε… άτιμη κενωνία, που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα (!)

 

Τρίτο σοκ:

 

Πας να δώσεις τα χαρτιά σου για μια υπηρεσία και βλέπεις από πίσω ένα ξέκωλο κατιτίς ένα γνωστό οπίσθιο κι άλλο γνωστό οπίσθιο μετά και αμάν; Η Μυρσίνη η πάλαι ποτέ φιλενάδα που παράτησε το Γυμνάσιο στη δευτέρα (μικρότερη σε ηλικία - παλιά χοντρή καψούρα). Μωρή Μυρσίνη; Μωρέ Άρη (αγκαλιές, φιλιά). Πώς ξεπετάχτηκες έτσι Μυρσίνη μ'; Άστα Άρη μ' μπούτι δεν έκλεισα για να μπω στη δουλειά και τι παίρνω; Τρίχες, αλλά είπαμε… άτιμη κενωνία, που άλλους τους κατεβάζεις κι άλλους τους ανεβάζεις στα τάρταρα (!)

 

Το ftou.gr απονέμει εύσημα και δίνει τα θερμότερα συγχαρητήρια στους εργοδότες της Φωτούλας, του Βλάσση και της Μυρσίνης. Η συμβολή τους στην εξάλειψη του προβλήματος της ανεργίας είναι αξιοσημείωτη. Φωτούλα, Βλάσση και Μυρσίνη είθε να γίνετε φωτεινά παραδείγματα για όλους μας, για να πάει επιτέλους ο έρημος αυτός βρωμότοπος μπροστά.

 

Ρεμάλια...


Σχόλια από επισκέπτες: